Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta
.. jinak my už máme 970 a 1030 g.. říkala dok. že jsou holky na spodní hranici - budou droboulinky, ale že na dvojčátka dobrý a máme mezi sebou rozdíl jen 8 procent, tak to se jí taky zamlouvalo. No a 5.5. si jdu už lehnout do porodnice. Chtějí nás mít pod kontrolou a v květnu už budou holky na světě. Říkala, že mě zřejmě nenechají ani do 35 týdne. Mám trošku strach, že holky budou nedoklubka, ale radši trošku nezralé jak vůbec. A mrzí mě, že si je nebudeme moct vzít hned domů. Takže nás čeká cca tří čtyř týdenní pobyt v porodce a pak jezdit za holčičkama nějakou dobu. No, ale lepší být hlídané ![]()
Dnes v 11:05 jsme přivítali na svět našeho Matýska. Míry má krásné: 49 cm a 3140 g. Já jsem relativně zatím ok a prďolka se má čile k světu.
Příspěvek upraven 27.04.16 v 16:54
Dnes v 11:05 jsme přivítali na svět našeho Matýska. Míry má krásné: 49 cm a 3140 g. Já jsem relativně zatím ok a prďolka se má čile k světu.
@ZehLen tak dalece jsme se s dokt. nebavili. Ale predpokladam ze to tak je. Maminu poustijou po par dnech a pak ju prijimaji az mimca budou propoustet. Alespon jsem teda u nedoklubek mamin necetla ze by stravili treba tri ctyri tydny s mimcama v nemocnici. Vzdy dochazeji a jsou prijimany az pak.
@missy-m velka gratulace. Je nadhernej. Hodne zdravicka do zivota Matyskovi i cele rodince
@missy-m
moc gratuluju maminko..
Matýsek je krasavec..přejeme mu zdravíčko a tobě taky… ![]()
@missy-m moc gratuluji. Mám z vás radost
bobanovi přeji krásný zdraví život ![]()
@kratjana píše:
Holky je tu ještě někdo kdo má navíc estrapatch?
Mám 3 nebo 4 balení, uvidím jak dopadneme na té IMUNO a kdyžtak bych Ti je poslala ![]()
@kratjana píše:
Ty počítáš s nativním cyklem? Nebo s cyklem kdoví kdy
Chci jít do stimulace ![]()
@kratjana já mám taky nějakej. Nejsem si jistá teď kolik, ale něco mám… tak pokud by byl zájem písni kam poslat ale nejpozději do úterý. Pak na nějakou dobu nebudu doma.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.