Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proc ne, pokud se uz stalo, a jedinym duvodem pochybnosti je vek, tak bych si dite nechala. Moje znama mela prvni dite ve 40, druhe v 43.
Ja bych na potrat nikdy nesla, neumela bych s tim zit.. vim, nikdy nerikej nikdy, clovek nevi, v jake se ocitne situaci, ale vek by pro me duvod nebyl, ani v 15 ani ve 45..
Děvčata, a jak chcete chodit do práce do 67?jak je to dnes naší vládou naplánováno? Myslím, že když budem tak dlouho pracovat, tak není problém mít doma puberťáka v 60
Mne takove ty fraze nechtela bych pro sve dite byt babickou prijdou celkem legracni…Nektere zeny vypadaji jako babicky uz ve 40
Ono to i hodne souvisi s zivotospravou, zda zena o sebe dba, sportuje…ten vek se casto vizualne smaze.
Ano, dítě je požehnání v každém věku. Plánovat bych ho asi takhle pozdě neplánovala, ale když už je, nikdy bych ho pryč nedala ![]()
Předpokládám, že ve věku co pises už budu mozna bába cekatelka neli už rovnou bába (první jsem měla ve 22r)
Takže ne. Už bych nechtěla začínat od začátku. Půjčit si malé od svých decek, ponuchnat se a zas vrátit.
Pokud už je na cestě, tak je to jiná situace.
@fashion_victim83 ne, ma uz dve deti na gymplu. Proc by ji to vyradilo z pracovniho procesu, pracuje dal…U VS profesi v dnesni dobe malokdo si dovoli zustat doma (jina moje kamaradka porodila pred 3 mesici a uz se na castecny uvazek vraci do prace jako lekarka si nemuze dovolit byt doma tri roky), no a ten vzhled
Mnoho tricitek jsou tluste machny s vizazi 40, takze ono se to srovna
Vlastne me napada, ted porodila ve 42 letech pritelkyne Chodura (jmeno si nevybavim), no a jak vypada ve srovnani s nekteryma tricitkama ![]()
Příspěvek upraven 17.01.16 v 13:58
Já teda musím napsat, že ne. 45 let je moc, do toho bych nešla. Nejsem zastáncem,,starých matek,,. Ale tak každý to máme jinak…
No a co? Tak povede do školy dítko padesátníce. V čem je problém? To musí byt všichni mladí, veselí, krásní? Nechápu v čem je problém
@suricata Ani ja to nechapu, porad lepsi zajistene dite stare matky, nez chudacek bez prostredku. Kdyz tu kolikrat ctu osudy nekterych matek, je mi tech jejich deti lito, to je podle me mnohem vetsi tragedie a nezodpovednost.