Ach to vztekání!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
6.2.12 10:19

zdravím holky…tak jak? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
6.2.12 10:39

U nas klasika, susni se schovavaji po baraku a chvilku si krasne hraji, chvilku delaji bordel, ze je to na ranu a chvilku se rvou jak psi:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
7.2.12 19:39

no já myslela,že ho dneska vystřelím na Mars. Už ráno…půl hodiny snídal, půl hodiny si čistil zuby. Já si ve čtvrtek udělala výron na kotníku a z přetrhala vazy, takže se šourám jak šnek. A odpo přišla kamarádka s dcerou (chodí s Matějem do školky) a začalo to. Ta řvala protože děsně nutně potřebovala to co měl zrovna Matěj, Matěj nechtěl půjči,t začala mu to trhat z ruky, Matěj ji začal strkat a tahat (příšerný nešvar ze školky) do toho Matouš ječel…přála jsem si v tu chvilku být bězdětná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
7.2.12 22:29

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pepuse, to je u nas beznej den. Momentalne je u nas nejlepsi zabava sednout si v obyvaku na konferencni stolek, s tim, ze starsi je ridic a mensiho veze a beda, jak se Jirka sine taky ridit. Hned dostane sadu od Stepy, ze ridi on a at jde dozadu. Pritom prvni den tehle hry sedeli vedla sebe a krasne si hrali.....ted uz to proste nefunguje a vysvetlit si to nenecha :cert: a hlidat je pri tom strkani, kdo koho schodi driv, to je o nervy. Kdyz jim zakazu tenhle stul, budu je mit zachvilku navesene nekde jinde :roll:
Jinak jsem dnes od Stepy nechte dostala vedle oka samopalem (divocili u dedy a babi) a kdyz sem mu ho vyskubla z ruky s pohledem, tak a ted te prastim ja, tak utikal s hroznym revem k dedovi a usedave mu plakal na rameni, heeeerecka jedna :cert: :cert:
Rada bych je vzala zoitra na led, tak jsem zvedava, jestli se pocasi umoudri, snad mi ty mladata neumrznou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
8.2.12 09:29

Holky, jdu se vykecat nebo ty dva roztrhnu :zed:
Ráno Marjána koza jedna musela vstávat kolem páté, já blbec si ju vzala do postele, aby nevzbudila bráchu, že třeba ještě usne. No samozřejmě neusla a skákala mi po hlavě. Po chvíli přiběhl Maty, tak jsme prostě vstali. Mája se rozhodla, že TEĎ HNED chce pití. Vodu nebrala, tak řvala, dokud nevychladl čaj. Snídani jsem si DOVOLILA jim naservírovat na špatných talířcích, což ořval Maty. Když jsem mu snídani vzala, když teda nechce, rozeřval se ještě víc, že má hlad (samozřejmě, když nevečeřel) a že Mája dala špatně prostírání. Chudáci sousedi. Že Maty odmítal odejít do školky, nechtěl se oblíkat a Máju jsem honila po celým bytě, ani popisovat nebudu, to už mě asi nerozhodí. Před bytem se urazila (=rozječela) Mája, kterou jsem si dovolila narvat do kočárku. Před barákem Maty, protože jsem šli pozdě a já po něm chtěla, aby se chytl za ruku (jako obvykle) a ne za kočárek (přetahovat se se sněhem a současně s Matym je dost opruz). No řvali duet půl cesty :zed: Ve školce mi Mája hned zdrhla do třídy, Maty se odmítal vyslíct, pak Mája odmítala odejít ze školky, opět jsem si ju dovolila narvat do kočárku a teď mi tady kňučí, je protivná, unavená, tak ju asi půjdu dát spát. A to jsem si, hrdinka, slibovala, jak to vydržím aspoň do půl 11, jen ať si slečna trpí, když tak brzy vstává :zed:
Tak co, vypadá takhle den blbec, nebo je to ještě normální? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
8.2.12 10:46

Yvet, je to podle me normalni, treba si to susni vybrali rano a zbytek dne bude klid, doufej :D
Ja dnes taky zaspala, vstavam normalne kolem pate (presne jako ty kvuli vychladnuti caje + musim jeste nakrmit zvirata) a dnes me probudilo az cvaknuti dveri po pul 7, kdyz se hrabal Jirka z postele :roll: Ale my mame monentalne skolku zavrenou, jsou jarni prazdniny - nebo spis je jen pro potrebne rodice a mne je lito tam Stepu mezi tech par deti strkat, takze je o starost se skolkou min - uffff
Ted si siced hraji a delaji bordel, ale zatim je to porad v mezich normy, takze je staci usmernovat slovne a Jirku nahanet na nocnik, nez se zase procura.
Ucim ho to muru uz pul roku a uspech veskerej zadnej, porad protyka :mrgreen: To budu muset nekde nahlasit jako poruchu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
8.2.12 11:02
jezek1 píše: … Ucim ho to muru uz pul roku a uspech veskerej zadnej, porad protyka :mrgreen: To budu muset nekde nahlasit jako poruchu :mrgreen: :mrgreen:

Jako reklamaci to už nikde nevezmou, co? :mrgreen:

Já teď nevím co s malou. Sem tam se oprudí, ale stojí to za to :roll: U Matyho to byl impuls k tomu, sebrat plínky. Ale u něj to přišlo až po 2. roce. Sebrala jsem plínky ze dne na den a JENOM 3 dny utírala loužičky.
Když malé vezmu plínku, je šťastná, sedí spokojeně na nočníku, pořád mi ukazuje, že „není“, ale jak se jí začne chtít čůrat, začne hystericky řvát, na nočník si prostě nesedne, radši sem tam ukápne - na podlahu, ne na nočník, to si sakra hlídá :zed: , a když už to fakt nevydrží, počůrá se na zem. A teď raďte, sebrat plínky a „zlomit“ ju nebo ještě počkat? Mám tu hromadu gumových medvídků, potřebuju, aby do nočníku udělala aspoň 1 kapku, abych jí mohla dát odměnu, ale ona jen řve a řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
8.2.12 12:28

pepuse, jedno dítko se jmenuje Matěj a druhé Matouš? To je krásný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
8.2.12 19:20

ano, přesně tak…dost originální co :mrgreen:

Ywett píše:
pepuse, jedno dítko se jmenuje Matěj a druhé Matouš? To je krásný :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
8.2.12 19:25

no holky, taky to máte príma…včera byl úplněk tak tomu přikládám ty stavy celodenní u těch hadů :lol:

jezek1: kde myslíš,že jsem si ty vazy zpřetrhala?? při bruslení. Chtěla jsem udělat dobrý skutek a hezký den a takhle to dopadlo. A dneska už si s kamarádkou hráli hezky…asi si to ,,vyřídili" ve školce, ručně stručně :potlesk:

Ywett: ten tvůj den, to je nářez, pár jsem jich už také zažila a jsem z toho solidně na prášky :zed: :zed: já když naplánuju celodenní aktivity tak je klid, ale když si dovolim ,,stávkovat" některé odpoledne tak se mi za to děti náležit odvděčí. Ale dnes byl celkem klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
8.2.12 19:39
pepuse píše:
ano, přesně tak…dost originální co :mrgreen:
Ywett píše:

Oba to jsou Matýsci :mrgreen: A já si myslela, že jsem prdlá, když jsem k Matyášovi chtěla Tobiáše :mrgreen: Okolí si oddychlo, když se narodila holčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
8.2.12 19:49
:palec: :palec: :palec:
neboj, o mě si okolí také myslí své :D :D Matouš měl být původně Toníček ale při poslední kontrakci jsem se definitivně rozhodla pro Matouše.
Ywett píše:
pepuse píše:
ano, přesně tak…dost originální co :mrgreen:
Ywett píše:
Oba to jsou Matýsci :mrgreen: A já si myslela, že jsem prdlá, když jsem k Matyášovi chtěla Tobiáše :mrgreen: Okolí si oddychlo, když se narodila holčička :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
25.2.12 19:21

ahoj holky, tak se jdu vypsat…ten náš starší má dnes den. teď to gradovalo a dostal teda na zadek. To je příšerný jak se chová. Člověk by se rozdal, jezdí s nimi po výletech a on se chová jak největší smrad,rozmazlenec. Fakt jsem se nechtěla nechat takhle vytočit. Celý týden měli ve školce týden bez televize tak jsem to uvítala a ten týden si celkem užila ale dneska to už teda fakt mělo grády. Ještě teď mě bolí ruka a klepu se jak ratlík. :pocitac: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí