Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@lucieluciova píše:
@tamata Pro začátek raději volím něco „volnějšího“ a až se z holka vycvičíme tak vlítnem i na to „těžší“
to nevadí. Já pojedu podle tamtoho, ale musím se tu nahlásit, abych se na to nemohla zase vyprdnout ![]()
@Attila8 Tak jo, já taky nemám výstavní břicho po dítěti ![]()
@tamata To je taky jeden z důvodů, proč to tady zakládám, protože já bych se jinak nepřinutila ![]()
@lucieluciova píše:
Ahoj všichni, chtěla bych začít 30denní výzvu na břicho. Půjdete do toho někdo se mnou? Nejspíše bych začala od pondělí, ale můžete začít kdykoliv. Přidá se někdo?
Cvičili bychom takhle
Klidně cvič…ale BACHA na záda…konkrétně BEDERNÍ páteř…pokud posiluješ břišní svaly, musíš zároveň posilovat i bederní svaly…tedy tu „protější část“ trupu…jinak bude tvé tělo v nerovnováze…můžou tě začít bolet záda a to fest…
Nezapomeň si u cvičení podložit bedra, třeba ručníkem…před cvičením se zahřát (svižné poskoky, procházka venku, rotoped…apod.) a svaly protáhni před i po cvičení, jinak i u břišních svalů riskuješ natažení studeného svalu…a to bolí jako prase, věř mi… ![]()
Cvičení zdar… ![]()
@lucieluciova já shodit nepotřebuju, mám ho po porodu plochý, jen tam nemám absolutně žádný svaly, tak proto ![]()
Já se na to taky chystám už dlouho a tak to teda asi taky zkusím.
Na ty bederní svaly je super lehnout si na břicho…ruce pod bradu nebo za hlavu a zdvihat trup a hlavu nahoru…20cm…a zpátky na zem…15-20× po 3 sériích.
Tohle bych prokládala sedy-lehy…
Už jsem chtěla napsat, že teda do toho jdu taky, ale teda @Jitka1976 mi to zarazila a nejdu ![]()
@Attila8 Za to se svět nezboří, taky proto cvičíme a krásníme ![]()
@PetiteFillette píše:
Už jsem chtěla napsat, že teda do toho jdu taky, ale teda @Jitka1976 mi to zarazila a nejdu
Jáááá…???
Nééé…klíďo cvič…ale chce to fakt prohřát svaly, protáhnout a zařadit mezi sedy-lehy ty cviky na bederní svaly…což potřebujem holky všechny…tyhle svaly máme díky nošení a zdvihání dětí v prd****
![]()