5letý kluk a lékař

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
29.4.15 12:26

@Poho87 taky si to myslim, ani jsem to tak v poho necekala, ale musim zamakat i na sobe aby to na me proste necitil… dneska ho odmenim tak snad si to spoji a bude uz to jen lepsi a lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
29.4.15 12:33

@Lili super, mi to přijde jako normální prohlídka :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.4.15 12:35

Tak jo, budu pracovat na malem i na sobe :) to bude tezke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.4.15 12:50

@Lili Taky si myslím, že dneska to vůbec nebylo zlé. Klidně si o tom ještě večer pokecejte. Řekni mu, že tě strašně mile překvapil, jak super zvládl prohlídku.

Já mám hroznou výhodu, že syna děsně zajímá lidské tělo, takže cokoliv potřebuju, tak to ukecám právě na dostatek informací. Takže i očkování proti tetanu věděl dopředu..problém byl, že jsem netušila, kam ho bude píchat, tak to byl pro něj dost šok, že do stehna (pro mě taky, myslela jsem, že tetanovku dávají do hýždí), tak to trochu zaplakal, ale jinak ví proč se musí koukat na nohy, páteř, pinďu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.4.15 12:54

@Kakika nam to tedy pichla do prdelky :) tak ja mam jeste starsiho takze si fakt s nimi povidam proc a jak pani doktorka dela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.4.15 14:44

@Lili @Kakika ono u dětí by se správně mělo všechno píchat do stehýnka nebo potom do ramene kvůli alergické reakci..nohu i ruku zašktíte, ale zadeček ne :) My na chirurgii měli vytištěnej postup, jak aplikovat tetanovku a zásadně jen do ramene…ale každý doktor to má asi jinak a i jiný zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.4.15 14:49

@Poho87 no vidíš, tak už konečně vím proč. A mě kamarádka zdrbla doktorku, že píchá do nožičky, že chudák dítě když má reakci, tak ani chodit nemůže (nebyl náš případ). Já tetanovku naposled (pokousání kocourem) dostala taky do zadnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.4.15 15:00

@Kakika když se píchá dětem penicilin tak jedině do stehna..sice au au- musí to bejt hrozný ale všechno je kvůli alergii.¨dítě by mělo být po očkování v klidu ať má ta látka čas se hezky vstřebat. Platí to i u ramene, může být i zarudnutí a bolestivost, ale to není to, čeho se každej pediatr bojí. Pak je nebezpečný celková alergická reakce- že se dítě všude osype a bude mít problém s dýcháním..Pokud nožka či ručka bolí, tak to chce dítko trochu držet v klidu..i když některý děti asi jen s kazajkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí