Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@terien ano to by mohlo fungovat určit si den. Jen musím zmínit vaši poznámku - 2 roky bez pořádného sexu.. Víte ona ta chyba není jen u mě. Manžel není moc vášnivý a na dlouhé mazlení, všechno rychle. Takže kolikrát si říkám ze kvuli pěti deseti minutam se mi nechce už ani vstávat. Ale děkuji za radu, zkusila bych určit si den a dodržovat
To je rada profesionálních sexuologů
jasně že je chyba i v něm, ale musíte o tom mluvit, jinak to nevyřešíte. Pokud vám to takhle hapruje, tak z toho z ničeho nic nebude super sex.
@Anonymní píše:
@terien ano to by mohlo fungovat určit si den. Jen musím zmínit vaši poznámku - 2 roky bez pořádného sexu.. Víte ona ta chyba není jen u mě. Manžel není moc vášnivý a na dlouhé mazlení, všechno rychle. Takže kolikrát si říkám ze kvuli pěti deseti minutam se mi nechce už ani vstávat. Ale děkuji za radu, zkusila bych určit si den a dodržovat
Když vidí, jak tě to obtěžuje, tak to prostě zkrátí na minimum. Navíc deset minut mi přijde slušný výkon.
@martina.se píše:
Co to plácas![]()
zakladatelka píše, že je chlap rychlík.. A že z toho nic nemá.. Osobně byhc mu to na rovinu řekla.. Není na tom nic těžkého..
Proč si kupovala lístky na rychlík? Spěchala?
@Anonymní píše:
Tak když tvrdíš, že jsi tak strašně unavená, tak bys měla být ráda za desetiminutovku. To mi připadá celkem normální, jak dlouho bys chtěla, aby vydržel???
@Kadet Biegler píše:Aby se třeba nějak posnazil ji navnadit, aby se jí to líbilo.
A co mu jako bude říkat, aby se změnila kvalita? "Svoje si udělal bryndo, makej plať, nikdo na tebe není zvědavej, seš snad chabrus na ruce, ne? Tak si poraď.
Pokud půjde tudy, možná k žádané změně opravdu dojde. Tedy chutě, lijme čistého vína…a pak nás informujte.
@Anonymní píše:
Zase to má tu výhodu, že 5 min nestojí za to zbytečne chlapa odmítat.