Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa @veri77 To jsou obrovské dávky
Nebo je to při dlouhém protokolu běžné? Já nejvíc píchala při prvním IVF a to maximálně 225 jednotek.
@adrusenkaaa já jsem měla 450j gonalu od prvního dne. Ale měla jsem krátký protokol
@veri77 ja mam Ahm 0,94 proto takove davky. @Ewangelle ne to je kvuli nizsimu Ahm takove davky. @luc86 a mela jsi nizsi Ahm, ze jsi pichala takove davky? A kokik jsi mela vajicek?
@adrusenkaaa AMH 0,73 a vejce jsem měla 3, z toho dvě zralé a jedno to dotáhlo k transferu a teď jsem 31tt ![]()
@Ewangelle moc držím pěsti, aby ti postup dvou ivf konečně přinesl vytoužené miminko ![]()
@luc86 paaani, krasny vysledek
gratuluji.a to bylo ktere ivf pro Tebe?
@adrusenkaaa v podstatě třetí. Ale s novým partnerem. Při prvním dvě embrya, nic z toho, u druhého bez transferu a teď jeden bojovník
Holky, já měla při odběru 33 vajíček a 24 oocytů. Teď máme 5 embryí a čeká nas KET tento měsíc. Je to pro mě vše poprvé, tak nevím úplně přesně, co mě čeká.
@campús Záleží jestli budeš mít cyklus řízený nebo v nativu. U řízeného začínáš první den cyklu brát estrogenové tablety nebo lepit náplasti a mezi desátým a dvanáctým dnem absolvuješ kontrolní ultrazvuk jak vypadá děložní sliznice a domluvíte se na dni KET. Podle toho se nasadí zavádění Utrogestanu obvykle v dávce 2-2-2. A poté většinou pátý den jdeš na KET.
@Ewangelle děkuji za info. Náplasti si už lepim. A v pondělí jdu na utz. A říkala mi pak o tom utrogesranu. Ale nevěděla jsem jak a kdy přesně se užívá. Je to pořád tolik informací.
@campús Jasně, on se v tom člověk snadno ztratí
V pondělí se tedy podívá na sliznici a jestli nemáš třeba nějakou cystu a naplánujete KET. Záleží kolikátý den cyklu budeš, ale teoreticky můžeš jít už v sobotu (kdyby jsi Utrogestan začala brát už v úterý) ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.