28. tt a zůstali jsme sami

22
20.8.14 14:42

28tt a zůstali jsme sami...

Ahoj všem..Ráda bych se touto cestou podělila o svůj problém a nastalou životní situaci..Pokusím se to tu nějak nastínit a budu ráda za jakoukoliv reakci, názor, vlastní zkušenost a samozřejmě i za rady..S přítelem jsme spolu byli cca 3,5 roku. A z mého pohledu jsme měli vztah normální. Někdy přeháňka, někdy chvíli zataženo, ale měli jsme se rádi a opravdu tak nějak normálka. Dospěli jsme teda k rozhodnutí ohledně založení rodiny..Zdůrazňuju že jsme se oba spolu dohodli a rozhodli.Ze začátku vše v normě a pak postupně začínalo bejt všechno ňáký divný a jinak než bych si představovala. Přítel začal být čím dál častěji večer mimo domov, s tím že jako chodí do hospůdky z lidma z práce a tak..Pak už to bylo i obden..Že si prý musí užít dokud může..A že já se doma o všechno postarám a čekám až bude taky někdy se mnou? No vždyť si prý taky můžu chodit kdykoliv kamkoliv..K tomu se začal přidávat jakoby nezájem o mé těhotenství. Jo, zeptal se vždy po kontrole u dr. jestli jsme v pořádku, ale když jsem třeba začala povídat o tom co kdy mě čeká, co musím tak otrávenost neboli minimálně nezájem..Později mi i vyčetl že pořád mluvím jen o mimi..Jasně, když jsem mu to chtěla všechno říct když už konečně byl doma..Všechny snahy o nějakou komunikaci a debatu končily hádkou a s tím že je dost starej na to aby si dělal co chce (40 a mě je 28) a ještě ke všemu když prý doteď dělal vždycky jen to co chtěli druzí..(přede mnou byl 12 let ženat).Přišla jsem si úplně odstrčená, sama a to v období kdy by člověk potřeboval spíš ještě víc něžnosti než kdy jindy..Když snahy o to si to vyříkat už asi po stý selhaly tak jsem nevydržela a utekla na týden k rodičům. Tak ano, bylo mi řečeno že u něj mám domov, proč jsem hned odcházela..Hned? Ale abych se vrátila to nepadlo..Tak po tom týdnu jsem si postupnými kroky spíše vydobyla aby si pro mě přijel..Ale netvářil se přešťastně..No a hned druhý den co se stále tvářil poněkud nevalně jsem teda opět zahájila debatu, že mi to takhle úplně nevyhovuje..No a najednou se dozvim že v tom je i ženská, což jsem tak 4 měsíce stejně tušila. Prej že se mnou byl jak v kleci, nic nemohl, všechno mu bylo vytýkáno..No a ona je samozřejmě super..Mimochodem vdaná, dvě děti..Ale ona se chce rozvést a chtěla by ještě i miminko..Já jsem se celý ty 4 měsíce snažila z něj dostat co je špatně abysme to mohli nějak řešit. A to je teď to co mě možná štve nejvíc..To že vůbec nechtěl nic řešit, zabojovat za náš vztah, chtít něco změnit abysme byli spokojený oba..A ještě se ani za celou dobu nedokázal přiznat. Jedno velký srabáctví..Takže jsem se opět sbalila a jsem u našich. A to tentokrát se všema věcma, včetně nádobí apod. Ještě mi velkoryse nabídnul že jsem u něj mohla klidně zůstat, třeba až do porodu a chvíli po..Ale když nebudem spolu bude nakonec rozhodně lepší..Jinak ale prej se na miminko moc těší a rozhodně se chce starat.To je fajn, ale že mě úplně podrazil, teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1767
20.8.14 14:54

To je mi moc lito! Ti chlapi jsou fakt nekteri uplne mimo… :nevim: Jsi o dost mladsi nez tvuj partner, cekas jeho dite a pokud si nasel milenku, tak je to fakt ubozak. A jeste, ze s ni chce vztah(pokud to dobre chapu), i kdyz ona je vdana s detma…Je to fakt smutne, po 3,5 letech vztahu bys urcite rekla, ze pritele znas a z nej se vyklube tohle :cert:. Aspon mas podporu rodiny, bez takoveho chlapa ti bude lip. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
20.8.14 14:55

To je pěkně nedozrálej sobec :zed:
Tobě přeji, ať se kvůli němu netrápíš. I s miminkem to sama zvládneš, nebudeš ani první ani poslední. Hlavně zdraví vám oběma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021

Tak to je opravdu blbý chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332

8o no ty jo, tak to je poklad (ten chlap). Na to snad ani nic nejde říct :nevim: je milíto tebe, jak se musíš cítit, jak ti je…že jsi zůstala sama.
Musí to být pořádná pecka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
20.8.14 15:05

Je mi to lito.Je vul a nevi o co prichazi :hug: Pokus se to vzit tak, ze ty z toho vztahu vychazis jako vitez. Protoze ty mas co nejcennejsi s sebou, miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
20.8.14 15:16

Je mi to moc líto. My tady Tě můžeme aspoň podpořit v tom, že i když zustaneš sama tak se to dá zvládnout. Chce to jen pevný nervy a trochu odhodlání.
Může to taky dopadnout tak, že až bude mimi na světě tak se probere a bude chtít být s Tebou, ale je otázka zda za to takový chlap stojí.
Důležité je, vážit si rodiny, ve které máš oporu a časem určitě najdeš toho pravého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
20.8.14 15:23

Zůstala jsem sama, od 32tt. Taky máme mezi sebou velký rozdíl. Ty máš to štěstí, že se o nimi chce postarat. Ten můj se dcery zřekl a nikdy ji neviděl. Ale i tak je to pěknej hajzl. drž se, bez něj ti bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
20.8.14 15:23

Tak to je teda ubozak! Mas stesti ze mas kam jit a po tom jak se choval a jakej Ti snad bude i lip bez nej.
Radila bych soustredit se na miminko, starat se o sebe a ho nechat byt..treba se mu to cely rozlezi a namlati si…ona ta madam s detma urcite zas tak zapalena do rozvodu nebude. akorat je pak otazka jestli se s nim znovu nekdy zahazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.8.14 15:34

@AllynkaS a řešili jste před otěhotněním svatbu? Třeba už tam bylo patrné, že se moc do nějakého „uvazování“ a zodpovědnosti nežene.
Třeba se ještě vzpamatuje, ale je otázka, jestli bys ho po tom všem chtěla zpátky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.8.14 15:36

To jste všechny moc milý, všem děkuju za podporu a dodání odvahy a síly! :palec: A i jeho to bude první dítě.. Co se týče bydlení, mám svůj byt, ale v tuto chvíli pronajatý, tak to teď řeším. Takže u rodičů jsme teď, do porodu určitě a pak asi ještě chvilku po, aspoň mi mamka pomůže.. ;) Ale že aspoň zázemí budem mít a naši jednoznačně super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.8.14 15:43

Přesně..Jestli by bylo ještě o co stát..Bylo by celkem jednoduchý přijít až po tom co my se vylížem ze začátku, toho nejsložitějšího a najednou se chtít starat..Teď si myslím že bych ho musela poslat do háje..Nehledě na to že když to dokázal jednou.. A svatbu já jsem samozřejmě chtěla, on prý vzhledem k jedné zkušenosti už ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.8.14 15:47

A ještě..Dát mu vědět že jsme v porodnici nebo pak až v klídku z domova že jsme se narodili? Moc se mi nechce se od něj nechat ještě i tam nervovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
20.8.14 16:00

@AllynkaS No to ti nezávidím.. Můžu hádat? Nápad s miminkem vzešel od tebe, že? A otěhotněli jste celkem rychle..? Jeho první, 12 let ženatý :think: Typuju, že měli problémy s otěhotněním..asi si myslel, že má hromadu času a že se uvidí.. No tak vidí, lekl se zodpovědnosti, doživotního závazku a připoutání k tobě. Je to sviňárna.. Budeš to mít těžké.. On jako otec bude na to dítě mít právo, stejné jako ty.. vždycky s ním budeš muset kvůli děcku vyjít a vídat ho. Že bys ho nezapsala do RL, tak přijdeš o výživné na sebe i na dítě a když se bude soudit, tak své otcovství vysoudí.. Ale nedarovala bych mu to..žádné velké ohledy.. Máš nárok na výživné jako těhotná i po porodu a to i zpětně a neodpustila bych mu ani halíř. Ty taky nemáš šanci cuknout, rozmyslet si to a jít si za lepším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.8.14 16:10

@lekarnicka28 Vystihla jsi to úplně přesně..A i tak uvažuju.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová