Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@janisska asi tak no
a kdy pak mate termin? ![]()
taky už mam vse pripravene
dneska si chci akorat zabalit tasku do porodnice ![]()
Ahoj, jsem ve 35. týdnu a už asi 3 měsíce mám CS1. Je to normální? Jsem prvorodička, tak nevím… A od kdy budu chodit na kontroly do porodnice? Nebo to má každý jinak, může někdo chodit až do porodu na kontroly normálně k doktorovi do ordinace?
@Veverkaaa určitě může, u nás je to tak, že se na žádné kontroly do porodnice nechodí, celou dobu se chodí ke svému doktorovi, ale asi záleží jestli je ten tvůj dobře vybaven, hlavně monitor kvůli záznamu ![]()
@Bavi možná to bude znít divně, ale já ani nevím, jestli tam má monitor.. moc si s ním totiž nerozumím, na co se nezeptám, to nevím.. a když už se na něco zeptám, tak mi odpoví jak totálnímu idiotovi, tak se radši moc neptám, i když mě to strašně štve. Řekla jsem si, že to do porodu ještě nějak vydržím, ale pak si hledám jiného gynekologa.
Citim se plne
uz tolik nefunim..mam krasne nehty i vlasy
tak treba to vydrzí
jinak des, jsem unavena, busi mi srdce nekdy jak blazen, a chut k jidlu uz neni takova, coz mi nevadi aspon uz tolik nabirat
@Veverkaaa Jako by si psala o mem gyn.
Nastesti ted chodim do nemocnice, ke svemu zase po sestinedeli. ![]()
@Andy27 píše:
Citim se plneuz tolik nefunim..mam krasne nehty i vlasy
tak treba to vydrzí
jinak des, jsem unavena, busi mi srdce nekdy jak blazen, a chut k jidlu uz neni takova, coz mi nevadi aspon uz tolik nabirat
já teda funím a hekám
a to srdce mi to dělá taky, někdy mám pocit, že to semnou šlahne
…jinak já jsem přibrala 4 kila asi za 7 měsíců a teď za poslední 4 týdny 3 kila, probudily se ve mě šílené chutě
![]()
@Claire7 třeba je to ten samý
i když předpokládám, že takových bude asi víc.. bohužel!
Ahoj maminky a těhulky,
jsem dnes 35+2.tt a mam uz par dni takovy prujem s prestavkama :/ jeden den ho mam, tak si vemu ziv.uhli, pak zas za par hodin nic… Vcera me zase zacalo pobolivat bricho, bublani ve strevech, v noci bolel kazdy pohyb s briskem a od rana zase prujem
Myslite ze to muze byr cisteni tela pred porodem? Jsem si jista, ze tentokrat jsem nesnedla nic, z ceho bych se mohla zas takhle vy*rat z podoby
![]()
Dekuju ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky a těhulky,
jsem dnes 35+2.tt a mam uz par dni takovy prujem s prestavkama :/ jeden den ho mam, tak si vemu ziv.uhli, pak zas za par hodin nic… Vcera me zase zacalo pobolivat bricho, bublani ve strevech, v noci bolel kazdy pohyb s briskem a od rana zase prujemMyslite ze to muze byr cisteni tela pred porodem? Jsem si jista, ze tentokrat jsem nesnedla nic, z ceho bych se mohla zas takhle vy*rat z podoby
![]()
Dekuju
Podle me to je jen rozhozeny zazivani, ja to mivam taky a k porodu se to neschyluje, ale zalezi jak u ktery no..tohle je asi dost individualni ![]()
@Šarlota4 Co je to obcas?
u me to je ted poslednich 14 takove nepravidelne a v tehu jsem na to nikdy netrpela ![]()