2letý syn utíká k babičce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
21.6.15 20:57

Ahojky. U nás je to samé. Bydlíme hned vedle manželových rodičů a malá jak může tak je u babičky. Já jsem s ní pořád a tím pádem člověk nemá energii pořád blbnout. No a babička s tetou s ní dělají blbosti a vymýšlí různé programy. Já jsem za to ráda že je malá šťastná a spokojená a hlavně vím, že já jsem pořád její maminka a ona to ví taky :)U nás babička ještě pracuje tak v šest hodin večer si pro ní přijde a v osm mi jí dovede a to každý den. O víkendu tam je od rána do oběda a potom zase od šesti někdy i dřív. Beru to jako plus. Někdy si poklidím nebo udělám co je potřeba a někdy zase jenom odpočívám :) No a když zrovna někam jdeme nebo babička nemůže tak se sice vzteká a řve, ale za chvilku je to dobrý. Tak pokud to babičce nevadía neobtěžuje tak skus brát jako to plus a využij ten čas pro sebe co? :)No a když jí někdy zakazuju a nebo kárám tak řve a volá babičku :)Ale to já beru s humorem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.6.15 21:06
@kotýsek píše:
Děti v tomto věku jsou bezprostřední a neumí se předtvařovat. Co na srdci, tak to taky na jazyku. Je hezké, že si takto babičku oblíbil a musí ji mít hodně rád, když i s bobinem hlefá utěchu u ní. My máme zase opačnou verzi, když potkáme moji mamku na ulici, tak naše malá se zase na ni šklebí a na mě mává, že chce jít dál a mě to zase mrzí, že se k mamce chová tak nepěkně. Ale hold stím nic nemůžu dělat. Ale asi vím, kde je zakopaný pes-bere si ji velmi málo a malá pak na ni není zvyklá a přitom bydlí přes silnici. Prostě tam chybí mezi nimi kontakt.
A na tvém místě bych mu vůbec nebránila. Chce jít, tak at jde a kor když jste rovnou sousedi. Já bych řekla, když chceš jít za babičkou a tebe to tam zas tak často nebaví být, tak bych řekla běž, já se pro tebe za hodinku zastavím a mezi tím bych si zřeba vyžehlila, nebo uklidila a nebo jen tak poseděla u komplu a oddychla si.))))Příspěvek upraven 20.06.15 v 14:08

To je přesně jak u nás. Bydlíme od mých rodičů 13km a jezdíme tam 2× za týden. Někdy se na jinou babičku (malá to má rozdělený:když jedeme k našim tak říká že jede za jinou babičkou a když jedeme od našich tak zase říká že jedeme zpátky za jinou babičkou)těší a dává jí pusu a někdy se na ní zase šklebí a odstrkuje jí. Je to opravdu tím že spolu tráví méně času a mě to dost mrzí, ale mamka mě utěšuje že to je v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.6.15 15:38

Vůbec by neřval, kdybych si pro něj nepřišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.6.15 15:40

To určitě schopná pohlídat je, ale nechci, aby byl u babi, tak často, chci, aby tam byl tak 2-3× do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
23.6.15 12:03

Proč by tam nemohl být? jestli se mu tam líbí? Však Ti ho tam nikdo nevezme. Přeci nebudeš žárlit na babičku, to je nesmysl. babička nikdy matku nevystrnadí z té její výsostné pozice nejmilovanějšího člověka na světe, i kdyby se na uši stavěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.6.15 12:17

Asi máš pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
27.6.15 15:56

My bydlíme v jednom baráku oni dole my nahoře a jak může tak volá babičko, dědi kafe jen aby je nalákal k nám a na zahradě musí dělat vše s dědou(chodí ke králíkům, slepicím) s babi lumpárny prostě je bezmezně miluje…já jsem ráda :nevim: protože nikoho jinýho tak nějak nemá protože jiný na něj kašlou a od nich má lásky až až takže mu krásně vynahrazujou všechny tetičky a strejdy který na něj dlabou ;) buď ráda že má taky někoho jinýho než Vás jako rodiče který má rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí