5. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1987
4.9.12 13:16

Já jsem jela včera autobusem včera - z donucení. Hrůza a děs, už jsem si odvykla na ten smrad a divné pohledy.
Dnes ráno si mě můj milovaný syn prohlížel a bylo mi vidět břicho a boky. A on na mě, že co to na těch bocích mám (začaly se mi objevovat staré strie z minulého těhotenství - prostě nezmizí, jen se stáhly a teď se roztahují). Já mu to vysvětlila a on „fuj, to je pěkně hnusnýýýýý“. Tak jsem mu poděkovala a řekla, že za to může stejně on :mrgreen: Tak koukal jak z jara. No nééé, nakonec jsem to uvedla na pravou míru, ale to, že je máma „hnusná“ to mě trošku dostalo :zed: Upřímnost nade vše :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
4.9.12 13:51

No, ještě že už nemusím jezdit hromadnou dopravou (cejtím teď snad i to, co ještě nezačalo smrdět :mrgreen: )… a že jsem se toho dřív nacestovala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 13:55

@Ivyk jsem si to musela precist dvakrat.. nejdriv jsem myslela ze ti to rikal v tom autobuse ze to je pekne hnusny :D n dneska mam asi trosku pomalejsi vedeni :D

@kenikim no ti povim, nastesti taky jezdim jednou za uherak.. tata chudak musel pres leto jezdit hodinu a pul pres celou prahu do prace a rikal ze jak se starej tak by se pozvracel / trosku teda jinyma slovama/ :D

ja teda do prace pesky a kdyz k nasim nebo nekam tak pouze autem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
4.9.12 13:57

@ajka83 chudák táta… i já bych mohla vyprávět zážitky z každotýdenního cestování vlakem na vysokou a zpět… nikdy víc! někteří lidé asi fakt nemají čichové buňky, nebo jsou hold natolik nesoudní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.9.12 14:01

@ajka83 @kenikim No a když si vzpomenu, že jsem kdysi jezdívala do práce v 5:30 hod. autobusem už s břichem a ti staří smradlaví dělníci se ani nehnuli, že by mě pustili sednout… no děs!!! Vždycky mě pustila sednout maximálně nějaká ženská. Jinak chlapi, co tam jezdili byli děsní mamlasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 14:08

@Ivyk no ja tady taky machruju jak budu chodit do prace az do 8mesice ale uvidime jak moc se budu kutalet no :D abych nechodila do prace hodinu misto 15 minut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.9.12 14:10

@ajka83 To já taky uvidím :D Minule už jsem se ke konci spíše valila :roll: Musím vám někdy hodit fotku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
4.9.12 14:27

@ajka83 @Ivyk jo tak to já taky machruju, že budu makat co nejdýl,.. ale uvidím, jak se budu v zimě valit… minulou zimu jsem se škrábala skoro půlmetrovýma závějema (bydlím na kraji města, kam silničáři jezdí snad až na fajront:-) ) a o náledí ani nemluvím,.. kolikrát jsem sebou sekla na férovku uprostřed přechodu (ta bílá barva hrozně namrzá :mrgreen: )..
@Ivyk chci vidět „valící“ se fotku, ať vím co nás čeká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
4.9.12 14:33

@kenikim jo, budeme se muset valit hodně opatrně :mrgreen: To vlastně neznám, já se minule valila v létě. Taky mazec.
Foto někde vyhrabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 15:17

Holky ja kdyz tady napravo vidim ty diskuze, ja snad budu muset zalozit nakou proti latkovejm plenam a satkum na noseni :D jiank to nevidim.. nektery ty diskuse jsou teda fakt neco :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.9.12 15:37

@ajka83 Ahojky tak screening dopadl negativní všechno je v absolutním pořádku, přítel byl se mnou, chtěl a já samozřejmě taky :-) jdu tam ještě 2.11. na ten druhý screening tak ten by měl být taky OK :-) Jinak pana doktora jsem měla Caldu a strašně příjemný, hned podal ruku, všechno mi ukázal, vysvětlil, sám se zeptal jestli chci fotku zda mám nějaké otázky opravdu spokojenost :-) tak jsem ráda že jsem nechytla toho samého blba jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 15:46

@Danny123 podal ruku??? no tak to tamtoho ani nenapadlo :D no tak skoda no :( ja tam jdu 1.11.2012 tak se o den mineme.. by byla sranda kdyz bysme se tam potkali :D

kazdopadne gratuluju k negativnim vysledkum!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.9.12 16:55

@kenikim @Ivyk no tak jestli nam doma neudelaj co nejdriv vytah tak do prace odmitam chodit uz od pristiho mesice :D.. tech 5 pater domu je fakt neco… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
4.9.12 18:54
@ajka83 píše:
Holky ja kdyz tady napravo vidim ty diskuze, ja snad budu muset zalozit nakou proti latkovejm plenam a satkum na noseni :D jiank to nevidim.. nektery ty diskuse jsou teda fakt neco :cert:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.9.12 19:20

@ajka83 Moc děkuju za informace. Aspoň už trochu tuším, co mě vlastně čeká… Jinak co se screeningu týče, tak čekám, že mi o tom zítra na kontrole řekne a dá mi žádanku. Kdyby ne, tak se budu muset postarat sama… Uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí