35. tt jak se cítíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
14.6.19 11:28
@Anonymní píše:
Ahoj, jak jste na tom s únavou ve 35 tt? Já spím v noci hrozně blbě a přes den jsem totálně ospalá. Dovedu dceru do školky, nakoupím, uvařím a spím. A nejradši bych spala celý den. Když déle chodím nebo stojím, dělá se mi na omdlení. Po ránu a při delším stání je mi zle od žaludku. Tlak mám dobrý, akorát mám anemii, tak beru železo. Je to normální? Hlavně ty slabosti a pocity na omdlení. Mám pocit že jsem zpět v 1. trimestru.

Ja jsem na tom dost podobne.. 37tt, dopoledne jsem prakticky nepouzitelna, takze vetsinou jen neco posolicham a pak lezim, nekdy i usnu. Pak nejaky ten obed, konecne jsem schopna neco udelat-dneska me cekaji okna :lol: ale jinak se mi porad mota hlava, hrozne mi skace tep. Znicehonic mam pres 130, takze se vydychavam jak po maratonu a musim se polozit.. to mam nekolikrat za den ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.19 13:28

Já jsem teda 39tt ale už měsíc jsem totálně nepoužitelná..nejradši bych jen ležela…taky mám málo železa, ale braní 2 prášku mi na únavu vůbec nepomáhá…ráno odvezu kluky do školy a pak do 11 ležím nebo dokonce spím..a to vedro do toho no paráda..už týden přesvědčuji malého ať už jde ven, protože už to nedávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
14.6.19 14:46

Holky, já jsem teda taky 35.tt a poslední dny jsou šílené…hlavně kvůli tomu vedru…špatně se mi dýchá, ztahaná jsem taky hodně a to pořádně nic nedělám…a hlavně mě to štve kvůli synovi…několik měsíců jsem teď byla na neschopence a měla omezené vycházky…a když už konečně ven můžu, tak zase nechci, protože tam je tak hic…teď jsem jen sundávala na balkoně vyprané prádlo a hlava se mi motala, pocit slabosti…
No a jinak se mi taky spí teď už blbě…pořád jen střídám boky, tak jsem kolikrát víc rozlámaná než vyspaná :-D Na záchod lítám snad po půl hodině, břicho mi taky občas nepříjemně ztvrdne…a užívám léků jak drogově závislá :-D Ráno injekce do břicha na ředění krve a železo, přes den Femibion, když si vzpomenu a večer zase injekce do břicha a magnézium :-D
Dneska mě zrovna překvapila bolest břicha jako při ms a každý den se objeví něco nového, co mě lehce vyděsí…takže už pomalu balím tašku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
14.6.19 14:56

40 týden :( a na krku 2 hyperaktivní děti, co špatně snáší vedra. Ven nemůžeme (až po 17 hodině, kdy je už relativně dobře) a doma jsou na zabití. Já nemůžu sedět ani ležet na zádech, jen na boku. Při každém vstávání mě bolí břicho, jak se tam přeskupují orgány.

Ven můžeme odpoledne pouze s manželem, protože dcerka 2 roky ještě občas neposlouchá a vběhne do silnice, která je hned u hřiště. A já nemám s tím pupkem šanci ji dohonit. Z tohoto stavu není nadšený ani manžel, ani děti. Ale co se dá dělat.

Byly chvíle, kdy jsem se porodu bála. Teď se do porodnice těším, protože vím, že si alespoň trochu odpočinu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.19 15:39

@Modesta jaj tak to nezávidím ty hyperaktivní děti…já mám teda děti taky dvě, ale 8 a 10 let..takže už pohoda…jsem ráda že můžu odpočívat..dvě noci po sobě jsem měla poslíčky až skoro do půlnoci..takže toho ani moc nenaspim.. Taky jsem měla chvíle kdy jsem se porodu bála, ale teď už to chci mít za sebou..každý den premlouvam malýho aby už ten porod začal..dnes jsem vytrela celý barák a doufám že další vytírání bude už bez toho bandera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.19 16:01

Tak do 39. tt my už to nedotáhnem, na 38. týden máme naplánovaného císaře. Teď dobaluju tašku do porodnice a ještě chodím jednou týdně do práce na skok kvůli nějakým drobnostem. Připadám si jak nemotorný hrochoslon, přitom mám nahoře jen normálních 8 kilo (u prvního jsem touto dobou měla navrch nějakých 14-15 kg). Mrně se mi tam vlní jak lochneska, takže sním půlku rohlíku a mám pocit, že hodím šavli. Na druhou stranu když nejím, je mi blbě a slabo. Už stříhám metr. Nejhorší jak mi všichni kolem říkají, jak mi to sluší, že to bude určitě chlapeček - a je to holka jak vyšitá, je mi zle a cítím se opravdu extra odpudivě :mrgreen: Jako bonus si dodělávám školu a mám před sebou ještě 2 zkoušky, na které se jako že snažím učit…no spíš to vypadá tak, že pustím pračku, vyvalím se na terase, otevřu si sešit a tupě zírám ven. Pak sešit zas zavřu, pověsím prádlo a říkám si - jo, dneska jsem se něco učila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24.9.19 23:30

Ahoj těhulky, také jsem 35tt a hodně spím. Nemam žádného prcka takže si to mohu dovolit a kolika spím do12 :oops: Pak uvařím, poklidim a odpoledne si jdi taky lehnout. Také nemám žádné tvrdnuti ani poslicky. Za to v noci mrňous řádí, dělá boule a asi se protahuje a opírá snad nožkama i ručkama o brisko😊Já hodně piju, tak čůrat chodíme snad každých 20minut😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 05:28

@Marcipán 2019 ja jsem 35.tt a taky jsem pouzitelna jen rano. Ale odpoledne jdu pro dceru do skolky a pak proste funguju. Pres den jsem nikdy neusnula, to mi nejde (ne ze by se mi nechtelo). Dneska jsem od pul 5 vzhuru a spat jsem spat po 23 hodine, takze to bude den :roll: navic porad potrebuju neco doma delat nebo zarizovat i jine veci. Nastesti krome unavy a tvrdnuti (od 24.tt) mi nic jinak neni a zvladnu to. Nepocitam tlak, ten me zlobi,
obcas je mi na omdleni, ale to uz poznam predem

• Citovat
  • Upravit
407
25.9.19 09:20

Já teda zatím „jen“ 33tt, ale užívám si to taky 😀 bolí mě záda od Kříže až po krk, Pícha a tlačí mě do spodku, vyjít 10 schodů znamená funět ještě 10min. Do toho tvrdnutí břicha a ten fantastický výtok :zed: nemluvě o stálém vnitřním strachu, aby bylo vše ok. Joo, už aby bylo po všem :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 11:42

@Kiwijeta vidis, schody a funeni a vytok to vse mam taky, jen to nejak nevnimam :mrgreen: zada me nastesti neboli a jsem odzacatlu tak nejak v klidu, vnitrni pocit, ze je vse v poradku, u prvniho jsem plasila a ted jsem v klidu

• Citovat
  • Upravit
10.1.20 16:42

Porod

Tak já jsem již porodila krásného chlapecka. Porod byl dlouhý, ale bez komplikací. Přeji všem hodně zdaru a zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí