Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak já se hlásím po třetím dni
splněno. uf kurnik ty dřepy jsou čímdáltím težší!! už cítím nohy, hlavně přední stranu stehen. i to břicho-dnes jich mám 30 sedů, ale přidala jsem si a dala jsem ještě 10navrch a kupodivu bez většího problému. nejhůř jsou opravdu ty dřepy. a taky jsem si říkala součet sedu šíkmých, jestli 30 dohromady, nebo vlevo a vpravo. tal jsem udělala kompromis a dala 20vlevo a 20vpravo
.
hodně mě tady motivujete vy všechny, že hlásíte jestli máte odcvičeno
děkuji vám holky! a zítra mám první den volna, nevím ale asi zacvičím, mám strach, že se mi pozítří nebude potom chtít ![]()
Holky které jste napřed ode mě - vidíte už výsledky a po jaké době? já se nezměřila, jen ráno čumím do zrcadla ale teda zatím nic
no po třech dnech je asi opravdu veeelmi brzy, že? a držíte diety NEBO užíváte některá nějaký tablety co slibují kila dolů?? na mě před chvílí bafla reklama na jakýsi green coffee, tak mě napadlo se vás tady zeptat. jaksi těmto přípravkům slibující zázraky nevěřím. jen chromu, že potlačuje chut na sladký
co vy?
@Rybička85 cvicim tyden a myslim, ze uz to jde videt
![]()
Jen jsem ke cviceni ubrala sladkyho
to jsem teda jedla na tuny
![]()
@Barushe Wau, gratuluji, zatím si vedes na jednicku s hvezdickou ![]()
Ahoj holky, nestíhám psát ale cvičím pilně s vámi. zatím výsledek žádný ![]()
@Barushe tak tohle mě asi bude motivovat nejíst sladké
takle bych to taky potřebovala a za týden
fakt čumím
![]()
@Bubl no já jsem dnes 7den a ajko taky žádný rozdíl nevidím. jen cítím že jich zvládám víc, ale efekt bod nula ![]()
Dneska jedu 22 den… do toho ještě jedu Jill 3 LVL 3 den. Když jsem se po 2 LVL měřila, měla jsem asi 4 cm dole v pase, jinak je to znát, ale stačí se najíst a bříško se opět vyvalí, takže znát je to opravdu ráno, večer už jsem jak těhotná…!!! Kolikrát mě stačí se i na jídlo jenom podívat.
Taky cvicim dohromady dany pocet

Holky, cvicite i v odpocinkovych dnech?