Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dnes jsem byla u doktora, protoze jsem slabe spinila. Minulý tyden na prvni kontrole u me doktorky bylo vse v poradku. Rikala, ze vacek presne odpovida stari tehotenstvi 5+1.Dnes jsem 6+1 a doktor videl jen vacek, ale bez embrya. Rikal, ze to mozna pani doktorka spatne zmerila a ze se to muze o tyden lisit.Ze je mozne, ze sem mela ovulaci pozdeji a tehotenstvi je o tyden mladsi.Ale moc pozitivne to nevidel.Rekl at tyden pockam a ze kdyz se nic nezmeni tak pujdu na revizi. Stalo se to nektere z vas? Je nejaka sance, ze to dobre dopadne? Nechci si delat nadeje a pak byt zklamana.Spis pocitam s tou horsi variantou. V 6.tydnu uz by embryo melo byt urcite. Dekuju za vase zkusenosti a prispevky.
Příspěvek upraven 10.01.13 v 18:45
Přečti si dnešní deníček https://www.emimino.cz/…nstvi-10195/ Autorka píše, že v 6.tt embryo vidět nebylo a vše bylo v pořádku, takže se zbytečně nestresuj ![]()
Dělal mi vnitrni ultrazvuk, ma opravdu kvalitni pristroj tak jsem z toho hodne smutna.
Stalo, na utz odpovidal 5tt, jen vacek a o tri dny dyl na pohotovosti uz zacatku 7tt i se
vyrostlo rychle, nakonec to melo blby konec, ale takhle nazactku to hodne skace ty tydny a hodne holek ma o tyden mensi, pak to dozenou
hodne stestí..
@Wennulka a co hodnota HCG?
Mne robila UTZ v 7tzydni a mala som iba vacek.po tyzdni sa vacek zvecsoval, ale srdicko nikde.bolo to mimodelozne.
HCG nevim
.Jen mi delal ultrazvuk. Nemam jeste ani prukazku.
@Wennulka píše:
Tady je fotka z dnesního UTZ.
uvidis, nema cenu se nervovat, ale vim, ze to nejde…kdy jdes na dalsi utz?
Mam prijit za tyden, ale pojedu tam uz v pondeli…Do te doby se musi neco zmenit kdyz ne tak to znamena spatny konec.
@Wennulka píše:
Mam prijit za tyden, ale pojedu tam uz v pondeli…Do te doby se musi neco zmenit kdyz ne tak to znamena spatny konec.
a nebo te to prekvapi a bude tam uz i
..kazdopadne kdyby ne, tak to neni konec sveta, mam to za sebou tyden
ale samo preju, at je vse jak ma byt ![]()
To me mrzi
Ja vim, ze to neni konec sveta. Lepsi takhle brzy nez pozdeji a nebo by treba nebylo zdrave.Doma mam malou princeznu, ktera mi vzdycky zvedne naladu.
@Wennulka píše:
To me mrziJa vim, ze to neni konec sveta. Lepsi takhle brzy nez pozdeji a nebo by treba nebylo zdrave.Doma mam malou princeznu, ktera mi vzdycky zvedne naladu.
ja taky, diky ni neni cas na truchlení, tak ti drzim pesti a dej vedet, jak jsi dopadla..
Nase bylo v 7tt o tyden mensi a ted v 15tt jsme uz zase o tyden starsi nez podle posledni ms. Takze rozdil skoro 14 dni. Ono fakt ze zacatku zalezi na spouste veci, jeste pockej a klid.