Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je fajn! Se mi úplně ulevilo za tebe
![]()
To tak kolikrát bývá, že se zdánlivě nevyřešitelná situace vyřeší sama…
Tak to je fajn, ze je vyreseno! Mam 3. dite, narodila se v mych 41 letech. Tehotenstvi jsem zvladala dobre az na ten zaver, to me dost trapily otoky a vysoky tlak. „To vite, to se s vekem nezlepsuje“
Ale jinak jsem miminko zvladala snad nejlip z tech 3, nic uz jsem neresila a neresim, nehrotim a dite je v pohode.
No ale 45 je prece jen zase vic, to bych teda resit nechtela ani za nic. Nedokazu si predstavit jit na potrat. Nastesti jsem s 3. CR podstoupila i sterilku ![]()
@Lenka002 píše:
Tak holky, po dvou týdnech, kdy jsem neusnula ani na minutu a přemýšlela, co a jak, je vyřešeno.
Přesně dnes ve 21,00![]()
![]()
![]()
Moc všem děkuji.
Každopádně včera jsem se rozhodla, že půjdu zítra ke gynekoložce a na interupci.
Buď prostě zpoždění nebo jsem baba v přechodu.
Nemusím, tralala la.
Ja jsem si vždy říkala že si chci užívat, cestovat, vydelavat a že deti nechci vubec…po te 30 jsem měla procestováno, užito, neco vyděláno…a tak nejak mne topřestalo naplnovat a že tedy jedno dítě…po porodu jsem si tri roky libovala jak je to super jak jsem si to dobře zařídila a jakje jedinaček super zase jsem mohla cestovat pracovat užívat si…tentokrat mne prestalo bavit už po 2 letech,,,už to nebylo jako ve 20, už jsem opatrnejsi, nejsem tak střelena a tak jsem si pořidila druhe díte…opet euforie dva roky a přesvedčení že super -mam odrozeno, vrhla jsem se na cvicení, sport, cestováíní, práci, vyhazela kočárek, zidlicky, hračky… je mi 40…a rikam si vdobe koronaviru…ty vole co ja si vlastne uzivám…nikam nemužu, ani do práce…sedimedoma na zadku nebo jedem do lesa na vylet…mám chut si pořídit třetí dítě ![]()