Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@bimbama To si taky říkám, proto každý den se nám budeš hlásit ![]()
Já to mám vytištěný na lednici. k tomu připsaný datum a škrtám.
@lucieluciova píše:
@bimbama To si taky říkám, proto každý den se nám budeš hlásit
Rozkaz ![]()
@Jitka1976 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
Jáááá…???
Nééé…klíďo cvič…ale chce to fakt prohřát svaly, protáhnout a zařadit mezi sedy-lehy ty cviky na bederní svaly…což potřebujem holky všechny…tyhle svaly máme díky nošení a zdvihání dětí v prd****
![]()
No já teda solidně, to je fakt. Poslední týden už malýho skoro neunesu, jak mě bolí kříže. Ale to už je na mě moc slóžitýýýý
Sport a já, to dohromady nejde ![]()
Ale holky nezapomínejte, že to není jen o cvičení.. Je důležité dodržovat zdravý jídelníček, pít vodu a hlavně mít dostatek spánku, jinak je to o ničem ![]()
Seš dobrá, to já jezdím do školky/ze školky autem, na nákupy autem, na procházku jdu tak kilometr (malej jede na motorce, tak to stejně máme na 2 hodiny) a jinak hniju u pc
Ale když já jsem tááák líná ![]()
@Attila8 píše:
a nebo malého nalož do sedačky na kolo a jezdi s ním, aspoň budeš mít zátěž navíc
To nejde, neměla bych kam dát Lindu
Cesta do školky je pro ni na kole nemyslitelná, i když jezdí docela dobře. Strašnej provoz..
Ja mela po 2 porodech v pase 116, za 4 mesice mam 90:) chodim ale do fitka a drzim lehkou, kojici dietu. cvicit pouze jednu partii je nesmysl.
Holky tak ja se taky rada pridam
Na konci cervna jedeme na dovcu a nerada bych na plazi vypadala jako vyvrzenej vorvan ![]()
Holky taky bych se přidala ale neni tohle cviceni trochu blbost? To budete cvičit jen přímé břišní svaly? Kazdy cvicitel i rehabka vam rekne ze mnohem důležitější jsou břišní svaly šikmé. Tohle tedy nevim zda muze mit nejake vysledky ![]()