Ach to vztekání!

327
24.1.12 08:27

Ach to vztekání!

komu se dneska dítě vztekalo takovým způsobem,že by jst eho vystřelily na Mars, sem :D ať vím,že v tom nejsem dnes sama… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
24.1.12 08:29

No mně ne, ale den ještě neskončil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.1.12 08:32

Máme to denně. :-) Co se dá dělat, no… Až bude velká, lupnu jí třeba jednu na prdel, ale s ročním trpaslíčkem se to musí holt vydržet. Hlavně kliiiiiiid! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
24.1.12 08:33

sotva otevrela vedle me v posteli oci :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
24.1.12 08:39

Obě děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 08:39
pepuse píše:
komu se dneska dítě vztekalo takovým způsobem,že by jst eho vystřelily na Mars, sem :D ať vím,že v tom nejsem dnes sama… 8)

Zde!!

Akorát že já se začnu vždycky vztekat taky a dneska u toho výstupu byla i učitelka ze školky, tak se dost stydím ne za malou, ale za sebe. A byla to taková blbina!!!!!! Bože moje nérvy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 08:40
Maddlen píše:
Máme to denně. :-) Co se dá dělat, no… Až bude velká, lupnu jí třeba jednu na prdel, ale s ročním trpaslíčkem se to musí holt vydržet. Hlavně kliiiiiiid! :mavam:

áááá, to taky nepomůže :zed: :zed: naší jsou skoro 4 a řve ještě víc, takže neplácám, jen křičím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
24.1.12 08:44

Jojo,ale vic jsem se ted po ranu vztekla ja,kdyz se prcek nechtel prevlikat z pyzama :cert: :cert: Ale jak uz tu bylo psano,den jeste neskoncil :D U nas je ted nejake obdobi vzdoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 08:44

náš Matěj u snídaně dobrý…pak začal a neskončil ani ve školce… bože moje nervy. Dneska jsem se ovládala. Zakázala večerníček a sladké (odmítl si vyčistit zuby) ale mám pocit,že to viděl někde ve školce (způsob jak si něci vynutit) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
24.1.12 08:45

Hooolky teda… patřím do snažilek o první mimi… a na tohle vztekání se teda mooooc těším :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
24.1.12 08:45

Dneska?to nepočítám,je to nepřetržitě :D už jsem si zvykla a ignoruju to v rámci uchování mého duševního zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 08:48
Tinka1983 píše:
Dneska?to nepočítám,je to nepřetržitě :D už jsem si zvykla a ignoruju to v rámci uchování mého duševního zdraví :)

Nedělají se na to nějaké kurzy??? Potřebovala bych dávku sebeovládání a umění ignorace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
24.1.12 08:48
PetiteFillette píše:
Tinka1983 píše:
Dneska?to nepočítám,je to nepřetržitě :D už jsem si zvykla a ignoruju to v rámci uchování mého duševního zdraví :)
Nedělají se na to nějaké kurzy??? Potřebovala bych dávku sebeovládání a umění ignorace.

Tak takovy kurz bych taky potrebovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
24.1.12 08:52

:D moje malá má docela volnost,musím říct,je dost samostatná,naučila se třeba hodně brzo jíst uplně sama (v květnu bude mít 3 roky,trénujeme na školku),ale od té doby co na to přišla,příbor a tak,absolutně odmítá krmení ode mě,absolutně,ještě nejlépe když jsem v jiné místnosti,takže to jsou teprv nervy,jak se v tom rýpe a hrabe a trvá jí to hodinu a já se nesmím přiblížit,proto to už ignoruju,sní kolik sní,už to neřeším,tak jak moje mamka která to řeší že třeba sní maso a nechá brambory a tlačí to do ní…já jsem se naučila ignorovat i mamku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
24.1.12 08:53

Holky vy byste mi mohly poradit… Dítě ještě nemám, ale má spousta kamarádek a probíráme i výchovu. Na spousty problémů bych řešení měla, ale nedovedu si předtsavit co dělat když:
Ve velkém obchodě si dítě lehne na zem, hystericky řve a kope kolem sebe!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: Jak se zachovat? Bojím se, že když půjdu dál tak dítě prostě nepřijde - v tom vzteku ani nebude vědět kde jsem. Když dostane na „prdku“ tak bude řvát ještě víc???
Jedno řešení mě napadlo… ale nejdřív bych chtěla znát váš názor, názor zkušených maminek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí