Páté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4672
16.4.13 15:45

@Dita01 my chodili na ORL se starší a malá tam byla vždy se mnou… No a teď tam chodím s malou :( v 7mi měsících oboustranný zánět středního ucha, v pravém dokonce hnisavý a v levém má pneumokoka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
16.4.13 17:14

@andreiika au au tak to teda trpíte. Kryštůfek zatím snad klíd, pokud se to nerozjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
16.4.13 17:16

@fragola chápu takže to řešíš dle situace, já právě dneska vubec netušila jak na to a hnedka jsem si řekla, vždyt máš jenom dvě děti jak to aSI dělá Fragola :palec: ;) myšleno v dobrém, prostě se dá zvládnout vše. :kytka:
je fakt, že máš výhodu že starší už můžou nárazově zustat samotná doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
18.4.13 13:36

Ahojky, taky bych chtěla ještě jedno mám tři kluky, ale není problém ve mě ale v mém přítelovi ten nechce a další problém je moje mamina :think: ta když slyší že je něujakácelebrita těhotná tak hned zašne nadávat, a pak my vždy jak knám dojede že mám velké břicho zda nejsem těhotná a já říkám že nejsem tak tu je prblém přítu bych možná přemluvila ale nechci nějak nálehát a taky na něj mít nějakej nátlak.
A okolí mě muže véte kde škrabat přímo nqa zádech je to jenom naše věc co bude doma mít zda děti nebo plnej barák pejsku.
Je jasné že lidi se na nás budou dívat ale už se bohužel stalo.
Tady je rodina paní má 8.dětí a jedna co jí nám osobně má 6.dětí a možná pujdou do dalšího takže u nich jistě není konečná.
A všem co mají více dětí fandím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.4.13 15:41

@fragola Ahoj,jak se cítíš v tomhle vedru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.4.13 16:14

@jířa6 Ahoj, děkuju za optání :kytka: Mně se daří výborně. Z počasí jsem nadšená, hned má člověk větší chuť do života a teplíčko je příjemné, to není žádné vedro :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.4.13 16:22

@fragola Já to trochu ráno přepískla s oblečením a když jsen hnala z práce celá zpocená na autobus, hned jsem si vzpomněla na Tvoje bříško :) Ale fakt je, že Ty toho už moc nenaběháš, viď :)Jen škoda, že nám to počasí zase dlouho nevydrží :( Tak se drž, mamino :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
18.4.13 18:02

@jířa6 No, moc toho už nenaběhám, spíš se koulím a jsem ráda, že venku jakžtakž stíhám ty naše drobečky :lol: S počasím je to škoda, pěkný víkend bych brala, ale já už se po letošní zimě spokojím jen s tím, že už nebude sněžit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.4.13 20:02

@fragola No u nás už je pořádná bouřka al eje jak z konve :(.A doma bylo tak krásně uklizeno, když byli kluci celý odpoledne venku :) Vyhodila jsem je s taťkou na ryby, tak jsem měla ráj :).Pamatuju, kdyź jsem čekala posledního a méla dojít do krámu a malej tenkrát čtyřletej říkal „Mami, prosím pojď trochu“,já měla nahoře jen 7kg, ale už to néjak nešlo. Já těch asi 400m šla snad 10min. Kdyź jsem to vypravovala doktorovi, řekl mi, co bzch chtěla, prý podvozek v dezolátním stavu :) Máš holka můj neskonalej obdiv. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
22.4.13 10:15

@fragola teda fakt obdivuju jak to zvládáš, já mám děti 4 a občas mám dost :mrgreen: i když občas mě choutky taky chytají ale už si to zakazuji a říkám si že tohle je naše maximum, leda že by se podařilo nečekaně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Máre 1
24.4.13 08:52
@Hellísek píše:
To je dobře, že sem nevležeš, protože jsi zlá :jazyk:

:D :D :D
To se povedlo :-)) Paní je myslím spíš neštastná, a závidí :jazyk: Já mám 4 holky od 16,12,6 3 měsíce a tatka chce ještě kluka :P

• Citovat
  • Upravit
1142
25.4.13 08:27

Tak máme maminku rekordmanku s 11dětičkama :) Tak to jsme ale sralbotky :) @fragola ještě jsi celá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
25.4.13 09:05
@Máre 1 píše: :D :D :D
To se povedlo :-)) Paní je myslím spíš neštastná, a závidí :jazyk: Já mám 4 holky od 16,12,6 3 měsíce a tatka chce ještě kluka :P

Tak třeba se zadaří :D

• Citovat
  • Upravit
2037
25.4.13 10:01
@jířa6 píše:
Tak máme maminku rekordmanku s 11dětičkama :) Tak to jsme ale sralbotky :) @fragola ještě jsi celá?

mnoooo to je frajerka!!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
25.4.13 11:47

@LucajdaS já měla jednu holku a tři kluky, přítel kluka, tak jsme chtěli přidat společnou holčičku. A přidali jsme dva kluky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová