Pohřešovaná Lucie

3624
14.1.16 09:00

Pohresovana Lucie-prosim o pomoc,informaci

Hezký den, minuly týden jsem tady zakládala diskuzí o pomoc s hledáním pohresovane slečny z našeho města, ještě stále se nenasla :( Její otec prosí o pomoc s dotazem, kolik by stalo vytisknuti 4.700.000 kusů barevnych, oboustrannych letáků. Pokud někoho znáte, kdo se tímto zabývá a mohl by pomoci, prosím o kontakt na něj, já ho potom pánovi předám. Moc děkuji za případnou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
14.1.16 09:03

To mě mrzí že stále nic… jinak dívala jsem se na profil tatínka a vybrali hodně špatnou fotku na to hledání, vypadá tam úplně jinak než na ostatních…

• Citovat
  • Upravit
3624

Ještě upřesňuji, mělo by se jednatvo formát A4 nebo A5,a letáky bud jednostranne nebo oboustranne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35917

Sice nechapu, proč jich potřebuje zrovna tolik, ale nestalo by oslovit nějaké tiskárny přímo? Třeba by to udělali zadarmo nebo za nějakou menší částku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
14.1.16 09:04

@Nafrněná to byla asi první fotla, kterou rodiče rychle sehnali ty ostatní jim poslali tuším kamarádi až později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
14.1.16 09:05

:( to je smutné.
@pikola :palec: souhlasím

a přidat i více info, kam holka chodila atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
14.1.16 09:05
@Katuskka píše:
@Nafrněná to byla asi první fotla, kterou rodiče rychle sehnali ty ostatní jim poslali tuším kamarádi až později

jj chápu jen třeba bych to změnila.. na té co je v oběhu tak vypadá divně, možná i trochu retardovaně, na těch ostatních vypadá úplně normálně jako normální puboš, nic ve zlém :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3624
14.1.16 09:07

@pikola to netuším, proč takový počet, třeba už to zkoušel a teď to zkousi ještě touto cestou, nevím, jen sdilim, třeba se tady najde někdo, kdo by mohl pomoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
14.1.16 09:07

Ja teda boihuzel nemam radu, ale to je silenej naklad - i kdyby to davali do schranek, v cely CR snad neni tolik domacnosti. V takovem nakladu nevychazej snad ani zadne noviny. zase to uz pak asi vyjde jeden kus levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
14.1.16 09:08

S tiskárnou neporadím, ale vyřiďte tatínkovi, že na FB na různých skupinách, hlavně, kde se jedná o děti, lidé prosí o pomoc s hledáním slečny. Všichni moc držíme palce, aby to dobře dopadlo a slečna se našla v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
14.1.16 09:08

@Nafrněná nevím,to asi záleží na PČR jestli by to byla ochotná změnit jestli je to vůbec možné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
14.1.16 09:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

No v tomhle mnozstvi ta cena bude v radu statisicu i kdyz to bude jednostranne a slusna cena.

mozna by stalo za to oslovit nekolik tiskaren s zadosti o mensi mnozstvi. tam by mohli chtit pomoc a dat velkou slevu nebu treba papir zdarma aspon. ale skoro 5mil letaku to je tak silene mnozstvi, ze to uz nikdo zdarma ani se slevou delat nebude, to by ho stalo fakt hodne.
uprimne nechapu, jak by tohle mnozstvi mohli nejak roznest a umistit.

nechci rypat, do tak smutne situace, jen prakticky pohled.

Příspěvek upraven 14.01.16 v 09:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030

Může se zeptat proč tak vysoké číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
14.1.16 09:10

Každý den mi to vyjede na stěně, že někdo sdílel. Je to celé záhadné, že odešla jako by neodešla. Je to smutné a velice traumatizující pro rodiče a blízké. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová