Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojte holky, tak dnes sem byla na UTZ a je to lepši. na te jedné straně kde byla jenom ta cysta, jsou 3folikuly 11 mm a na druhé nějak 14, 12,10,8 to nevím ani presne ten pocet, ale nejaky tam sou a je to lepsi
dalsi kontrola v utery, tak doufam, ze z toho neco bude. davka mne zustala porad tech 225 a vecer ten cetrotide. od pondeli zacnu s vyplachy rosalgin. jo holky, nevite jak je to s fyzickou namahou pri stimulaci? sem dnes u nasich nosila late dreva ze 4. patra dolů, tak sem se trochu unavila. myslite,ze je to spatny? mate nekdo zkusenost?
Marti, dej taky vedet, jak zitra,ju? drzim palce.:-)
Verdasek píše:
ahojte holky, tak dnes sem byla na UTZ a je to lepši. na te jedné straně kde byla jenom ta cysta, jsou 3folikuly 11 mm a na druhé nějak 14, 12,10,8 to nevím ani presne ten pocet, ale nejaky tam sou a je to lepsidalsi kontrola v utery, tak doufam, ze z toho neco bude. davka mne zustala porad tech 225 a vecer ten cetrotide. od pondeli zacnu s vyplachy rosalgin. jo holky, nevite jak je to s fyzickou namahou pri stimulaci? sem dnes u nasich nosila late dreva ze 4. patra dolů, tak sem se trochu unavila. myslite,ze je to spatny? mate nekdo zkusenost?Marti, dej taky vedet, jak zitra,ju? drzim palce.:-)
Jéé, moc gratuluju! Takhle nějak rostly mně
A koukej, kde jsem ![]()
Souhlas, mně se taky nečekaně až ke konci vyrojilo moc folíků, takže hodně štěstí pro Verdáska a Marťu! Tfuj, tfuj ![]()
Holky posilam taky plno pozdravu a spustu nadeje. Ja jdu v utery na utz , tak doufam, ze mi ty // potvrdi ![]()
Verdasku, to je super, vidíš, probraly se potvůrky malé
No doufám, že budu mít taky zítra samé dobré zprávy!! Je to pravdu náročné na psychiku, jak blázen
No co se týká té tvojí námahy, neblbni, nepřeháněj to! Je pravda, že jsem včara byla hrát s mojím volejbal a moc jsem si nezahrála - bála jsem se nějak se moc napínat a řádit, jako vždy!
Děvčata, pěkný zbytek neděle a díky za podporu
páááááá ![]()
versuska píše:
Holky posilam taky plno pozdravu a spustu nadeje. Ja jdu v utery na utz , tak doufam, ze mi ty // potvrdi
jéééééééééééé, velká gratulace
![]()
jessikka píše:Anonymní píše:
Tak já měla 150 během celé stimulace a odběr celkem asi 13 DC na mě moc brzy a pak doplatek 30 tis. jen za tři vajíčka je pro mě moc , PISCI + IMSI 20 tis. protože nemají sazbu to 5 ks ,ale jen do 10 Ks což je hrozně moc . Jinde je to jen za 8 tis. což je velký rozdíl na těchto dvouch metodách. Jo a mohu stimulovat všemi léky co jsou k dispozici a né jen těmi dvěmi co nabízí. takže ted šetříme na další IVF a půjdu na podzim v Praze . je to tam lepší skoro nikdy nečekám 90 minut když jsem domluvená jako v repromedě a pod.Moc nechápu smysl tohoto příspěvku. Ano, Repromeda je dražší a nabízí jen Gonal a Puregon - jsou to modernější léky, já bych je stejně chtěla. A mě nevadí si zaplatit, hlavně, že budu mít miminko. Nevím, jak ostatní, já čekala maximálně 15 minut, většinou jsem se ani nestihla posadit.
Tahle diskuse je o něčem úplně jiném, něž o tom, zda jsme v Repromedě spokojené nebo ne. Pokud jsi nebyla, je jen dobře, že jsi zvolila jiný CAR - sto lidí, sto chutí. Nám se tam ale líbí, tak nám sem takové příspěvky prosím nepiš. A ta anonymita je také zvláštní - stydíš se za svůj názor?
Příspěvek upraven 24.02.12 v 19:47
Jessico, souhlasím s tebou. Je na každém jaký CAR si vybere. Já jsem zase do Repromedy přišla z Prahy a jsem za to šťastná. Už tři týdny si užívám miminko a neměnila jsem. Vděčím za to doktorce Hromadové.
![]()
mirkaaa456 píše:jessikka píše:Jessico, souhlasím s tebou. Je na každém jaký CAR si vybere. Já jsem zase do Repromedy přišla z Prahy a jsem za to šťastná. Už tři týdny si užívám miminko a neměnila jsem. Vděčím za to doktorce Hromadové.Anonymní píše:
Tak já měla 150 během celé stimulace a odběr celkem asi 13 DC na mě moc brzy a pak doplatek 30 tis. jen za tři vajíčka je pro mě moc , PISCI + IMSI 20 tis. protože nemají sazbu to 5 ks ,ale jen do 10 Ks což je hrozně moc . Jinde je to jen za 8 tis. což je velký rozdíl na těchto dvouch metodách. Jo a mohu stimulovat všemi léky co jsou k dispozici a né jen těmi dvěmi co nabízí. takže ted šetříme na další IVF a půjdu na podzim v Praze . je to tam lepší skoro nikdy nečekám 90 minut když jsem domluvená jako v repromedě a pod.Moc nechápu smysl tohoto příspěvku. Ano, Repromeda je dražší a nabízí jen Gonal a Puregon - jsou to modernější léky, já bych je stejně chtěla. A mě nevadí si zaplatit, hlavně, že budu mít miminko. Nevím, jak ostatní, já čekala maximálně 15 minut, většinou jsem se ani nestihla posadit.
Tahle diskuse je o něčem úplně jiném, něž o tom, zda jsme v Repromedě spokojené nebo ne. Pokud jsi nebyla, je jen dobře, že jsi zvolila jiný CAR - sto lidí, sto chutí. Nám se tam ale líbí, tak nám sem takové příspěvky prosím nepiš. A ta anonymita je také zvláštní - stydíš se za svůj názor?
Příspěvek upraven 24.02.12 v 19:47![]()
![]()
![]()
Je náááádherný!!!!!
![]()
Holky moc bych se neprepinala, před prvním ivf jsem před opu byla zumbamaratonku a bohužel nám to nevyslo.ted jsem jen odpocivala,setrila se a chodila na masáže a snad se v úterý dozvím, ze se me brucci drží zuby nehty
versuska píše:
Holky moc bych se neprepinala, před prvním ivf jsem před opu byla zumbamaratonku a bohužel nám to nevyslo.ted jsem jen odpocivala,setrila se a chodila na masáže a snad se v úterý dozvím, ze se me brucci drží zuby nehty
No jasně ![]()
Marti: držím palečky na zítřejší kontrolu, určitě porostou, folikulky jedny!!! ![]()
Vyvíjí se nám to tady hrozně optimisticky, spousta embryjek a miminek
Jen tak dál ![]()
Mio, já doufám, že embryo je zakouslé, asi za 10 dní bych měla mít poslední návštěvu v Repromedě, tak snad tam bude ![]()
Cinkilinki píše:
Vyvíjí se nám to tady hrozně optimisticky, spousta embryjek a miminekJen tak dál
Mio, já doufám, že embryo je zakouslé, asi za 10 dní bych měla mít poslední návštěvu v Repromedě, tak snad tam bude
Asi jsem se ptala, ale kolikátý den jsi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.