Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Slvz Jee tak to jsem moc ráda, že je všechno tak jak má. Tak to máme genetiku zároveň, já už se moc těším
jako rodina to ví od začátku, a jak říkám to okolí už spekuluje. Joo taky mě teď občas jakoby zasimra v břichu, není to bolest ale něco taky cítím. Ty léky asi teda taky začnu postupně, prostě občas nějaký vynecháme a uvidím
@helposhel já se taky těším ale zároveň mám trošku i obavy ale snad to bude v pohodě budou ten den brat i krev říkali ti jestli musíš být nalačno? já se nezeptala a teď mi to vrta hlavou
@Slvz já už mám krev odebranou, mě ji brali už minulý týden a na lačno jsme být nemusela. Taky tam nějaké obavy jsou ale věřím že bude vše tak jak má
@helposhel Tak je dobře, že nevolnosti ustupují. Já je naštěstí tenkrát měla jen asi týden, jinak pohoda. A na genetiku moc držím pěsti, ať je vše v pořádku a můžete to s radostí všem říct ![]()
Já jsem byla minulý pátek na KETu, tak teď čekám, jak to dopadlo. Dělala mi ho dr. Matskula a byla stejně úžasná, jako při úspěšném transferu před lety Tokareva. Tak uvidíme. Do transferu jsem byla strašně nervózní a tam to ze mě spadlo. Prostě je to teď už na tom mrněti a buď to vyjde, nebo ne. Takovou jistotou je mi ten náš cvrček doma, takže to celé nějak bereme jinak.
@Slvz Ty jo, 12+1. Holky, vám to nějak utíká. Taky moc držím pěsti na genetiku, ať je vše v naprostém pořádku ![]()
@adrusenkaaa děkuju ti
hlavně aby byly kvalitní… jak ti dopadla dnešní kontrola?
@veri77 ahoj na kontrole vsechno v poradku. V pondeli dalsi dalsi kontrola. To predpovida, ze v by uz mohl byt konec. A ve stredu punkce. Tak uvidime. Akorat me napadlo. Nema si pridat injekce proti prasknuti vajicek. Jake dalsi injekce jsi dostala a kdy? Zitra uz jdes, jak se citis?
@adrusenkaaa tys byla teprve na první kontrole? jaký jsi dnes den od začátku stimulace? Já právě myslele, že jsi začla den po mě… já začla 8.10…injekci na uvolnění vajíček pícháš dva dny před punkcí, já píchal včera… cítím se dobře, podbřišek občas zabolí, nic hrozného. Horší to bude po tom… jdeš poprvé na punkci?
@veri77 Ne to uz byla druha kontrola. Stimulace je v poradku. Stimulace se odviji jak rostou folikuly. Dneska jsem 9 den stimulace. Na puknci pujdu potreti.
@adrusenkaaa Tak to to máme skoro stejně
Já jsem osmý den stimulace a byla jsem dnes také na druhé kontrole. Další mám teda už v neděli. Pak asi ještě jedna v pondělí a středa nebo čtvrtek punkce. Bude také moje třetí.
@Ewangelle Treba se potkame pri punkci
drzim palecky na krasnou urodu.
@adrusenkaaa Tak to by bylo super
jak to zatím u tebe vypadá? Já měla 9dtimůace asi patnáct 1,3mm folikulů, žák doufám, že se ještě rozjedou ![]()
@adrusenkaaa @Ewangelle Kočky, budu moc držet pěsti, ať je vajíček co nejvíc a hlavně top kvalita. Bojujte ![]()
@Ewangelle Nejvetsi meli kolem 14, 6 mm. V pondeli budu vedet vice. Pak pujdou embrya na Pgs. Ty tvoje take?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.