Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky. Repromeda mi poslala náplasti které mají spoyrebu jen do června. Co si o tom myslíte? A když mají naplasti výpadek tak aby mi pak nenutili ty prošlý. A bude to fungovat?
@kratjana Já mám taky náplasti jen do června
Předpokládám, že berou prvně ty s nejkratší expirací
@Kikuška90 to mi je jasný ale jelikož mám ket z května na červen tak bych nerada aby oni mi prodávali něco či má končit. Jde o to že co když ty látky tam už nebudou funkcni
@kratjana Třeba je to jak u jídla a není to maximální, ale minimální trvanlivost
… Zkus to někde pohledat
Já bych se toho nebála..
@pajinkapajinka
Já si vůbec neumím představit, že by se mi tam mrvily dvě miminka
, seš dobrá, jak to zvládáš? A co bříško, je obrovský? Já jsem už totálně neohrabaná, naštěstí už to budu mít taky brzy za sebou…
Však si je nech vytáhnout dřív, pokud to bude potřeba, ať je radši všechno pod kontrolou. ![]()
@missy-m Moc, moc gratuluji k Matýskovi…
Je nádherné, přeji spoustu zdravíčka a štěstíčka… ![]()
@Kikuška90 není to minimalmi spotřeba ale spotřebujte do. Volala jsem tam a samozdrejme řekli že je vše ok. Tak snad
@kratjana píše:
@Kikuška90 není to minimalmi spotřeba ale spotřebujte do. Volala jsem tam a samozdrejme řekli že je vše ok. Tak snad
No já si taky myslím, že to určitým měsícem nepadá. Jakože by to v květnu fungovalo naplno a v červnu už ne ![]()
@Lalunta:) no reknu ti je to super
… moc se tesime a brisko ani tak velke neni. Kazdy mi rika kde ty holky mam
. Ale uz jsem taky takova neohrabana, bolava, nervni
. Ale v podstate to zvladam v poho. No uvidime kdy se holky bud sami rozhodnou nebo rozhodnou doktori. Ty tri ctyri tydny bych vydrzet jeste chtela
. A vy na to jdete kdy??? ![]()
@missy-m Jeee ze srdce gratuluji.Mas to nejcennejsi v zivote!!
Pekne se zotavuj maminko a za par xni pujdete domu. ![]()
@pajinkapajinka
Ke konci května. Tak jsem taky zvědavá, jak dlouho ještě vydržíme.
Ten poslední měsíc bude nekonečnej!
@Kikuška90 no ja myslim ze jde i o princip. Vem si ze si kupujete neco, co treba ani nevyuzijete nebo nebude tak ucinne ![]()
@Lalunta juj tak to mi zrcite do konce kvetna bzdem taky na svete
. Jen ty budes mit donosenatko a my nedoklubka. Ale snad mi holky v nemocnici nenechaji dlouho
![]()
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 no ja myslim ze jde i o princip. Vem si ze si kupujete neco, co treba ani nevyuzijete nebo nebude tak ucinne
Presne to si myslím i já.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.