Ach to vztekání!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
31.1.12 08:48

jezek1: no jestli jsem to jednou použila tak to je moc :-D ale má holt pamatováka. Včera se u nás koupal jenom Matěj a je to něco podobného jak píšeš, kelímky, lahvičky a už to jede…Matouš má od včera teplotu tak se cákal jen jeden ale stačilo to i tak :cert: :cert:

hele ale tchýně dělá to samé, pojď jsem ty chudinko tady máš čokoládku…to bych ji :pocitac:
citace] jezek1 píše:
pepuse…nadhera :palec: Tu hlasku ma od tebe? :lol:
Nasi susni, kdyz zahlasi neco, co porad opakuju ja, tak se musim otocit a vysmat se, pak teprv muzu mlade poucovat dal :)

Jinak ja jsem dle babi i dedy mooooc prisna a moc po nich slapu (je to tchyne s tchanem, nasi uz umreli). Nejvic na facku je, kdyz je za neco potrestam (treba jen zabavenim hracky), oni spusti rev stylu - mama mi ukousla nohu - a deda i babi se k nim zenou, pojd sem chudacku, ja te pochovam :pocitac:
Na druhou stranu mam deti nauceny na to, ze kdyz na ne volam opatrne, pomalu, pozor, tak brzdi v letu a rozhlidnou se po pripadnem nebezpeci, takze mam sanci je dobehnout a vysvetlit, proc maji davat pozor.
Deda jim porad chodi za zadkem a snazi se je jistit, ale kdyz si Stepa pri jeho hlidani vyrobi na hlave perfekni jednoroh mezi ocima (doted tam ma boulicku), tak to misto okamziteho zamacknuti bude na bebino radsi 2 hodiny foukat :roll:

Jinak me mladata vcera nastvaly jen vecer, opet vykyblovaly, tedy vykelimkovaly cast vody ze sprchace na podlahu v koupelne :zed: Nastesti jsem prisla vcas a zabranila jsem nebezpeci prececeni do druheho pokoje ;) Tak sem si aspon provetrala plice a rovnou sem je i placla pres prcky, bo to uz udelali asi po dvacate.
Jsem zvedava, co si vymysli jako ranni hru :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
31.1.12 08:53

Holky :lol: :lol: :lol: S váma je legrace :lol: :lol: :lol:
jezek1, to utěšování, když nadávám, že něco provedli, na to jsou experti mí rodiče :zed: Odcházíme domů, pošlu Matyho oblíct se, samozřejmě po několikerém upozornění, že už si má dohrát, že balím a odcházíme, Maty mě ignoruje (doma se vzorně SÁM obleče), dědeček ho vezme do náruče, že ho obleče, Maty se vzpírá a začne fňukat, babička mu připomene „Matýsku, nezlob, víš co jsme si domluvili“ :roll: , já výrazně Matymu oznámím, aby se oblíkal a ukážu mu připravené oblečení, děděček mu začne domlouvat, že pokud bude zlobit, už k nim nebude moct chodit :roll: , babička mu domlouvá, aby byl hodnej, že příště ho vezmou na kozí farmu, dědeček mu mezitím rve mikinu přes hlavu, Maty se na oko vzpírá a ze setrvačnosti pofňukává.
Takže to dopadne tak, že dědeček kopletně Matyho obleče za neustálého vysvětlování, že maminku musí poslouchat, babička do toho hudruje, že Maty je u nich přece vždycky ten nejhodnějších chlapeček pod sluncem, a já do toho halekám, že na něj nemají mluvit oba současně :zed: No jako u blbejch :mrgreen: Jo a do toho se často od svých rodičů dozvím, že je Maty chudáček, že mu vůbec nepomůžu, a že jsem na něj ošklivá. Maty to korunuje ještě tím, že si odemkne a vyběhne ze dveří k silnici (což dělá jen tam, vždycky se zastaví v bezpečné vzdálenosti, ale stačí to, aby dědeček s babičkou šíleli). To už na něj zvýší hlas i dědeček a urychleně se obouvá, aby ho zachránil před autama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
31.1.12 08:54

Jo a přestane pofňukávat přesně ve chvíli, kdy se za babičkou zavřou domovní dveře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
31.1.12 09:18

bože, to jsou ale hadi ty děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže nejlepší doma zamknout a nepouštět k babičce a dědovi :think: :lol:

ale pokud se nám ještě nemíchají do výchovy tak je to dobrý. Znám spoustu rodin kde vládnou místo matek babičky to je potom :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
31.1.12 09:22

hele holky, si vás dám do přátel? nebude vám to vadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
31.1.12 09:24
pepuse píše:

blbá otázka - k čemu je to dobré? ještě jsem v přátelích nikdy nikoho neměla :oops: takový intimnosti po mně chceš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
31.1.12 09:29

no už se červenám :oops: :oops: :oops: já ti ani nevím, asi k ničemu. Ale jen pro ten pocit :mrgreen:

Ywett píše:
pepuse píše:
blbá otázka - k čemu je to dobré? ještě jsem v přátelích nikdy nikoho neměla :oops: takový intimnosti po mně chceš? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
31.1.12 18:33

Pepuse, klidne muzes, uvidis, jestli ti to k necemu bude ;)

Ja sem babi nastavila hranici uz u prvniho lumpa, bo to proste neslo. Nejdiv na to neslysela, ale pak sem se rozcilila, vysvetlila jsem ji, ze ja a jeji syn jsme rodice a rozhodujeme o tom, co a jak u Stepy bude. A pokud to nebude podle me, jako podle matky, tak si ho strcim ho k nim proste nedam :roll: Sem si dovolila ke tchyni hodne. Ale babi, kdyz vidi, co z nich roste, tak uz pomalu pritvrzuje taky, jen ten deda je opravdu na odstrel...... Dnes, kdyz prijeli pro kluky, tak
Stepa kvuli tomu, ze sem mu hodila pistol z ruky do tasky predvedl tak krasne srdceryvny plac (hlavne pred dedou je potreba to ukazat), ze jsem ho pleskla pres zadek (pres oteplovaky toho moc necitil), aby uz dal pokoj a deda se jen otacel a pomalu upustil slzu, jak mu chudackovi ublizuju :cert: A protoze neprestal a deda uz mel blby kecy, co tim jako sleduju a at ho chudaka necham, tak sem si ho obleceneho posadila v kuchyni na stul a slibila mu studenou sprchu, jestli okamzite neprestane. Tohleto dedovo bezvladi me tak, ale tak sere!!!! Vynucovaci plac je pro me jak cervenej hadr :twisted: A neda si to vysvetlit na neda, dedek jeden - porad to bude o tom, ze ja mam poslouchat deti a ne naopak :nevim: ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
31.1.12 19:40
no tak to je to co já neuznávám :twisted: rodič jsem já, tak když Matěj na mě vyběhne s nějakou scénou tak mu říkám,že poslouchat bude mě, že ještě moc malý aby si otvíral pusinku na mamku :pankac: a přes to nejde vlak! jinak náš dědek ode mě v létě schytal slovní ,,průjem" měl blbé kecy tak jsem mu řekla své a od té doby mám klid. :zed:
jezek1 píše:
Pepuse, klidne muzes, uvidis, jestli ti to k necemu bude ;)Ja sem babi nastavila hranici uz u prvniho lumpa, bo to proste neslo. Nejdiv na to neslysela, ale pak sem se rozcilila, vysvetlila jsem ji, ze ja a jeji syn jsme rodice a rozhodujeme o tom, co a jak u Stepy bude. A pokud to nebude podle me, jako podle matky, tak si ho strcim ho k nim proste nedam :roll: Sem si dovolila ke tchyni hodne. Ale babi, kdyz vidi, co z nich roste, tak uz pomalu pritvrzuje taky, jen ten deda je opravdu na odstrel...... Dnes, kdyz prijeli pro kluky, tak
Stepa kvuli tomu, ze sem mu hodila pistol z ruky do tasky predvedl tak krasne srdceryvny plac (hlavne pred dedou je potreba to ukazat), ze jsem ho pleskla pres zadek (pres oteplovaky toho moc necitil), aby uz dal pokoj a deda se jen otacel a pomalu upustil slzu, jak mu chudackovi ublizuju :cert: A protoze neprestal a deda uz mel blby kecy, co tim jako sleduju a at ho chudaka necham, tak sem si ho obleceneho posadila v kuchyni na stul a slibila mu studenou sprchu, jestli okamzite neprestane. Tohleto dedovo bezvladi me tak, ale tak sere!!!! Vynucovaci plac je pro me jak cervenej hadr :twisted: A neda si to vysvetlit na neda, dedek jeden - porad to bude o tom, ze ja mam poslouchat deti a ne naopak :nevim: ach jo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
31.1.12 19:52

nas deda je schopnej se se mnou slusne dohadat a ve finale nesouhlasne semknout pusu s tim, ze si to stejne udela po svem :pocitac: :pocitac: Takze ja pak doma davam kluky zase do late a nekdy je hooodne hlasite upozornim, ze nejsem deda a tohle si teda dovolovat nebudou. Uz me ty neustale boje unavujou, ale pokoj dedovi aniklukum nedam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
31.1.12 20:23

není nad domluvu…jak když poslouchám ty rozhovory dětí a rodičů ve školce tak bych někdy :pocitac: :pocitac: :pocitac: ale oni někdy i na prarodiče..no hrůza

jezek1 píše:
nas deda je schopnej se se mnou slusne dohadat a ve finale nesouhlasne semknout pusu s tim, ze si to stejne udela po svem :pocitac: :pocitac: Takze ja pak doma davam kluky zase do late a nekdy je hooodne hlasite upozornim, ze nejsem deda a tohle si teda dovolovat nebudou. Uz me ty neustale boje unavujou, ale pokoj dedovi aniklukum nedam ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
31.1.12 22:03

Deda nechce, aby nase mladata mely komplexy :pocitac: :pocitac: a asi dle nej, ze me deti komplexy maji :mrgreen: a urcite dal mit budou, protoze ja urcite nebudu skakat, jak si oni pisknou. Pri jejich divoceni budu rada, kdyz se dozijou dospelosti :roll:

Ovsem dnes v praci, jsem usmernovala jednu predskolacku (tatinek si stezoval, jak je drza a uz si troufa i na me :cert: )Takze jsem ji primerene veku vysvetlila, ze nejsem ani maminka, ani tatinek, pokud neco reknu, tak to plati a nemynim se o tom s ni dohadovat a ton, kterym se se mnou bavila uz nechci slyset - howg :mrgreen: Sice kulila oci, ale ja uz toho dnes mela dost…potrebuju vytrhbout zub (pomalu lezu po zdi a pres tyden mam zarazenou rymu, co mi leze do usi) Fakt sem si na ni nezchladila zahu, sebevedomi ma ta mala az az, jen nema urcene hranice a ja mam malo zkusenosti z praci ve skolce (byt se snazim) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
1.2.12 10:21

Holky, taky si někdy říkáte, jestli ty vaše ďáblíky zvládnete? Když vidím, co dělají dneska, děsím se, co bude za pár let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
1.2.12 11:20

poslední dobou dost často Ywett…já se budu modlit aby se nechytli kluci nějaké špatné party. a jinak se budu snažit z nich vychovat správné kluky :srdce:

Ywett píše:
Holky, taky si někdy říkáte, jestli ty vaše ďáblíky zvládnete? Když vidím, co dělají dneska, děsím se, co bude za pár let :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
1.2.12 22:41

Ja se spis modlim, aby se pri svych hrach dozili ve zdravi aspon puberty :roll: Vsechno je zajima, uz mi umi poustet i plynovej sporak, jako profici zachazi s kladivem,sekerou, ovladaji noze,male nuzky, nepolozit zebr znamena, ze jsou az nahore, kam nedosahnou doma, tam si pristavi zidli nebo neco jineho a splhaji a rvou se u toho…vzdyt to znate…bylo by potreba mit oci i na zadku :mrgreen:
Jak z nich vychovat spravne chlapy…???? jak na to jdes, Pepuse?Sice se snazim, ale sama vim, ze vychovat spravneho cloveka je tezke.
Mam sice jakous takous predstavu o vychove, coz je pustit je k tomu, co delam ja, vcetne vareni a pousteni pracky…zatim to vsechno berou jako hru, takze je to dobre, jen nevim, jak to navlecu jako milou povinnost :think: :D
Na druhou stranu mam 3 starsi brachy, takze bohuzel ovladam dobre i chlapske prace, tak snad mi pak domu neprivedou nejakeho babochlapa :mrgreen: Taky se hodne desim toho, ze pak budou treba povazovat za normalni, ze i chlapske prace si ma zenska udelat sama.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí