30denní výzva na břicho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
18.4.14 18:03

Dneska hotovo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.4.14 19:57

@Evelína91 díky za vysvětlení. zkusím to asi zítra, jelikož dnes jsem splnila 3.den výzvy a zítra má být pohov, tak místo toho zkusím tohleto.
jinak po třetím dni výsledek žádný - tak to je jasný že jo, ale těch 30 jsem dnes málem nedala. musela jsem 15,pak pár vteřin pauzu, apak dalších 10 a za trest jsem si po sekundě oddechu dala zase 10ku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
19.4.14 09:36

@Rybička85 jen držíš, ale zatni všechny svaly, když to děláš pořádně tak i těch 25s ze začátku je mazec :mrgreen: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
19.4.14 09:41

Ahoj holky tak já dneska odcvičeno, přidávám hlavně nůžky a kmitání nohama nahoru a dolů, protože ty vrchní přímé břišní svaly zpevněné mám, potřebuju zpevnit hlavně ten dolní špek a zničit ho :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
19.4.14 10:31

Já dělám tu druhou výzvu na obrázku. A prkno dělám dokud vydržím, abych to dala i na konci. A poslední sérii sedů lehů taky dělám, kolik zvládnu. Kdybych to nedělala navíc, tak to nemám šanci dokončit. I tak to bude asi mazec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.4.14 12:06

Ale pěkně jsme se do toho obuly, ne?? musíme vydržet! a upravujete si jídlo? já troěku. mám v pytli žaludek, takže musím zobat, jinak bolesti jako hrom. a v mezičase zobu zeleninu-banán a jablko ráno a mrkev, rajčata odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
19.4.14 12:41

@Rybička85 holky obdivuju vás co jste dokázaly změnit jídelníček, já vždycky vydržím chvilku a pak se neudržím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.4.14 13:40

Ja mlsam, ale snazim se mirnit. Porad si rikam, ze to snad vykojim, ale snazim se sladke co nejvic nahrazovat ovocem nebo si to upect a min osladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
19.4.14 19:36

Já změnila jídelníček před cca měsícem. Vyhodila jsem čokolády, sušenky, brambůrky a přidala sýry, jogurty, žitný chléb, ovesné kaše, ovoce, zelenina… a za ten cca měsíc mám dole 3 kg a to moc hubnout nepotřebuju. Navíc jak se snažím jíst pravidelně a ne prasárny, tak už nemám na to sladké ani chuť.
Tak doufám, že mi to vydrží. Původně jsem myslela, že se udržím sotva 2 dny a pak se na to vyprdnu, ale jde to zatím.
Teď jedu tu výzvu na břicho a pak si najdu něco ještě na boky a stehna až to dokončím :D
Jdu odcvičit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
19.4.14 21:18

Úpravu jídelníčku bych potřebovala jako sůl. dnes odcvičeno, ale budu muset ještě něco přidat zatím nic necítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
19.4.14 21:33

Holky precetla jsem vsechny prispevky a nechci vam to kazit…je fajn, ze se hybeme at uz jakkoliv…ale tohle seriovy cviceni je na nic…celkove je hloupost makat mesic jen jednu cast tela…zkuste si najit na youtube spoustu cviceni na cely telo…je to ucinnejsi a urcite zabavnejsi a vysledky budou po mesici znat urcite lip nez z tohoto..jen doporucuji:)super je i pilates a nesmi se zapomenout na dny, kdy ma telo odpocivat a relaxovat;) Jinak drzim palce!!!Sama se snazim a je to tezky..moooc tezky.. :/ pekny vecer :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
20.4.14 09:36
@Muflu píše:
@Rybička85 holky obdivuju vás co jste dokázaly změnit jídelníček, já vždycky vydržím chvilku a pak se neudržím :oops:

No pokud se chceš zbavit toho „dolního špeku“, budeš se muset přemoct. To prostě jen cvičením nejde (vlastní zkušenost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
20.4.14 10:05

@Fikta jojo já vím :mrgreen: když přiberu kilo, jde mi to jen do břicha :cert: snažím se jíst zdravě, ale třeba pivo, grilovačky si nedokážu odpustit :oops: jinak já střídám procházky, kolo, koloběžku, brusle a teď jsem si pořídila i trampolínku, takže potřebuju častěji makat na břicho a proto jsem se dala k vám :lol: mě to baví akorát se dokopat to je mazec někdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
20.4.14 11:18

@Muflu to máme stejně ;) Já už mám tuhle výzvu za sebou (teda 26 dní) a právě bez valného výsledku. Než si ale hlídat jídelníček a jakkoli cvičit :oops:, radši jsem se rozhodla s tím špekem smířit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
21.4.14 09:16

Ahoj ženy, mám dva dny skluz - ale to doženu…nevzdala jsem to, jen včera návštěva, dneska my vyjíždíme po rodině - takže celý den v tahu - tak pokud večer neodpadnu jako včera, tak zase na to najedu…sedlehy mě nepřestanou bavit asi nikdy..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková