2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
8.5.14 16:46

@Fíífía a ty máš jet do caru až 22teho? To je teda dlouhá doba, to ani nepujdes někam na krev, abys věděla hCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
8.5.14 17:22

Jj až 22.,asi na krev nepůjdu, nás nikam neposilaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
8.5.14 20:40

@Fíífía jo bude mi 34:) a díky za radu s tim nosifolem, jestli to nedopadne, tak to zkusím.

@pici treba mi narozky přinesou štěstí :) díky za podporu

• Citovat
  • Upravit
239
10.5.14 22:45

Ahoj holky! Zdravím vás po delší době. Tak nějak jsem si od toho všeho musela odpočinout a nabrat sílu do dalšího pokusu. Dneska jsem měla druhou injekci menopuru - rozhodli jsme se jít do toho, tak držte palce :-) V týdnu mě čeká v caru kontrola a další týden OPU, to ještě nevím kdy. A jak se daří vám, nějaké novinky? Jak pokračujete, nestíhám vás dočítat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
11.5.14 07:54

@itsi ahoj taky jsme se rozhodli pro dalsi kolo a mam za seboj vcerejsi druhou davku menopuru a ve stredu utz na stanovenk opu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
11.5.14 09:42

Holky, ja zacinam 27.5.dlouhy protokol s decapeptylem, takze to je jeste na dlouho, dlouhy protokol :( vy mate kratkej, co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
11.5.14 20:21

@Tinkka jj ja mam kratky, ale ono ti to utece uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.5.14 20:29
@1985bara píše:
@itsi ahoj taky jsme se rozhodli pro dalsi kolo a mam za seboj vcerejsi druhou davku menopuru a ve stredu utz na stanovenk opu :mrgreen:

Ahoj! Tak to jsme na tom stejně, já dneska třetí injekce menopuru a na utz jdu ve čtvrtek…tak snad se něco urodí :-) A měli by mi říct přesný termín OPU. No a pak budeme spolu prožívat těch 14 nekonečných dnů po ET - doufám, že tentorkát už to nám oběma (a taky i ostatním) vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
11.5.14 20:31

@itsi taky dam treti davku, ale jedu na stnoveni opu uz ve stredu, doufam ze se neco rodi uvnitr :-),,bude to dlouhych 14 dni :-), budes mit PK? my jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.5.14 20:32
@Tinkka píše:
Holky, ja zacinam 27.5.dlouhy protokol s decapeptylem, takze to je jeste na dlouho, dlouhy protokol :( vy mate kratkej, co?!

Ahoj Tinko, jj, mám taky krátký, ale neboj, uteče ti to jako nic :kytka: A moc držím pěsti, ať vše dobře dopadne :kytka: Jak probíhá ten dlouhý protokol? Je to rozdíl oproti krátkému jen v tom, že se déle píchají injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.5.14 20:37

@1985bara Určitě bych chtěla PK, doufám, že bude dost vajuch, aby bylo co kultivovat…ale musím věřit, naordinovala jsem si hafo vitamínů, bylinek a kdoví čeho, tak není možné, aby se něco neurodilo :-) Dr. říkal předběžně, že OPU vidí u toho krátkého protokolu tak na pondělí, úterý během příštího týdne, tak uvidím, jak se to bude vyvíjet dál. A budete mít nějakou další metodu? ISCI nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
11.5.14 20:40

@itsi jj budeme to mit jako pri prvnim ivf, picsi a pk a pak vitrifikaci (jestli neco zbyde), u nas pk davaji ve vetsine pripadech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.5.14 20:49

@1985bara Tak to budeme mít stejné - PISCI (kvůli těm spermošům, sice jsou teď malinko více pohyblivé, ale za to ta morfologie je děs :( ), a pak tu pk - jen doufám, že taky něco zůstane i na mražení - při prvním nám nic nezbylo, tak snad teď něco bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
11.5.14 21:01

@itsi taky nic nezbylo, bylo jich 8, sedm k oplodneni, z toho bylo 5 a do posledniho dne jich bylo porad 5 a kdyz jsme prijeli, zbylo jen to jedno a ani tomu se u me nelibilo,,,jinak ja uz jsem opichana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.5.14 21:06

@1985bara tentokrát to bude lepší a uvidíš, že se nějakému bojovníčkovi u tebe líbit bude :kytka: Já budu opíchaná hned ráno, takže mám fajný budíček ;) Kolik toho menopuru pícháš? Já 300 jednotek, to je docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.