5letý kluk a lékař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
27.4.15 12:16

No já mám hůrzu ze zubaře.. mám 6 letého zatím mu nic nedělal, ale.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
27.4.15 12:18

@Lili Ono je to těžko, ale já ho chápu. Já totiž byla ještě horší hysterka, než tvůj malý. Já si myslím, že on si to uvědomuje, doma si můžete hrát v pohodě jak chcete.On to určitě chápe, ale nemůže si pomoct.On sám ani nechce řvat, ale prstě začne panikařit už v čekárně, ztrácí nad tím kontrou a pak řve i v ordinaci. Já fakt píšu dle sebe, když jsem byla malá. Pokaždé jsem si říkala, že budu v pohodě a nikdy jsem nebyla (já fakt byla extrém, pokousala jsem doktorku, když mi pichala injekci), a pamatuju si vše, protože to bylo kolem toho 5-6 roku. a pak to přešlo samo.Moje dvouletá malá je zas jiný extrém, ta to má ráda i u doktroky i v nemonici, za injekci, kapačku, braní krve poděkuje a jdem. Nechápu. po mně určitě není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
27.4.15 12:19

@luca241 100% souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.4.15 12:20

A nebo mě napadlo.. zkusit ho jakoby vyhecovat. žě třeba děti v čekárně jsou statečné, ty sji určitě taky, víc jak ona, zládneš to líp jak ony.. Určitě budou plakat a ty ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
27.4.15 12:21

@Ostružka ona mi na to rekla, ze ty deti se taky musi vest k tomu, no dobre jdu k doktorce, aby mi pomohla mozna to bude trochu neprijemne, ale nic co by bolelo a nedalo se to vydrzet, ale jak to vysvetlit, uz tak bojacnemu diteti v 5 letech nevim netusim jak mu to podat, no asi bych vam mela taky napsat, ze ja byla uplne to same :) :) :) bylo to se mnou silene, nikdo uz se mnou k dr nechtel chodit :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.4.15 12:22

@Lili že je to nějaká před důchodem lékařka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
27.4.15 12:22

@Lili já si taky myslím, že v 5 letech je to normální, bych z toho nedělala vědu, být tou doktorkou. jasně, že mu to budeš vysvětlovat a utěšovat a tak, ale je prostě ještě malej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
27.4.15 12:36
@Lili píše:
To jsem prave zkousela, prijde mi, ze uz jsem vyzkousela snad vsechno, on uz zacne brecet v cekarne, nechce, aby mu doktorka odebirala krev, aby mu koukala do krku tim drivkem jak rika…, uz minule jsem dostala vynadano, ze jak ho ma vysetrit, kdyz to nejde, ze at tam tedy s nim nechodim kdyz si nenecha podivat ani do krku s drivkem, ze bych ho mela ucit, ze jde proste k dotorovi tak trochu toho neprijemneho tam bude, ale on si to proste nenecha vysvetlit, bojuji s nim tedy i doma, kdyz mel trisku v prstiku tak si ji proste vyndat nenecha ani po dobrem ani po zlem, musela jsem ji vyndavat v noci kdyz usnul, nevim jak uz si poradit, a tento tyden musime na prevenci, tak premyslim a nemuzu na nic prijitPříspěvek upraven 27.04.15 v 12:02
:think: :think: hele a to dělá u každého doktora?? Protože to co tu popisuješ, na mě dělá dojem že se bojí přímo jí, ale nevím. Jako já mám daleko mladší dítko, teď má období kdy vidí bílý plášť a pláče, ale je to důsledek necitlivého lékaře na úrazovce malý je 17 měsíců. A ani u naší pediatry kam se vždycky těšila a vlítla tam i když jí očkovaly pláče, ale je to čím dál lepší. Jinak já teda i takhle malýmu dítěti říkám co mu paní doktorka bude dělat a když jde na očkování, tak jí vysvětlím že dostane injekci a že jí to asi štípne, ale je to pro její zdraví. Zkuz to taky si sednout, popovídat třeba teď před tou preventivkou a na méďovi nebo jiným plyšákovi ukázat co všechno mu bude dělat a když to vydrží méďa, tak on taky protože je velkej kluk :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.15 12:36

Mám dceru 2,5 roku. od dvou let mi nepláče o doktoru ani při očkování. prostě ji cca 3 dny dopředu říkám co ji čeká hrajeme si na to. A ono je to na to připravená a v pohodě to zvládne. v čekárně si řekenem že když to zvládne jak jsme se domluvily tak že si potom muže vybrat jestli na hřiště nebo třeba lízátko a nemám žádný problém.
každé dítko je jiné
ale třeba dopředu ho na to připravovat povídat si o tom s ním a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
27.4.15 12:39

Holky vy jste vyborny, dekuji vam vsem, ja ho tedy neutesuji, ani kdyz upadne, reknu, uz je to dobry a v poho, jsi muj sikula, jdeme na zmrzlinu…s tim hecem to tento tyden tedy fakt zkusim to by na maleho chlapa mohlo zapusobit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
27.4.15 12:40

@Dvěstěnožka tak to delam, malej mi slibi, ale pak si asi nemuzu pomoci, ve 2,5 letech mi to nedelal taky, asi nejake obdobi nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
27.4.15 12:41

Ahoj :-) já jdu s klukem na preventivku plus očkování za 14 dní..dlouho u Dr. nebyl, moc nemarodí, takže si povídáme co ho tam čeká a musím ho štípat do ruky, to vyžaduje on podotýkám :lol: aby prý věděl jak moc to očkování štípne. Sám se dušuje, že to zvládne, jak je velkej, slíbila jsem mu když nebude bulet pidi hračku, tak jsem sama zvědavá jak to bude probíhat..držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
27.4.15 12:42

@Lili já bych asi změnila hlavně doktorku.. je to uplně normální, že se bojí, kor když je malej.. prostě má strach.. a když na něj bude i ona hodná, bude klidnější :).. a jinak bych teda asi uplácela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
27.4.15 12:43

@medunka23 u zubarky to zatim tedy nedelal, ale tam pani doktorka prohlizi celou rodinu, tak mu to asi neprijde, hlavne mu tam neberou tu obavanou krev, ukazuj mu to, hrajeme si, vecer mu povidam jak to tam chodi, ma to uspech ovsem jen do doby nez se v cekarne otevrou dvere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
27.4.15 12:47

@Míšáneček to se mi nechce, nikdy jsem s ni nemela problem, lecila jeste me, mam tam prihlasene obe deti, asi tam mela od rana vic takovych deti, tak jsem to odnesla nebo nevim, kazdopadne ja bych taky byla rada, abych docilila toho, aby tak nevyvadel, jenze ja zaroven vim jak to probihalo se mnou, vim jak jsem se silene bala, kdyz jsem byla mala, ja ho chapu, rada bych mu to ulehcila, tak me zajimalo jak to delaji ostatni maminky a jejich triky

Příspěvek upraven 27.04.15 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect