3,5roku - neposlechne a neposlechne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
10.1.16 00:11

@tereza12345 presne u nas tez, normalne pujdu do toho eye q a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
10.1.16 00:13

@jenny.fields taky vsechno reknu 10× a pak jecim. Koulim ocima a nekdy se bojim sama sebe jak vyhrozuju 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
10.1.16 00:17
@kvaček píše:
@jenny.fields s tímto musím souhlasit..)U nsá, dkyž jsme měla mimino, tak kluk přišel ze školky byl plný dojmů a všeho a pokud jsem ho odbyla- tak někdy to prostě nešlo, tak jsme to poznala, že byl víc protivný..
Takže jsem se snažila ze školky co nejvíc povídat atd, a po příchodu domů, si sním aspoň na těch 20 min něco zahrat při mimču, a tak nějak průběžně, pak přišel manžel a taky jsem mu řekla, aby si ho vzal na klín a trochu něco s ním..

O skolce si povidat nechce, cestou domu doluju co delala a tak a moc sdilna neni. Po prichodu domu chce dve veci, sladkost a tablet. Rano ho nedostava, uz. To s tim pokojickem a povidani, to uz byl vrchol vypeneni. Rekl ji ze m byt potichu protoze v kuse neco povidala a povidala a nedala se zastavit. Je to nerizena strela. Ktera potrebuje posledni slovo za kazde situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
10.1.16 00:25

@Adinka_2012 mluvis mi z duse, cela moje dcera.taky se v nkci budi a breci a ja nevim proc. Nemluvi (ve dne nezavre pusu) v noci jen breci. Takze jedeme kolecko, pit, curat, pochovat, pokud nezabere, bereme k sobe do postele. Nekdy z ni neco dostanu jako certi, zly sny. Televize nebo tablet to jsou nejlepsi kamaradi, jdeme ven je rada, bavi ji to, nedej boze kdyz upadne protoze lita jak trdlo, to potom rve a ja nesu na rukach az domu a tam zase tv nebo tablet. Kdyz si jdeme hrat tak po chvilce nuda, nebavi. Povidame si, ale jen o tom o cem chce. Takze vlastne mluvi jen ona. Manzel kdyz byl pryc taky mel lepsi nervy a dival se na me divne kdyh jsem rikala dnes zase zlobila. Ted uz to taky vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
10.1.16 01:05

Já mám dceru už starší, ale zážitky podobné. My jsme byli až na různých vyšetřeních - psychologie, neurologie a závěr je - disharmonický vývoj osobnosti tj. překotný rozvoj intelektu, kterému neodpovídá úroveň psychického vývoje. Neuroložka taky doporučila eye Q a ještě Dologran s magnéziem s tím, že přímo léky nejsou potřeba, že stačí tyto doplňky na podporu a urychlení vývoje CNS a lepší zvládání emocí. A prý se to po čase srovná a bude ten vývoj vyrovnaný. Máme to eye Q tekuté s citrónovou příchutí, ale dcera to odmítá jakýmkoliv způsobem užívat. Říká, že je to tak hnusné, že se to nedá. Párkrát jsem to někam zamíchala, ale vždycky to pozná a už to prostě do pusy nevezme. Tak jsem koupila rybí tuk v kapslích Esprico a to aspoň polkne. Podle neuroložky je ale nejlepší to eye Q, že to má nejlepší složení ze všech těch přípravků. Ale když to nepolkne, co nadělám. A za ty peníze. A ještě jí dávám rozpustné magnézium, to by mělo taky uklidňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19593
10.1.16 08:12

Ja magnesium na uklidneni nasadila aspon sobe. :-) ale zatim ucinek nic moc.
no to eye q vypada sice zajimave, ale pokud bych chtela dodrzovat davkovani, tak bych to nezaplatila. No tak asi nam nezbyva nez vydrzet, az se jim dovyvinou hlavicky a pak to bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
10.1.16 09:42

@Gambo Podle toho, co píšeš, tak je regulérně závislá na tabletu :nevim:, kterým se u Vás řeší i problémy.
To bych fakt nepodporovala, tablet by šel na dva měsíce do skříně.
Nechci soudit, ale z toho, co jsem pochopila je mi jí skoro líto, domů dorazí každý den ve čtyři (ty si doma užíváš miminko celý den sama), pak je jí předán tablet a pak jde spát. Nedivím se, že se tak chová :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
10.1.16 09:47
@Gambo píše:
@jenny.fields taky vsechno reknu 10× a pak jecim. Koulim ocima a nekdy se bojim sama sebe jak vyhrozuju 8o
:D jo tak v ty hle větě se poznávam :hug: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
10.1.16 09:53

Dnes rano jsem to pojala uplne jinak. Vstala jsem si hned jak chtela, nedriv snidane, sprcha, obliknout a pak tablet. Bylo 6:30 nekticelanjsem, byla jsem v klidu a dali jsme si pravidla, domluvime se a pocitam dobtri a hle, tablet si vzala az ted. Rano jsme po sprse uklidili v kuchyni, ja sla varit, ona taky ve sve kuchyni. Kdyz zacala divocit, tak jsem navrhla pocitani do tri a pak placnuto na zadek, tak napocitam jen do dvou :-) i kdyz pred chvili vstal manzel, zacal si s ni povidat a lechtat ji a ona v zapalu hry ho mlatila a nedokazala prestat, zde nepomohlo ani pocitani, ale zabralo ze kdyz se nedomluvime na klidu potom se semnou nedomluvi na sladkosti po obede. Ale jestli to dam cely den fakt nevim. Je to o obrovske trpelivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.1.16 12:26

@Gambo naše Rehabka tuhle vylovila ze skříně pro dceru čokoládový bonbon a řekla: „Když dítě pěkně cvičí a snaží se, tak dostane bonbon. No a někdy když je to hodně náročné, tak si ho dám za odměnu já.“ :-D Tak to můžeš pojmout stejně - sladkost po obědě bude, teď jde jen o to, kdo ji sní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
10.1.16 19:41

@tereza12345
já magnézium pro sebe taky zkoušela, bez účinku…máme rybí olej od Nutravity, či jak…nějaký prý fakt dobrý, čištěný, kdo ví co, docela drahý a účinek taky nula nula prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
10.1.16 23:14

Holky - jen mě napadlo - vy, co máte „neklidný“ děti - asi jste nebraly rybí tuk v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
11.1.16 09:56

@mooch
ne, u žádného…raraši jsou oba, zatím uvidím, jakým stylem se začne mladší projevovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31438
11.1.16 12:52

Ahoj holky, taky se hlasim do klubu. Mam tu dva rarachy 3,5 a 1,5, tak sotva stiham precist.

Dcera je „problematicka“, tak nejak jsem ji samodiagnostikovala to, co pise @Laurren :mrgreen:. Ale kdyz vas tak nektere ctu, tak si rikam, ze to vlastne zvladame dost se cti.

@Gambo Pocitani do tri je nase nejjistejsi „paka“, jinak take nic nezabira (vyhrozovani, zakaz, odmena, pres zadek ma efekt nulovy, obcas posilam „do kouta“, kde musi byt, nekdy to zabere, ale spis taky ne). Vsechno rikam taky 150×… s postupnou vyraznou modulaci hlasu, jecim tak 3krat do mesice (a pak se za sebe stydim).

Jdu uspavat mladsiho, tak pak treba dopisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31438
11.1.16 13:55

Tak zkusim jeste dopsat, i kdyz uz jsem samozrejme zapomnela, co jsem vlastne psat chtela…

Doplnky stravy jsme zatim zadne nezkouseli, ale mozna do toho tedy taky pujdu :think:.

Jinak dcera je na tom intelektove lepe, nez kamaradek predskolaci. Rada doplnuje logicke rady, resi rebusy, hada hadanky, sama je umi i vymyslet (a fakt to ma hlavu i patu), scitani zvlada cca do 5, zna temer celou abecedu a pozna vsechna cisla - ona dost rada venku cte SPZ automobilu… Kazdopadne se ji dost venuju, televize/tabletu ma cca 50 minut denne - vetsinou pohadku po obede na zklidneni (a ja na nadobi) a pak je nutnosti cca 20 minut navecer, abych dodelala veceri. Ale ma den dost dlouhy, deti jsou celkove nespavci. A jsme pomerne hodne venku, minimalne ty 4 hodiny denne.

Krom toho, ze „ne“ pro dceru nic neznamena, tak blbe ji, je motoricky velice sikovna a zaroven postrada pud sebezachovy :zed:, casto mam pocit, ze je uplne „mimo“, proste k sobe nepusti nic z naseho sveta, mele taky porad, ale ze by rec pouzivala jako prostredek komunikace, kdyz neco potrebuje.. vztekla je taky dost. No, je to zlaticko. Ale musim rict, ze brachu miluje, zarleni se nekonalo zadne (ale nebyly ji jeste ani 2, kdyz se narodil) - aspon v tomhle mame aspon prozatim stesti.

Syn je taky zivacek a spatne spi, ale pozoruji u nej alespon zakladni porozumeni slovu „NE“, coz me primo fascinuje :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí