Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pce píše:
ja jsem taky z vychodnich cech a rodit se chystam v Chrudimi
Jj v Chrudimi je taky dobrá porodnice, ale tam to mám skoro hodinu cesty, ale do ústí asi 10 minut ![]()
Ale řekla bych, že lepší porodnice než v Chrudimi a v Ústí tu nikde není
Na ostatní porodnice sem slyšela jen samý hrůzy
Moje kamarádka rodila v Pce a říkala, že přijela na příjem a čekala tam asi 20 minut než si jí začal někdo všímat. Pak k ní přišla sestřička a dala jí do ruky papíry ať je vyplní a zase odešla. Vůbec je nezajímalo jestli má kontrakce, jak často atd… Pak si přišla pro papíry a odvedla jí na monitor. Po půl hodině jí vzala na pokoj, kdy jí připoutali nohy k bočnicím postele a nechali jí ležet hodinu a půl NA CHODBĚ!!!
S kontrakcema po 2 minutách… A nic jí neřekli
Pak přišel doktor a odvezl si jí na sál. Říkala mi, že než porodila, tak měla nohy úplně fialový a o tam jak to strašně bolelo, když x hodin ležela jen nazádech vůbec mluvit nechtěla! Já jsem teď byla na utz a ležela sem na zádech 20 minut a omdlela sem… Jako nedokážu si představit, jak já bych takle rodila
To bych asi nepřežila
![]()
@therezaaAle kdeže, na 19tt krásné bříško
…já budu zítra 21tt a zatím teda nic moc, až příjdu z práce tak sem hodím foto, a sama uvidíš ten rozdíl
Já už začínám mít takovej ten pocit, že se něco děje, když se pořád ne a ne rozšířit, ale gynekoložka mi říkala, že se nemám strachovat, že jsem prvorodička,a to je normální. Ale už se těším až se bude čím chlubit a já budu aspoň klidnější
no mě se to tak jen zdá, ale tak nevím…
myslím, že je to tak jak říkáš, že ty prvorodičky to tak mají…
Ale holky včéra jsem poprvé cítila pořádný kopanec a viděla jak se mi udělala boulička na bříšku, to bylo tak hezké.....a pak hned další… ![]()
@therezaa píše:
@Misheilano mě se to tak jen zdá, ale tak nevím…
Ale holky včéra jsem poprvé cítila pořádný kopanec a viděla jak se mi udělala boulička na bříšku, to bylo tak hezké.....a pak hned další…myslím, že je to tak jak říkáš, že ty prvorodičky to tak mají…
Jj, krásnej pocit..já cítím zatím takové jemné pohyby, pořádnej kopanec čekám každou chvíli
![]()
@Misheila
včára dostala dva… a dnes cítím jak se mi tam prcek převaluje, my budeme mít asi fakt raubíře živého
i na ultrazvuku, vždycky sebou šije a skáče ![]()
Bylo to fakt krásné už se těším na další
neboj taky se určo dočkáš brzy… ![]()
Holky já včera byla na 3D utz. A viděla sem obličej toho našeho čertíka
Já se tak těšim, až bude venku
Je krásnej a taky sebou pořád šije a hází
A nejvíc, když já chci jít spát ![]()
kdy se vlastně dělá ten 3D nevím kdy se na něj objednat.......
@therezaa
Na 3D je nelepší jít kolem 23tt-25tt
Já byla v 19tt… to nebyl vidět ještě úplně obličejík ale zato máme natočené tělíčko
a na další jdu v 24tt a to už uvidíme krásný obličejík ![]()
3D ultrazvuk? je tam važně tolik toho vidět? koukala jsem na různé videa a mimiška se i usmály (nevím jestli se mi to zdálo nebo to může být možné) Já jsem obědnaná na 12.4 a strašně se těším..budeme mit video a 3fotky tak snad nebude otočené zády..
@Misheila píše:@Sisi90Jééé, to muselo být super. Tiše závidím
No já sem byla ve 24 tt a je to fakt bomba
Přítel to málem obrečel no já tam bulela jak želva
Je to fakt zázrak vidět poprvý jak vypadá ten človíček, co tě celý dny kope
Ale zas na druhou stranu už vypadá jak hotový miminko a strašně mě mrzí, že musim ještě 3 měsíce čekat než ho budu mít u sebe
Ale nebo taky se dočkáš a opravdu to za to stojí
@Bramborek
Je tam vidět opravdu všechno
já tam mám celý tělíčko z boku… nožicku, bříško a ruku
obličejem byla zabořená do placenty
mám tam i dlaň s prstama… je vidět jak sebou hýbala… kopala… rukou si sahala na obličšj
opravdu krásně to bylo vidět..... 3D opravdu stojí za to ![]()
tý jo…už se nemůžu dočkat..zrovna budu ve 23+6 to je prý nejlepší..tak jsem zvedava..
![]()