1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.6.12 06:18

No to jsem ráda holky :D, že jsme se našly. Ten utrogestan zavádím, ale ten výtok byl jiný a dnes do rána se to opakovalo. Trochu se bojím, ale snad to nic není. Volat sestřičce taky pořád nechci, bych byla za hysterku. Zase se ozvu :mavam: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 13:09

Holky skáču radostí!!! Víte proč??? :lol: Paní z laboratoře mi volala, že jak jsem byla včera smutná z toho telefonátu, tak to urychlili a hurá hurá hurá - jedno embryjko z těch tří je ZDRAVÉ!!!jedno má Robertsona a jedno ještě není úplně jasné a dají echo do týdne…Já jsem tak šťastná!!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.12 13:49

Tak to ti moc přeju. Musíš myslet jen pozitivně teď už to bude jen dobré uvidíš. Nám zamrazili jedno embryjko a není mi nic moc potom ET. Bolí mě vaječníky včera to bylo v podbříšku tak nevím co stím. Nechám tomu volný průběh, no to snad dopadne ;) i když jsou to nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 13:59

Já jsem propadala panice včera…dneska jsem se pomalu smiřovala s možností, že ani na ET nepůjdu, jelikož nebude co transferovat…Takže jsem dneska ani ten telefonát nečekala. A holky, bolí vás ještě po OPU bříško??? Já to pořád cítím, včera jsem 5 hodin chodila po ZOO a v noci jsem umírala. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.6.12 14:02

@kspluc

moc gratuluji to čekání je nejhorší a není jediné tak pevný nervy.

@Leontýnka

myslím, že pokud cítíš cokoli je výhra. Při prvním ET jsem nic necítila a taky se nepovedlo, ale při druhém jsem měla divný pobolívání a bylo mi celkově divně jako před menstruací a měla jsem strašný strach, že se to zas nepovede tak jsem si sedmý den po ET dělala test a druhá čárka byla tenoulinká, ale byla tam a tak mě to uklidnilo a vydržela jsem pak testovat až ten čtrnáctý den. Potvrdilo se a pak i v krvi a na UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.6.12 14:19

@kaspluc Huráááá, já jsem tak ráda, normálně jak jsem to četla, tak jsem měla slzy v očích fakt :-). No, jo hormony :oops: :lol:. A vůbec, co ten zbytek?

Jsem pochopila, že oni teda teď zavádí jen blastocysty :roll:?

Mě je taky divně, jakoby bolesti MS, ale není to to přesné…prostě divný stav…jiný :lol:. Jsem nafouklá a to břicho mám nějaké tvrdé.
Holky, já budu taky testovat dřív, to nevydržím. Ale max. třeba o dva dny, ať nepropadám panice, kdyby byl brzo neg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.12 15:32

Snad to bude dobrý trochu jsi mě uklidnila a ten test :roll: taky to nevydržím a bude dřív a mě naše sestřička říkala 12den po a na testu je dokonce od pátého dne, ale to se mi zdá brzy, tomu bych nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 17:01

Zdeni diky moc, ja si taky pobulela…uz jsem to vzdavala…nene, ne vsem blastocysty. TI, co jdou za tech 5 dni, tak muzou mit zavddene i jine stadium embryjka. Ja ne, jelikoz u me cekaji 7 dni az do stadia blast. dojdou a tepruje pak vysetri pgd, at je to co nejpresnejsi…takze pokud toho stadia nedosahnou, ani je neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 17:03

A mne mohli vysetrit jen 3,je je DOBREEEE, jedno pozit. na Robertsona a jedno nevime jeste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 17:05

A BRICHO MAM TAKY HROZNE TVRDE A NAFOUKLE. UZ NEVIM, CO MAM NOSIT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 17:11
@leontýnka123 píše:
Tak to ti moc přeju. Musíš myslet jen pozitivně teď už to bude jen dobré uvidíš. Nám zamrazili jedno embryjko a není mi nic moc potom ET. Bolí mě vaječníky včera to bylo v podbříšku tak nevím co stím. Nechám tomu volný průběh, no to snad dopadne ;) i když jsou to nervy.

DEKUJI! hodne pij, ty vajecniky nas boli, prot. se jeste nezmensily po hormonech. A piti pomaha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.6.12 17:39
@kaspluc píše:
DEKUJI! hodne pij, ty vajecniky nas boli, prot. se jeste nezmensily po hormonech. A piti pomaha!

Jj holky hodně pijte, protože vajíčka jsou teď zvyklá na stimulaci a nastartovaná tak jsou extrémě zvětšená. Já měla náběh na ten postymulační syndrom a břicho velké jak v pátém šestém měsíci. Není to sranda takže tekutiny a vlákninu. Až při třetí kontrole po ET mě dr uklidnil, že jsou valíčka už zmenšená tak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 19:23

Tyy jo, to trva tak dlouho???A HOLKY, PO ET ZADNE KOUPANI! MA BYT O VIKENDU VEDRO, TAK VYDRZTE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.6.12 20:49

Holky, já vám nevím, ale furt přemýšlím nad těma zbylýma embryjkama. Prostě se mě nechce věřit, že se to tak protřídí. Vzpomínám na to, když jsem si volala v sobotu, tak oni mě asi neřekli, jestli je v poho všech 6,oni jen řekli, že dobrý a v pondělí ET. A já si asi vydedukovala že všech 6 je o. k. :roll:

Musím to s nima ještě probrat, ať mě to pořádně vysvětlí, kde se stala chyba.
A ten jejich slevový kupón, kdyby se to nepovedlo, ten mě teda dojal :cert:

Třeba kamarádce odebírali před lety 8 vajíček, oplodnili všechny, zavedli 2 a 6 mrazili, takže 100% úspěch a my co jsme tam byly spolu, tak mě to fakt přijde málo. Nebo to je normální? Já nevím, nijak to nastudované nemám.

Já si dneska dala kalhoty, co jsem si kupovala před 14-ti dny a měla jsem si asi koupit o číslo větší :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
27.6.12 22:04

No Zdeni, taky jsem manželovi říkala, že se mi to nějak nezdá…a kde kamarádka těhotněla??? Tady je jakoby úspěšnost veliká, ale nevím snad o nikom, kdo má zamraženo víc, než jedno a nebo žádné…Už jsem i včera, jak jsem byla bezradná říkala, že si to tam pojedu ověřit a že si snad i myslím, že to někam prodávají nebo co…Měla jsem jich deset, prej super kondice…a najednou jdou do dalšího kola jen tři. A navíc, mně teda bylo docela divné, že už od začátku byli všichni nějak skeptičtí, že když jsem třeba říkala, že si pak připlatíme za vyšetření všech deseti, tak se tvářili, jakoby tam nikdo jich deset snad neměl nebo co…a pak mi došel i mejl, že to jistě nebude potřeba. Jak to mohl někdo vědět???Kdy ty tam půjdeš? Pořádně se zeptej…a jaký slevový kupon?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.