Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Taciras poprvý jsem mu to dala do omáčky a nechtěl to, ochutnala jsem to a opravdu to zkazilo chut jídla, v termixu mi to tak hrozný nepřijde ale prostě to nesnědl, v pití mu to nevadí, píšou tam že se to má s jídlem, tak se snažím mu to dávat aby jedl, naštěstí při jídle i pije, občas si říkám že už to funguje že vidím změny a pak si říkám že si to vsugerovávám, ještě určitě napíšu jak pokračujeme ![]()
@střepina my jsme taky začali pozorovat změny až po třech týdnech ![]()
Jinak já bych to taky vyzkoušela na sobě ale jsem těhotná, píšou že těhotný bez porady lékařem nemají brát a stejně beru vitamíny, tak to nechám malýmu ![]()
No lepe zvlada emoce bych řekla, hned nezačne ječet, vic se s nim da mluvit, začina ochutnavat jidlo ktere dřiv nechtel, zkouši se oblikat kvuli čeho byly kazdy den sceny a schovaval se pod stolem
Jako by jste mluvili o mem čerstvém 3 létem! Je občas na zabití! všechno je špatne a jak není po jeho řev. Jinak špatne mluvi a také mi doporučili esprico jak dětský lékař, tak logopedie. Teď to ji týden a zatím žádna změna, takže čekam až to přijde…
Tak rybí tuk bereme přes 3 týdny a u nás žádná změna
možná lépe spí a má lepší imunitu, ani rýmu nechytil, ale v mluvení se nic nezměnilo a celej den ho jen napomínám at tohle nedělá, jsem z něj už fakt unavená, ted bych řekla že začal dělat naschvály
řekla bych že mu toho dávám víc, protože mu to dávám do flašky s pitím a něco muže v ní zustat, ale nevyplachuju a hned mu tam dát další pití, tak budeme pokračovat a snad se to zlepší
Ahoj holky, zvažuju přejít na http://www.nutravita.cz/…-od-6-mesicu
máte zkušenosti?
Ahoj holky tak co? pomohl ještě někomu rybí tuk? my užíváme necelých 14 dnů eye q, ale zatím ještě nějaké změny nevidím, ale na to je asi ještě brzy. začala sem ho dávat kvůli tomu že malý špatně mluví a taky kvůli tomu že je dost obrečený, hlavně ve školce tak sem si říkala že by to mohlo trochu pomoci. ![]()
@střepina píše:
@zann6 zkus vydržet,14 dní je brzo
no já si taky říkám že je asi ještě brzo, ale lahvička za chvilku bude prázdná taky sem si myslela že nějaké zlepšení by už mohlo jít vidět ale uvidíme dál jak to bude pokračovat. mělo by se to dávat 3 měsíce 3X5 ml aby se tělo zasytilo takže možná to opravdu bude trvat ty 3 měsíce než bude vidět nějaké zlepšení. každopádně doufám a věřím že nějaké výsledky a kdyby měli být nepatrné se dostaví ![]()
@zann6 počkej to už máš za 14 dní spotřebované balení? má se dítěti dávat jednou denně 5 ml, měřila jsem to a je to necelá polévková lžíce, holky psali jedna lahev vydrží 40 dní, nejlevněší eye q mají na pilulka.cz,325kc
@střepina píše:
@zann6 počkej to už máš za 14 dní spotřebované balení? má se dítěti dávat jednou denně 5 ml, měřila jsem to a je to necelá polévková lžíce, holky psali jedna lahev vydrží 40 dní, nejlevněší eye q mají na pilulka.cz,325kc
no dětem do tří let se to dává jedenkrát 5ml. ale dětem od 3 let (malý má 4) se to dává 5ml třikrát za den. sice píšou že je to kávová lžička ale opravdu není. dala sem to do odměrky a je to asi dětská polevková lžíce. což mě nenapadlo. ze začátku sem dávala jenom na kávovou lžičku, a pak sem si řekla že si to odměřím a viděla sem že je to málo. takže raději to dávám do odměrky
@zann6 píše:
no dětem do tří let se to dává jedenkrát 5ml. ale dětem od 3 let (malý má 4) se to dává 5ml třikrát za den. sice píšou že je to kávová lžička ale opravdu není. dala sem to do odměrky a je to asi dětská polevková lžíce. což mě nenapadlo. ze začátku sem dávala jenom na kávovou lžičku, a pak sem si řekla že si to odměřím a viděla sem že je to málo. takže raději to dávám do odměrky
i když mu jsou 4 roky, nedávala bych mu tolik, něco jinýho je dospělý člověk