Ach to vztekání!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
24.1.12 08:56

já jsem ve fázi kdy vyhrožuju - teda není to tak často,spíš dělá scény u košíků (to je většinou už venku :) ) ,na zadek nedávám - venku je mi to blbé,ale prostě řeknu,že nepůjdeme k babičce nebo že jdu teda sama,že se zlobivýma holkama se bavit nebudu!zatím to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.1.12 08:56

U nás zatím dobrý, ale uvidíme ,co bude dál..

Starší má vždycky období,kdy je třeba týden na zabití..zrovna teď tím procházíme, od minulýho úterku,tak už by to mohlo končit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 08:57
Cmochy píše:
Holky vy byste mi mohly poradit… Dítě ještě nemám, ale má spousta kamarádek a probíráme i výchovu. Na spousty problémů bych řešení měla, ale nedovedu si předtsavit co dělat když:
Ve velkém obchodě si dítě lehne na zem, hystericky řve a kope kolem sebe!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: Jak se zachovat? Bojím se, že když půjdu dál tak dítě prostě nepřijde - v tom vzteku ani nebude vědět kde jsem. Když dostane na „prdku“ tak bude řvát ještě víc???
Jedno řešení mě napadlo… ale nejdřív bych chtěla znát váš názor, názor zkušených maminek :kytka:

tohle je nejlepší ignorovat nebo odvést pozornost (ale mě to syn ještě nikdy neudělal tak nevím jestli by to pomohlo) ale záleží i na tvém momentálním rozpoložení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 08:58
Alyss píše:
U nás zatím dobrý, ale uvidíme ,co bude dál..Starší má vždycky období,kdy je třeba týden na zabití..zrovna teď tím procházíme, od minulýho úterku,tak už by to mohlo končit :mrgreen:

měli jsme minulý týden tohle období…a včera byl v pohodě a až dneska. Nevím, asi erupce na slunci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
24.1.12 08:58

dnes u nás po očkování včera neřve jen na ruce :roll: já už chci večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 09:01
pepuse píše:
Cmochy píše:
Holky vy byste mi mohly poradit… Dítě ještě nemám, ale má spousta kamarádek a probíráme i výchovu. Na spousty problémů bych řešení měla, ale nedovedu si předtsavit co dělat když:
Ve velkém obchodě si dítě lehne na zem, hystericky řve a kope kolem sebe!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: Jak se zachovat? Bojím se, že když půjdu dál tak dítě prostě nepřijde - v tom vzteku ani nebude vědět kde jsem. Když dostane na „prdku“ tak bude řvát ještě víc???
Jedno řešení mě napadlo… ale nejdřív bych chtěla znát váš názor, názor zkušených maminek :kytka:
tohle je nejlepší ignorovat nebo odvést pozornost (ale mě to syn ještě nikdy neudělal tak nevím jestli by to pomohlo) ale záleží i na tvém momentálním rozpoložení

Mě to naštěstí holka nikdy nedělala. Odmalička je vedená k tomu, že se vztekáním ničeho nedocílí a bude to spíš pro ni ještě horší.
V obchodě bych se asi bála dát ji na zadek, aby na mě nezavolali policajty, takže bych ji tam nechala ležet, ať si dělá co chce a schovala bych se za roh, abych ji měla na oku, ale ona mě neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.1.12 09:03

Tak jsem to zakřikla, už to začíná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 09:05
Alyss píše:

:mrgreen: ještěže jsem doma sama, můžu v klidu sedět na netu a vydýchávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 09:05
:palec: vítej v klubu
Alyss píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
24.1.12 09:10

Vztekání v obchodě:
No já jsem právě byla svědkem takového rozeřvaného hysterického chlapečka v obchodě. Maminka to nesla statečně, snažila se ho nejdřív uklidnit, ale nic nepomáhalo, pak ho plácla přes zadek - taky nepomohlo. Nakonec šla za roh, jakože odchází, a chlapečka to naštvalo natolik, že začal vše vyhazovat ze všech regálů!
No opravdu podívaná! Ale jako jak se všichni ti nakupující najednou zastavili a čuměli na tu maminku tak nevybíravým způsobem!!! No jako hrozný, šuškali si mezi sebou, ukazovali si na ní a na to dítě! No fakt děsný! Bylo mi jí hrozně líto! Jak to měla jako jinak vyřešit? 8o

Jasně, záleží to hlavně na výchově, neřikám, že někdy dřív neudělala asi chybu. Ale i tak… takováhle situace… fakt mi jí bylo líto :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 09:11

Jaj, tak to bych se v pr.eli viděla, sbalila bych kluka, nákup nechala nákupem a dlooooouho bych se v tom obchodě neukázala.
A jak to teda dopadlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.1.12 09:20

Teda, do roka a do dne 8o
Asi budu chodit nakupovat vybavená kobercovkou. Už to vidím - zalípnu pusu, čapnu za nohu a táhnu k pokladně…
Je fakt, že na maminky s hysterčícími dítky jsem taky v obchodech koukala (kdo by nekoukal) - ale spíš tak, že bych klidně pomohla, kdybych věděla jak. Jednou jsem dokonce byla blízko dítě upozornit, že když toho nenechá, vezmu si ho domů a sežeru, ale obávám se, že by to každá maminka neocenila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 09:23
Knihomyš píše:
Teda, do roka a do dne 8o
Asi budu chodit nakupovat vybavená kobercovkou. Už to vidím - zalípnu pusu, čapnu za nohu a táhnu k pokladně…
Je fakt, že na maminky s hysterčícími dítky jsem taky v obchodech koukala (kdo by nekoukal) - ale spíš tak, že bych klidně pomohla, kdybych věděla jak. Jednou jsem dokonce byla blízko dítě upozornit, že když toho nenechá, vezmu si ho domů a sežeru, ale obávám se, že by to každá maminka neocenila :think:

:lol: :lol: :lol: Já bych to teda asi ocenila, ale musela bys na mě přitom mrknout, abych se nepokusila sežrat já tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
24.1.12 09:26

Knihomyšl tak to je skvělej nápad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to mě pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 09:38

hele to je dobrý :mrgreen: :mrgreen: kam chodíš nakupovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie