1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
5.4.16 09:07

@marenkaF nevíte jak je na tom? A co naše kikuska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
5.4.16 09:15

@Mišuta29 to je maximum co ti hradi pojistovna na jeden cyklus, pokud by se to prekrocilo musela by jsi ho doplacet jako samoplatce, me to taky vyslo jen tak tak. Ptala jsem se jich kolik bych platila jako samoplatce, rikali mi ze 900j bych platila 9000 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
5.4.16 11:24

Ceny jsou silene za to vsechno!!! Ket drahy, hormony, i kultivace!!! No co uz tak snad se podari! ;) začínám v kvetnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
5.4.16 11:27

@audiomax proc mas MACS? My začínáme v kvetnu! Vsechny vysledky mame v cajku i normalspermiogram vaječníky jsou pry taky super i děloha! Jen vejcovod levý nepruchodny a endometrioza! Snad nam nebude delat neplechu! Dr Hromadova chtela abych začala uz ted v dubnu! No ale ja se musim psychicky připravit :lol: jinak chci ji napsat zda k tomu vsemu nejde pridat luveris na kvalitu vajuch! Nemate s tim někdo zkusenosti!? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.4.16 15:13

@kratjana ahoj ja jsem na tom porad stejne :D byla jsem na obilnaku domluvit prevoz a hysteroskopii tak jak se rozhodnu pro zavedeni tak mesic pred tim me udelaji hystero. jinak mam v planu jit asi az na podzim jelikoz pristi tyden jedu s pritelem do brna na vysetreni a po nejake dobe se rozhodne zda mu budou operovat plotynku co mu tlaci na michu na vic mame tet problemy v rodine tak se nechci nervovat kdyz budu mit mimco, jak vy pokracujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.4.16 21:25

@marenkaF ahoj Marusko. Oni jako doporučuji hystero před ketem? Abych byla v obraze. V čem je to lepsi? Já jsem byla 24.3. Na hysteroskopii a cekam na výsledky. Koncem týdne napíšu o výsledky. A podle toho půjdeme do ketu. Beru vitamín d a doufám že to vyjde:) už roky jsem odstehovana od známých cca 40km a tadyk nemám nikoho. Teď tu mám novou kámošku kousek od naší vesnice která je také v repro tak mám s kým kecat a ona to samé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.4.16 11:04

Tak holky, ale já se teď vytočila, protože se nám z Repromedy nikdo neozval ohledně výsledků, tak manžel jel dnes pracovně přes Brno, tak se tam stavil. A víte co mu na recepci řekly? Nic. Že kvůli výsledkům se musíme objednat na konzultaci, že mu výsledky neřeknou. Takže já tam pojedu kvůli 10 minutám dvě stě km! Jdu tam napsat email a uvidíme… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.4.16 11:06
@T.martasek píše:
Tak holky, ale já se teď vytočila, protože se nám z Repromedy nikdo neozval ohledně výsledků, tak manžel jel dnes pracovně přes Brno, tak se tam stavil. A víte co mu na recepci řekly? Nic. Že kvůli výsledkům se musíme objednat na konzultaci, že mu výsledky neřeknou. Takže já tam pojedu kvůli 10 minutám dvě stě km! Jdu tam napsat email a uvidíme… :zed:

A kvůli jakým výsledkům tam pojedeš?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.4.16 11:17

@Kikuška90 No, je to genetika z krve, můj homocystein a PGD. Nicméně, mě Tokareva řekla, že mi dají vědět, a že si volat nemám, že se ozvou sami, což se od 17.3. neudálo… A asi ty výsledky mají, když se mám objednat… Mně jde o to PGD nejvíc, když bude blbé, tak nemám důvod tam jezdit, proč nám to prostě neřeknou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.4.16 11:21

@T.martasek No kvůli PGD bych tam rozhodně nejela, prostě si tam zavolej ať říkala cokoli. Můžeš to zkusit prvně na recepci, že vám slíbili, že zavolají a už jsou to 3 týdny a nic se neděje. Já bydlím kousek od Brna a kvůli PGS jsem tam taky nejela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.4.16 11:42

@Kikuška90 Já jsem tam napsala, jsem strašně vytočená, do telefonu bych asi byla hnusná… :cert: Chtěla jsem kontakt na Tokarevu nebo Hromadovou, když na recepci nejsou schopné nám pomoct… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.4.16 11:48
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Já jsem tam napsala, jsem strašně vytočená, do telefonu bych asi byla hnusná… :cert: Chtěla jsem kontakt na Tokarevu nebo Hromadovou, když na recepci nejsou schopné nám pomoct… :?

No já se Ti vůbec nedivím, myslím, že výsledky už by mohli mít :think: Zkusila bych tam zavolat, musí chápat, jak moc je to důležité :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
6.4.16 11:58

@Kikuška90 mně vůbec nenapadlo, že mu ty výsledky nedají, my tedy máme problém s tou komunikací od začátku a pro nás fakt není tak jednoduché, si tam prostě jen tak odskočit… Nevím, co si myslet, jsem úplně na nervy, asi si to moc beru, ale ta nejistota mě ubíjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.4.16 12:34

@T.martasek hele mě výsledky z pgs řekli do telefonu. To je nějaký divný. Taky bych tam nechtěla jet tu dálku. Já jsem nedávno psala Hromadové zda se mi ozvou sami kvůli hysteroskopii nebo jestli si mám zavilat. Napsala že koncem týdne se mám ozvat. Tak doufám že mi neřeknou že mám dojet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.4.16 14:04

@kratjana no kdyz jsem poprosila doktora zda by me to udelal tak me rekl ze to je samozrejmnost a ze uz je to asi na miste kdyz jsem mela tolik nezdarenych pokusu a rekl me ze az budu vedet kdy budu chtit KET tak at se mesic predem objednam na hystero a dalsi mesic bude KET pry at je to zavedeny za cerstva :D jinak jsem rada ze neplatim zase zmrazeni a ani prevoz embryolozka na me tak koukala kdyz jsem se ji ptala kolik to bude stat tak se usmala a ze nic, ja myslela ze vysledky po hystero vi hned? to se musi cekat??? a daly ti to ambulantne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.