ABC Design Viper 4S

Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?

Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4S
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
18.9.12 12:30

No je pravda, že k černé se hodí jakákoliv barvička, mi se taky černý líbí, ale známí mi řekli, že to je takové smutné vozit dítě v černém kočárku ikdyž ta barva je ted hodně oblíbená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
18.9.12 12:45
@berushka29 píše:
No je pravda, že k černé se hodí jakákoliv barvička, mi se taky černý líbí, ale známí mi řekli, že to je takové smutné vozit dítě v černém kočárku ikdyž ta barva je ted hodně oblíbená

my, když jsme přišli s tím, že jsme si objednali černý kočár, tak nám každý říkal ježiš..dítěti černý kočár :zed:tak jsem z toho měla pak chvilku depku, ale manža říkal, že když se mi líbil, že to nemám řešit a nechat ten co jsme vybrali. no a když ho pak ostatní viděli na živo, tak byl každý unešený a naopak tvrdili jak je hezký. a já jsem ráda, že mě manža tenkrát nenechal to změnit :-)potkávám tu ten hnědý a prostě u mě ten černý vyhrává :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
18.9.12 19:17

Já musím říct, že na korbě vypadají obě barvy moc pěkně, ale sporťák se mi více líbí černý. Je takový šmrncovější. Jinak odpružení za nás musím říct, že opravdu pružil. Nehoupal, ale v terénu po promazání WD 40 do kloubů pružení se krásně rozhoupal a kopíroval terén a to jsme jezdili denně po polní cestě. Rozhodně houpe víc jak Mutsy nebo Xlander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
18.9.12 20:07

My máme taky černý, jenže k tomu mame červenou kostru. Tu teda vybral manžel. Vypada to šmrncovně. Mě teda nikdy nikdo neřek že je to smutný. Navíc se tam stejně navěsí barevný hračky ;-).
Jinak my jezdíme od dubna a kočárek máme vyšisovanej ale né nějak extrémně. Kdybych se na to po vašich příspěvcích nezaměřila ani bych si nevšimla. Prostě to občas háže fialovočerné odlesky. Ale s tím na reklamaci prdím, mě se to naopak líbí :-). Ale jestli je to nějakhodně tak chápu. Snad vam to uznaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kellyska
18.9.12 22:04

No holky, vy mě teda děsíte.. neříkám, na každým kočárku najdete něco, ale být vyšusovaný po dvou měsících, to je docela mazec.. píchlý gumy tak brzo, žádný pérování, malá korba.. u mě se k tomu přidává navíc to, že ho vidím skoro na každým rohu. Je fakt, že na první pohled jsou opravdu moc hezký, ale za tuhle cenu.. nedávno mi jeden prodejce dokonce řekl, že už je právě ani neberou, protože se často objevilo něco, co chtěli maminky reklamovat.. takže za mě definitivně NE! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14
19.9.12 09:49

Každý má jiný názor, ale prostě dokonalý kočárek asi neexistuje. Je to přijatelná cena a vypadá vkusně. Určitě je lepší ho vidět naživo a pořádně si ho prokouknout jak jsem to udělala já. Mě se líbí i ten modrý, ale čekáme holčičku, tak asi zůstanu u toho hnědého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
19.9.12 13:43

To jsem netušila, že v barvě safari a lotus bude až na konci září. Říkala jsem si, že je divné, že ho v lotusu nikdo nemá. Ale v barvě safari jsem ho už ve městě potkala. V obchodě Davídek v Olomouci jsem taky byla - jsme z Prostějova. Paní prodavačka ho má asi v oblibě, protože nám ho hrozně vychválila a po její chvále se teď manžel přiklání jedině k tomuto. Já pořád váhám, protože pro mě jsou nevýhody ty, že je kočárek dost těžký a hluboká korba se mi líbí moc, i když se sporťákem je to už trochu horší. No a nakonec to vyšisování, o kterém všechny píšete. I když pokud bych si objednala barvu lotus, která je světlá, tak ta se snad nevyšisuje.
Ty z vás, které ho mají, jak je to prosím s jeho údržbou, co se týče látky. Dá se dobře čistit nebo popřípadě odepnout sportovní verzi a po částech to vyprat?
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
19.9.12 14:08

@Ejva k té barvě, my jsme původně nechtěli safari, ale sand dark brown, což by mělo být podobné, až na barvu podvozku. Bylo nám řečeno, že toto provedené už vyrábět nebudou ( v ČR již k dispozici není) a místo toho bude v prodeji varianta safari. Tak nevím.

Vyšisování jsem zvažovala, ale… nevěřím tomu, že u ostatních kočárků zůstane barva při používání nezměněná. Trochu laicky si myslím, že změna barvy je zákonitě vidět více u tmavých odstínů, takže tomu to černé základní vybarvení nahrává.

Před objednáním jsme zvažovali všechna pro a proti. Nějak nám tento kočárek vyšel s nejlepším poměrem mezi tím, co od něj čekáme, deklarovanou kvalitou a cenou. Tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
19.9.12 14:26

Taky si myslím, že když je kočárek černý, že prostě nikdy nezůstane pořád černý. Sestřenka měla tmavě modrý, jinou značku, ale během pár měsíců jí taky začal blednout…
A jak píše Lette - za tu cenu, je ten kočárek kvalitní. To by si pak člověk musel koupit kočárek za 20.000Kč ale věřím, že by na něm našel taky nějaký proti…
Jak já říkám, nikdo není dokonalý, ani výrobci kočárků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
19.9.12 14:47

Asi máte holky pravdu, chtělo by to spojit tak 3 kočárky dohromady. Ale ani ty kočárky za 20.000,– nejsou dokonalé, na každém něco je.
Mě by teď zajímala spíš ta údržba látky (i třeba černé nebo hnědé), protože to není přece jen klasický šusťák, ale ten potak kočárku je jiný. Jak se ta látka udržuje, čistí, popř. pere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
19.9.12 18:01
@kellyska naopak korba je větší než u Xlander, musím říct, že se mi tam vešel na ležáka i 9měs. syn.

Údržba je jednoduchá, stačí mokrý hadřík nebo houbička a je to čisté. Vložka z korba jde krásně vyprat. Sporťák netuším, zda jde celý svléknout, to jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kellyska
19.9.12 21:19

Já ho viděla i zkoušela, a i na prodejně mi řekli, že mezi x landerem a abc takový rozdíl není, ale že v případě miminek narozených „na zimu“ ta malá korba tolik nevadí, protože na léto a další zimu už jezdíte ve sporťáku..
prostě když to řeknu upřímně, zas není tak levný, aby to stálo za to, když má tolik vad.. všude se sice objevuje něco, ale na to ABC je toho až až.. a jak říkám, už i jiný prodejce mi řekl, že je přestal brát, protože se množily reklamace..

• Citovat
  • Upravit
1267
19.9.12 21:26
@kellyska Musím se ozvat a napsat, že korba je opravdu obrovská. Má 77cm a rozšiřuje se u hlavičky, je i dost široká. Mám s ní dobré zkušenosti a to jsem měla dva hluboké kočárky, takže můžu posoudit. Do málo kočárků se vejde dítě do 9měs. bez pokrčených nožiček a to syn není malý. S fusakem tam je místa dost. Matrace je do klínku. Ale málo dětí vydrží spát v korbě dlouho, chtějí vidět, takže sporťák je určitě důležitější.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
20.9.12 06:05
@kellyska píše:
Já ho viděla i zkoušela, a i na prodejně mi řekli, že mezi x landerem a abc takový rozdíl není, ale že v případě miminek narozených „na zimu“ ta malá korba tolik nevadí, protože na léto a další zimu už jezdíte ve sporťáku..
prostě když to řeknu upřímně, zas není tak levný, aby to stálo za to, když má tolik vad.. všude se sice objevuje něco, ale na to ABC je toho až až.. a jak říkám, už i jiný prodejce mi řekl, že je přestal brát, protože se množily reklamace..

no a na prodejně kde jsem byla já, i ho rozhodně doporučili spíš než X-lander, protože tam prý jsou pořád nějaké problémy a reklamace a na ABC ještě neměliani jednu :lol:, takže si vyber.
Pokud si chceš něco najít, tak to se dá vždy. A co se týká korbičky, srovnávala jsem na krámě korbu od ABC s Teutonií a ABC ji měl rozhodně větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
20.9.12 07:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat