A zase ten ovulační test...

Anonymní
2.7.11 14:44

a zase ten ovulační test ...

Ahoj,už nějaký rok se snažíme o miminko..MS mívám 31 DC,včera jsem byla 12 DC a zkusil jsem odpoledne ovulační test a byl jasně pozitivní,testovací silnější než kontrolní..odpoledne už mě i dost bolelo břicho a děsně mě bolí prsa
Milovali jsme se ve čtrtek ráno a včera večer..kdy nastala ovulace? mohlo k ní dojít třeba včera odpoledne a tudíš večerní sexík už byl k ničemu???
dnešní ovu test už je podstatně slabší..má cenu se snažit ještě dneska večer:
Vyčitám si,že jsme nesexovali ještě ve čvrtek večer nebo včera odpoledne..chjooo to jsou starosti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
2.7.11 14:47

Ovulace nastane za 12-48 hodin po pozitivním ovu testu. Většinou se radí sexovat 3 dny před a 1 den po ovu. Spermie ti v pochvě vydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.7.11 14:53

Určitě ještě dneska pojistěte :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
2.7.11 14:53

A neměříš si bazální teplotu, podlé té bys věděla přesně, kdy ovu byla?
A jestli jsi měla v pátek pozitivní test, tak klidně dneska, zítra i pozítří můžeš mít ovu a tulením určitě nic nezkazíš.
Já jsem měla ovu 3 dny po pozitivním testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
2.7.11 15:48

Já měla ovu druhý den po pozitivním testu. Pokud jsi večer cítila ovulační bolest, bylo tulení načasované výborně. Ideální je prý sexovat dva dny před ovu a v den ovu. Vajíčko je oplozeníschopné tak 12-16 hodin, takže ani po ovu není nic ztraceno, pokud to stihnete v časovém rozmezí :wink:

Tak za dva týdny, doufám, budeš hlásit pozitivní jiný test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.11 19:32

Moc díky :srdce: takže dneska to ještě radči pojistíme,ikdyž mě břicho pořád pobolívá,ale hlen už dneska není
jj kéž bych za 14 dní hlásila jiný pozitivní test..už dva a půl rokusi nepřeju nic jinýho :zed:

• Citovat
  • Upravit
1935
2.7.11 20:39

Dva a půl roku? To je hodně dlouhá doba!
Jak jsem prostudovala materiály, tak hlen, co by znak plodnosti, bývá nejhojnější den před ovu. Pokud dnes už není takový četný, tak bych to dneska taky ještě jistila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.11 22:22

jj dva a půl roku a jednou VF a jeden KET vše bez úspěchu,ale doma už mám 5 letou princeznu..se stejným chlapem :mrgreen: která mě tu bolest z tak nějak vynahrazuje :srdce: ale už bych si strašně úřála at se štěstíčko obrátí na nás 8-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex