Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
komu se dneska dítě vztekalo takovým způsobem,že by jst eho vystřelily na Mars, sem
ať vím,že v tom nejsem dnes sama… ![]()
Máme to denně.
Co se dá dělat, no… Až bude velká, lupnu jí třeba jednu na prdel, ale s ročním trpaslíčkem se to musí holt vydržet. Hlavně kliiiiiiid! ![]()
pepuse píše:
komu se dneska dítě vztekalo takovým způsobem,že by jst eho vystřelily na Mars, semať vím,že v tom nejsem dnes sama…
Zde!!
Akorát že já se začnu vždycky vztekat taky a dneska u toho výstupu byla i učitelka ze školky, tak se dost stydím ne za malou, ale za sebe. A byla to taková blbina!!!!!! Bože moje nérvy ![]()
Maddlen píše:
Máme to denně.Co se dá dělat, no… Až bude velká, lupnu jí třeba jednu na prdel, ale s ročním trpaslíčkem se to musí holt vydržet. Hlavně kliiiiiiid!
áááá, to taky nepomůže
naší jsou skoro 4 a řve ještě víc, takže neplácám, jen křičím ![]()
Jojo,ale vic jsem se ted po ranu vztekla ja,kdyz se prcek nechtel prevlikat z pyzama
Ale jak uz tu bylo psano,den jeste neskoncil
U nas je ted nejake obdobi vzdoru…
náš Matěj u snídaně dobrý…pak začal a neskončil ani ve školce… bože moje nervy. Dneska jsem se ovládala. Zakázala večerníček a sladké (odmítl si vyčistit zuby) ale mám pocit,že to viděl někde ve školce (způsob jak si něci vynutit) ![]()
Hooolky teda… patřím do snažilek o první mimi… a na tohle vztekání se teda mooooc těším
![]()
Dneska?to nepočítám,je to nepřetržitě
už jsem si zvykla a ignoruju to v rámci uchování mého duševního zdraví ![]()
Tinka1983 píše:
Dneska?to nepočítám,je to nepřetržitěuž jsem si zvykla a ignoruju to v rámci uchování mého duševního zdraví
Nedělají se na to nějaké kurzy??? Potřebovala bych dávku sebeovládání a umění ignorace.
PetiteFillette píše:Tinka1983 píše:Nedělají se na to nějaké kurzy??? Potřebovala bych dávku sebeovládání a umění ignorace.
Dneska?to nepočítám,je to nepřetržitěuž jsem si zvykla a ignoruju to v rámci uchování mého duševního zdraví
Tak takovy kurz bych taky potrebovala ![]()
moje malá má docela volnost,musím říct,je dost samostatná,naučila se třeba hodně brzo jíst uplně sama (v květnu bude mít 3 roky,trénujeme na školku),ale od té doby co na to přišla,příbor a tak,absolutně odmítá krmení ode mě,absolutně,ještě nejlépe když jsem v jiné místnosti,takže to jsou teprv nervy,jak se v tom rýpe a hrabe a trvá jí to hodinu a já se nesmím přiblížit,proto to už ignoruju,sní kolik sní,už to neřeším,tak jak moje mamka která to řeší že třeba sní maso a nechá brambory a tlačí to do ní…já jsem se naučila ignorovat i mamku ![]()
Holky vy byste mi mohly poradit… Dítě ještě nemám, ale má spousta kamarádek a probíráme i výchovu. Na spousty problémů bych řešení měla, ale nedovedu si předtsavit co dělat když:
Ve velkém obchodě si dítě lehne na zem, hystericky řve a kope kolem sebe!!!
Jak se zachovat? Bojím se, že když půjdu dál tak dítě prostě nepřijde - v tom vzteku ani nebude vědět kde jsem. Když dostane na „prdku“ tak bude řvát ještě víc???
Jedno řešení mě napadlo… ale nejdřív bych chtěla znát váš názor, názor zkušených maminek ![]()