Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jezis
ja si taky hlidam cukry a sladkosti, ale kafe s pul lzickou cukru si davam i nekolikrat denne…a mam dole nekolik kilo a jsem na sebe pysna…a hlavne pravidlo cislo jedna je nic si nevycitat, vykaslat se na provinilost a i male prohresky si naopak uzivat! Nejvic se totiz uklada jidlo, co jime s vycitkama ![]()
@Tejrfjfk píše:
Dobrý den, držím 30 denní výzvu, do které jsem zahrnula i vynechání sladkého ( čokoláda, bonbony…). Důvodem je, abych se zase cítila dobře ve svém těle. Teď se cítím provinile, že jsem si dala čaj s trochou cukru. Tak to máte vy s dietou? Teď mám totiž pocit, že jsem si to úplně celé zkazila a můžu začít odznova.
chápu pocity o necítění se ve svém těle, taky jsem potřebovala něco se sebou udělat. Já jsem tedy upravila jen stravu a držím detox dle mačingové. Jsou tam tedy sladké snídaně, ale to mi pomohlo, už jsem neměla chuť na nic sladkého přes den.
Tvá troška cukru je asi v pohodě, co zkusit med?
Mám těhotenskou cukrovku a vydržela jsem už skoro 8 týdnů… V životě jsem nevydržela víc jak týden např vynechat sladké, pečivo..
A ne nebudu v tom pokračovat, život se musí žít a osladit
Spíš se dej na pohyb atd… ![]()
Úplně mě trápí jak se tady řeší cukr, který je včetně bílkovin, tuků a vlákniny přece nedílnou součástí jídelníčku každé osoby a samozřejmě v poměru, který daný člověk vzhledem ke své aktivitě potřebuje. Sice tělu trvá u této formy cukru déle než sis jej zpracuje ale vyřadit z jídelníčku cukr v dietě já naprostá blbost. Pár let jsem dělala vrcholově sport, který s tím úzce souvisí. Takže z hlediska dlouhodobé udržitelnosti postavy po jaké toužíš, je správně nastavený jídelníček a pohyb - nejlépe lehký silový trénink ( placatý povadlý zadky taky nejsou pěkný) ![]()
Ehm jakoze rafinovaný cukr je nedílnou součástí jídelníčku? Tak to je fakt pěkná hovadina teda??? chudáci předci, se divím ze zijou když ho neměli..
Edit: k tématu. Pokud drzim výzvu na 30 dni, ze vyridim cukr. Tak vyrážím cukr. Lžička do kafe je porušení pravidla. Vzala bych si z toho důvod proč se to stalo a zkusila to znova. Pokud beru vyřazeni cukru jako součást životního stylu, neřešila bych půl lžičky v caji
Chceš něco říct? Před chvilkou jsem bez jakéhokoliv pocitu viny sežrala celou tabulku čokolády. Cítím se fajn, když už zhresim, chci si to alespoň užít bez jakýchkoliv výčitek. ![]()
@modravlocka píše:
Chceš něco říct? Před chvilkou jsem bez jakéhokoliv pocitu viny sežrala celou tabulku čokolády. Cítím se fajn, když už zhresim, chci si to alespoň užít bez jakýchkoliv výčitek.
@Tejrfjfk píše:
Dobrý den, držím 30 denní výzvu, do které jsem zahrnula i vynechání sladkého ( čokoláda, bonbony…). Důvodem je, abych se zase cítila dobře ve svém těle. Teď se cítím provinile, že jsem si dala čaj s trochou cukru. Tak to máte vy s dietou? Teď mám totiž pocit, že jsem si to úplně celé zkazila a můžu začít odznova.
Cetla jsem v knize od Jillian Michaels neco ve smyslu: kdyz pichnes kolo, taky ho nevyhodis cele, ale opravis a jedes dal. Takze provedla jsi sebereflexi
a ted jed dal…
ale radeji nez prisne 30 dni, (nebudes mit pak tolik vycitek, kdyz ujedes lzickou cukru v caji), jez tak cely zivot, tva zmena musi byt udrzitelna cely zivot, aby to melo smysl a aby ses za pul roku znovu 30 dni netrapila, ale s narusenym metabolismem a rozhasenymi hormony uz by to slo treba hur…to je tak pro zamyseni
zivot mnohdy prinasi vetsi svinstva, tak proc se jeste trapit kvuli „lzicce cukru“, preji ti,abys nasla brzy ty hranice a zivot si uzivala bez pocitu selhani