Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš nezbyva nez cekat, dnes jsem 9den, treba to do patku odejde ![]()
Mě přišla ms dva dny po vysazení utroše. Kdy jdeš na krev? @kelynka
@Potkyš v patek jdu na krev, ale minuly ket prisla i pres utrogestan
@kelynka ještě malá naděje tam je já měla testy taky slabší i nižší hcg a nakonec se udrzelo budu na tebe moc myslet a držet pěsti třeba to zvládne ![]()
Holky, moc vám všem děkuji. Bohužel to ale nedopadlo ![]()
Jednalo se o biochemické těhotenství.
Bylo to poslední embryo, takže se teď domlouváme na dalším celém IVF. A návrh je takový abych absolvovala dvě stimulace hned po sobě (tedy dvě IVF s PGD bez transferů) a vytvořila se zásoba embryí a potom chodila jenom na transfery. No celkem šílená představa, asi do toho půjdeme, co zbývá…
@Ewangelle Ne-e
Držte se. To je fakt tak strašně nespravedlivé. Věřila jsem, že tentokrát to dopadne už dobře. Je mi to strašně moc líto.
A dopr… Já teď taky jdu do ivf a kdyby bylo málo embryí, tak půjdeme ještě do minimalky ať nastřádáme embrya a pak je všechny dáme na pgs. Drž se.
@Ewangelle
@missy-m Děkuji ![]()
@Potkyš Děkuji. A jdeš do IVF teda až příští rok nebo ještě letos? Já dneska odešla už se stimulačním protokolem a mám hned od druhého dne ms, co teď přijde začít stimulovat, pak punkce a od následující ms opět.
@Ewangelle moc me to mrzi
. Fuha, hned stimulace a pak dalsi?
. To bude pekny zahul pro telo, ale moc drzim pesti
. Rekli vam na kolik vas to vyjde?
Mám dlouhý protokol a dnes jsem si píchla první injekci. @Ewangelle
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.