1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
12.10.18 15:28

Ahoj holky vím že to sem moc nepatří jen se chci zeptat jestli jste taky některá měla. Jsem dnes 12+2. Už minulý tyden v pátek jsem začala špinit jako opravdu jen hnědý vytok ale dost mě to vylekalo bolesti jsem zadne nemela a tak jsme jeli s hrůzou na Obilňak kde mi paní doktorka nic nenašla dítě se hybalo, srdíčko bilo hematom žádný nenašla proto jsem odjela domů. Ještě z repromedy dobiram utrogestan ale už snižuji dávku z puvodni 2-2-3 jsem teď na 1-2-2. Dnes přesně po týdnu se to opakuje na toaleťaku opět po obědě objeven hnědý vytok. Jsem rozhodnuta opět jet na obilňak ať se na mě podívají protože mám strach zda je s miminem vše v pořádku. Je tu někdo kdo měl taky takové problémy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.18 15:54

@Slvz hele na pohotovost bych jela. Ono to muze byt snizovanim davky toho utrogestanu. Vyrobu hormonu uz zacina zajistovat placenta, ale tim, ze snizujes davku muze ho byt v tele jeste malo, tak spinis. Jela bych a myslim, ze bys jeste utrogestan, pokud spinis, snizovat nemela. To by ti ale meli rict na pohotovosti. Ja taky ve 12 tt nejak snizovala davku a nikdy jsem teda nekrvacela, nespinila. Ale pro klid bych jela taky a je pred vikendem a to, ze je vsechno v poradku, te jenom uklidni. Drzim palce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
12.10.18 16:12

@pajinkapajinka no právě říkám si že než něco podělat tak tam radši zajedu podívat se na mě musí a pro klid to bude lepší díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.18 16:19

@Slvz to víš, že jo. a jak píšu, je před víkendem a budeš v klidu. radši stokrát zbytečně, než jednou pozdě ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.10.18 10:47

Tak mě holky čeká v neděli první KET. Jsem trošku nervózní. :)
Pak se může normálně fungovat? Kromě samozřejmě nošení těžkých věci apod. Nejsem z Brna, ale jedeme tam, tak jestli se pak dá jít podívat po obchodech nebo se třeba musí ležet? Děkuji moc. Všem krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.10.18 12:15

@campús Já jsem nikdy úplně neležela. Většinou jsme šli potom na nákup a doma jsem si dáchla na gauči s nějakým pěkným filmem. Trochu víc jsem odpočívala, snažila se moc nenamáhat. Jinak jsem fungovala úplně normálně. Tak držím moc pěsti, ať se embryjko krásně zavrtá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.18 13:06

@campús no po obchodech bych asi zrovna nelitala. Ta teda taky nelezela a povedlo se napoprve. Ale asi bych jela hned domu a hodila nohy hore …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.10.18 14:57

@missy-m moc děkuji. Všechny výsledky a utz mi doktorka říká,jak krásně reaguju, že je vše perfektní apod tak uvidíme, jestli to tak bude až do konce. Nechci chodit nikde celý den po obchodech, jen by jsme chtěli asi do 3 obchodu a domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.10.18 13:42

@adrusenkaaa ahoj, tak kdy jdeš na punkci vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
17.10.18 18:04

@veri77 Ahoj to jeste nevim. V pondeli jsem mela kontrolu a dalsi mam v patek. Podke me pujdu nektery den v pristim tydnu. Co ty? Jak Ti dopadla kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.10.18 08:28

@adrusenkaaa ahoj, včera jsem byla u Tokarevy a v sobotu jdu na punkci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.10.18 11:13

@Slvz ahojky, tak jak jsi dopadla? Já jsem dnes 11+6, v úterý máme genetiku a po genetice mám utrogestan a climaru úplně vysadit, bez postupného snižování, což teda celkem koukám že všechny vysazujeme postupně. Teď v úterý jsem byla na kontrole ale moje Dr tam nebyla, měla zástup a ten mi řekl po genetice vysadit a hotovo.. :? Vy už máte po genetice? Už víte co budete mít? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.10.18 11:20

@helposhel Ty joooo, už 11+6 8o toto letí. A jak se cítíš? Já teda s prvním prckem vysazovala postupně všechny léky. Přestat to najednou brát úplně mi přišlo jako strašný šok pro tělo, který je zvyklý být těma hormonama nadopovaný. Nějak jsem si sama udělala rozpis, jak vysadit, abych dovybrala všechny léky. Tak se s miminkem opatrujte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
18.10.18 11:47

@missy-m jojo letí to neskutečně, teď teprve teda pomalu opadávají nevolnosti, což jsem ráda, do teď to byl děs, špatně když jsem nejedla, špatně když jsem něco snědla.. v noci mám celkem problém se spaním, ale ráno to dohanim, takže žádná katastrofa :) jinak se moc těším na genetiku příští týden a že konečně budu moct zahodit přetvářku a vyvalit břicho, do teď ještě schovávam, i když už se spekuluje v okolí, ale pořád čekáme na tu genetiku. Ale právě mě to zaráží že bych měla vysadit úplně ze dne na den.. stejně asi to co zbyde budu douzivat než dojdou, ale moc toho teda už nemám a na další kontrolu jdu až 6.11 asi se ještě zeptam na genetice.
A co ty? Moc sem už teda nechodím, takže nějak nemám přehled.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
18.10.18 12:56

@helposhel dopadla jsem dobře v nemocnici mi rekli ze špinění je normální a mimino je v pořádku já jsem 12+1 a na genetiku jdeme příští úterý já teda vysazuji postupně i na repromedě mi to řekli na poslední kontrole že se bude vysazovat postupně náplasti se můžou rychle já každé přelepovani jednu ubrala a teď už nelepim vůbec, utrogestan už vysazuji 14 dní a obden vysazuji jeden teď už dávám jen jeden na noc a pozítří budu končit placenta už si progesteron tvoří sama. Já teda nevolnosti taky měla i jsem teď málo jedla neměla jsem na nic chuť. Teď už se to zlepšilo zase mám problém že po těch třech hodinách si musím vzít něco na jídlo jinak je mi zle z hladu. A v noci taky naprd spím dokonce někdy pozoruju že se mi něco děje v břichu asi jak se ta děloha roztahuje. My už jsme to teda veřejně oznámili tak před 14 dny ale to je každého věc kdy to chce říct. Ty léky nemáš mě naopak zbyly tři krabičky náplastí, jeden a půl utrouše. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.