20tt - jsme v půlce!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2979
4.4.12 20:39

@Misheila

Ukazkove? Me se zda malinke:-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
5.4.12 09:27
@Pce píše:
ja jsem taky z vychodnich cech a rodit se chystam v Chrudimi

Jj v Chrudimi je taky dobrá porodnice, ale tam to mám skoro hodinu cesty, ale do ústí asi 10 minut ;)
Ale řekla bych, že lepší porodnice než v Chrudimi a v Ústí tu nikde není :nevim: Na ostatní porodnice sem slyšela jen samý hrůzy :poblion: Moje kamarádka rodila v Pce a říkala, že přijela na příjem a čekala tam asi 20 minut než si jí začal někdo všímat. Pak k ní přišla sestřička a dala jí do ruky papíry ať je vyplní a zase odešla. Vůbec je nezajímalo jestli má kontrakce, jak často atd… Pak si přišla pro papíry a odvedla jí na monitor. Po půl hodině jí vzala na pokoj, kdy jí připoutali nohy k bočnicím postele a nechali jí ležet hodinu a půl NA CHODBĚ!!! 8o S kontrakcema po 2 minutách… A nic jí neřekli :nevim: Pak přišel doktor a odvezl si jí na sál. Říkala mi, že než porodila, tak měla nohy úplně fialový a o tam jak to strašně bolelo, když x hodin ležela jen nazádech vůbec mluvit nechtěla! Já jsem teď byla na utz a ležela sem na zádech 20 minut a omdlela sem… Jako nedokážu si představit, jak já bych takle rodila 8o To bych asi nepřežila :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
5.4.12 09:36
@therezaa

Ale kdeže, na 19tt krásné bříško :palec: …já budu zítra 21tt a zatím teda nic moc, až příjdu z práce tak sem hodím foto, a sama uvidíš ten rozdíl :) Já už začínám mít takovej ten pocit, že se něco děje, když se pořád ne a ne rozšířit, ale gynekoložka mi říkala, že se nemám strachovat, že jsem prvorodička,a to je normální. Ale už se těším až se bude čím chlubit a já budu aspoň klidnější 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 09:39

@Misheila

no mě se to tak jen zdá, ale tak nevím… :-D myslím, že je to tak jak říkáš, že ty prvorodičky to tak mají…

Ale holky včéra jsem poprvé cítila pořádný kopanec a viděla jak se mi udělala boulička na bříšku, to bylo tak hezké.....a pak hned další… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
5.4.12 09:48
@therezaa píše:
@Misheila

no mě se to tak jen zdá, ale tak nevím… :-D myslím, že je to tak jak říkáš, že ty prvorodičky to tak mají…

Ale holky včéra jsem poprvé cítila pořádný kopanec a viděla jak se mi udělala boulička na bříšku, to bylo tak hezké.....a pak hned další… :mrgreen:

Jj, krásnej pocit..já cítím zatím takové jemné pohyby, pořádnej kopanec čekám každou chvíli :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 09:50

@Misheila
včára dostala dva… a dnes cítím jak se mi tam prcek převaluje, my budeme mít asi fakt raubíře živého :-) i na ultrazvuku, vždycky sebou šije a skáče :-D

Bylo to fakt krásné už se těším na další :-D neboj taky se určo dočkáš brzy… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
5.4.12 09:56

Holky já včera byla na 3D utz. A viděla sem obličej toho našeho čertíka :srdce: Já se tak těšim, až bude venku :hug: Je krásnej a taky sebou pořád šije a hází ;) A nejvíc, když já chci jít spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 09:57

@Sisi90

kdy se vlastně dělá ten 3D nevím kdy se na něj objednat.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
5.4.12 09:59
@Sisi90

Jééé, to muselo být super :palec: . Tiše závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
5.4.12 12:15

@therezaa
Na 3D je nelepší jít kolem 23tt-25tt :) Já byla v 19tt… to nebyl vidět ještě úplně obličejík ale zato máme natočené tělíčko :) a na další jdu v 24tt a to už uvidíme krásný obličejík :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.4.12 12:18

@Chaarlynecka

Děkuji, tak se hned příští týden objednám..... :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.4.12 12:22

3D ultrazvuk? je tam važně tolik toho vidět? koukala jsem na různé videa a mimiška se i usmály (nevím jestli se mi to zdálo nebo to může být možné) Já jsem obědnaná na 12.4 a strašně se těším..budeme mit video a 3fotky tak snad nebude otočené zády..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
5.4.12 12:24
@Misheila píše:
@Sisi90Jééé, to muselo být super :palec: . Tiše závidím :oops:

No já sem byla ve 24 tt a je to fakt bomba :mrgreen: Přítel to málem obrečel no já tam bulela jak želva :lol: Je to fakt zázrak vidět poprvý jak vypadá ten človíček, co tě celý dny kope :palec: Ale zas na druhou stranu už vypadá jak hotový miminko a strašně mě mrzí, že musim ještě 3 měsíce čekat než ho budu mít u sebe ;) Ale nebo taky se dočkáš a opravdu to za to stojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
5.4.12 12:26

@Bramborek
Je tam vidět opravdu všechno :) já tam mám celý tělíčko z boku… nožicku, bříško a ruku :) obličejem byla zabořená do placenty :) mám tam i dlaň s prstama… je vidět jak sebou hýbala… kopala… rukou si sahala na obličšj :) opravdu krásně to bylo vidět..... 3D opravdu stojí za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.4.12 12:33

tý jo…už se nemůžu dočkat..zrovna budu ve 23+6 to je prý nejlepší..tak jsem zvedava.. :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí