Ach to vztekání!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
24.1.12 10:07

ale máš pravdu. Je to tak jak píšeš. Máma se vztekne ještě víc když někdo začne kecat o nevychovancích apod. A to je prvopočátek průseru

Ywett píše:
Cmochy píše:
Vztekání v obchodě:
No já jsem právě byla svědkem takového rozeřvaného hysterického chlapečka v obchodě. Maminka to nesla statečně, snažila se ho nejdřív uklidnit, ale nic nepomáhalo, pak ho plácla přes zadek - taky nepomohlo. Nakonec šla za roh, jakože odchází, a chlapečka to naštvalo natolik, že začal vše vyhazovat ze všech regálů!
No opravdu podívaná! Ale jako jak se všichni ti nakupující najednou zastavili a čuměli na tu maminku tak nevybíravým způsobem!!! No jako hrozný, šuškali si mezi sebou, ukazovali si na ní a na to dítě! No fakt děsný! Bylo mi jí hrozně líto! Jak to měla jako jinak vyřešit? 8oJasně, záleží to hlavně na výchově, neřikám, že někdy dřív neudělala asi chybu. Ale i tak… takováhle situace… fakt mi jí bylo líto :|
To je další důvod, proč nenechávám dítě samo, kdo ví, co by vyvedlo. Ty reakce lidí jsou nesnesitelný. Ať uděláš co uděláš, je to špatně!!! Ignoruješ dítě = je rozmazlené, naplácáš mu = jsi tyranka a měli by na tebe zavolat policajty. V každém případě máš nevychované dítě a ty si se svým vlastním dítětem nevíš rady. Nikdo nebere v úvahu, že dítě může mít špatnou náladu a matka nemá jinou možnost jak nakoupit.
Takže ignorovat tyhle pohledy, je počátek úspěchu. Každej zažil se svým dítětem podobnou scénu, tak proč ty opovržlivý pohledy a přesvědčení, že je to rozmazlenej fracek? Možná jo, ale co je komu do toho??? Ty opovržený pohledy jsou hlavním důvodem, proč děti v obchodech vyvádí. Nebaví je to, navíc matka je nervózní, dítě to vycítí a už je všechno špatně.
To jsem se zase rozohnila :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 10:08
pepuse píše:
podobný výstup před naší školkou. Chlapeček vyletel z auta a prostě mamině utekl do školky. A cestou ječel: já tě nesnáším,nenávidím, nemám tě rád. No bylo mi z toho zle…kdyby mi tohle řekl malý, hodně bych se zamýšlela sama na d sebou :|
Alyss píše:
Naštěstí mám dnes kouzelnou moc :mrgreen: - Budeš zlobit, nejdeme do divadýlka :mrgreen:

Teď doufám,že si opět něco nezakřiknu,ale..takovýhle scény naštěstí neznám..U nás většinou zafunguje domluva a když je nejhůř ,tak vyhrožuju zákazem něčeho..

Já jsem zase minule v obchodě viděla chlapečka s maminkou, ta mu něco nechtěla koupit a on na ní (fakt zle to říkal) :" Mami , já tě nenávidim!" 8o

Mně už se taky stalo, že Maty na mě ječel, že mě nemá rád. Kvůli pytlovině, špatná nálada, unavenej, dodělávala jsem rychle večeři, takže i hladovej a myslím, že na mě řval, že nechce krupičnou kaši (kterou si sám vybral), ale palačinky. Moc hezky mi z toho nebylo, ale osvítilo mě, v klidu jsem mu řekla, že já ho mám ráda moc, ihned ztichl, uklidnil se a od tý doby to nepoužil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 10:16

u nás ve školce k tomu mají napsanou poznámku: že když to dítě použije (že nemá rádo svého rodiče) nemá si z toho rodič nic dělat, má se to přejít. ve své podstatě tomu ani nerozumí. Mě tuhle taky Matěj povídál: ptala jsem ho u reklamy na Nutrilon jestli jsem taky maminka na jedničku a ještě jsem na něj tak významně mrkla. On na mě mrknul taky a povídá: néé ty jsi na čtyřku maminko ale nic si z toho nedělej :)

Ywett píše:
pepuse píše:
podobný výstup před naší školkou. Chlapeček vyletel z auta a prostě mamině utekl do školky. A cestou ječel: já tě nesnáším,nenávidím, nemám tě rád. No bylo mi z toho zle…kdyby mi tohle řekl malý, hodně bych se zamýšlela sama na d sebou :|
Alyss píše:
Naštěstí mám dnes kouzelnou moc :mrgreen: - Budeš zlobit, nejdeme do divadýlka :mrgreen:

Teď doufám,že si opět něco nezakřiknu,ale..takovýhle scény naštěstí neznám..U nás většinou zafunguje domluva a když je nejhůř ,tak vyhrožuju zákazem něčeho..

Já jsem zase minule v obchodě viděla chlapečka s maminkou, ta mu něco nechtěla koupit a on na ní (fakt zle to říkal) :" Mami , já tě nenávidim!" 8o
Mně už se taky stalo, že Maty na mě ječel, že mě nemá rád. Kvůli pytlovině, špatná nálada, unavenej, dodělávala jsem rychle večeři, takže i hladovej a myslím, že na mě řval, že nechce krupičnou kaši (kterou si sám vybral), ale palačinky. Moc hezky mi z toho nebylo, ale osvítilo mě, v klidu jsem mu řekla, že já ho mám ráda moc, ihned ztichl, uklidnil se a od tý doby to nepoužil :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
24.1.12 10:19
nikolinecka píše:
Malej na mě zase poslední dobou začal křičet, hlavně nevím, kde na tom byl, já doma moc neřvu :D..
Když mu hned nevyhovím, nebo něco zakážu, nebo přikážu a nechce to dělat, tak za mnou přiběhne, podívá se mě drze do očí a zakřičí - né!!! Tak jsem mu řekla, že se na maminku nekřičí, pak jsem mu o tom vykládala, všechno mě odkývá a stejně je to nanovo.. jedinný co na nás teď zabírá je strašení čertem, nikdy jsem to dělat nechtěla, ale stačí říct, víš kdo to všechno vidí?! a je klid :D

U nás tohle teď taky zabírá nejvíc!!!Ne žádný přehnaný strašení,řeknu jí „Aninko slyšíš něco?“ a je svatý klid,i u spaní.Přesně,nikdy jsem to nechtěla dělat,žádné trauma myslím nemá,nepočurává se v noci,ale i dudlíka jsme odevzdaly čertovi a od té doby ho nechtěla do pusy.takže u nás s čertem taky ok!Bohužel nic jiného neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
24.1.12 10:20
pepuse píše:
u nás ve školce k tomu mají napsanou poznámku: že když to dítě použije (že nemá rádo svého rodiče) nemá si z toho rodič nic dělat, má se to přejít. ve své podstatě tomu ani nerozumí. Mě tuhle taky Matěj povídál: ptala jsem ho u reklamy na Nutrilon jestli jsem taky maminka na jedničku a ještě jsem na něj tak významně mrkla. On na mě mrknul taky a povídá: néé ty jsi na čtyřku maminko ale nic si z toho nedělej :)Luxusní :D :D :D
Ywett píše:
pepuse píše:
Alyss píše:

Mně už se taky stalo, že Maty na mě ječel, že mě nemá rád. Kvůli pytlovině, špatná nálada, unavenej, dodělávala jsem rychle večeři, takže i hladovej a myslím, že na mě řval, že nechce krupičnou kaši (kterou si sám vybral), ale palačinky. Moc hezky mi z toho nebylo, ale osvítilo mě, v klidu jsem mu řekla, že já ho mám ráda moc, ihned ztichl, uklidnil se a od tý doby to nepoužil :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 10:30

Se strašením nesouhlasím. Kamarádka straší holčičku, že si pro ňu přijde pán. Na ulici ukáže na nějakýho člověka, a holčička se může zbřídit strachy. Nic jinýho na ňu prej neplatí :nevim: Když od nich odcházíme, tak Maty ukazuje bázlivě na každýho člověka, co potkáme, a ptá se, jestli je zlej.
Jedna maminka kdysi Matymu nakukala, že čert bydlí v kanále. Byli jsme v mateřským centru, děti se nudily, tanečky (kroužek) měl každým okamžikem začít a Maty tam prostě běhal dokolečka :zed:
Ano, mám břídila, souhlasím, ne vždycky poslechne, je vzteklej, tvrdohlavej, ale bála bych se, že se do toho strašení tak zamotám, že mi to přeroste přes hlavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 10:33

přiznám se - před Vánoci čertem jo. Pak přišel a byl klid (asi hodinu) a pak zase vše nanovo. Ale od té doby už ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.1.12 10:35

Hele dnes jen ráno v posteli pak byla zlatá !!! Ale ještě před sebou máme dlouhý den takže minimálně 3 záchvaty !!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 10:36
Ywett píše:
Se strašením nesouhlasím. Kamarádka straší holčičku, že si pro ňu přijde pán. Na ulici ukáže na nějakýho člověka, a holčička se může zbřídit strachy. Nic jinýho na ňu prej neplatí :nevim: Když od nich odcházíme, tak Maty ukazuje bázlivě na každýho člověka, co potkáme, a ptá se, jestli je zlej.
Jedna maminka kdysi Matymu nakukala, že čert bydlí v kanále. Byli jsme v mateřským centru, děti se nudily, tanečky (kroužek) měl každým okamžikem začít a Maty tam prostě běhal dokolečka :zed:
Ano, mám břídila, souhlasím, ne vždycky poslechne, je vzteklej, tvrdohlavej, ale bála bych se, že se do toho strašení tak zamotám, že mi to přeroste přes hlavu :nevim:

Já s tím taky nesouhlasím. A teď si vem, že mi tak došla před Mikulášem holka ze školky, že paní učitelka povídala, že kdo nesní jablíčko, toho si čert odnese. Dcera to naštěstí nebere nijak tragicky. Vyprávěla jsem jí o mojí sousedce, co ji čert odnesl a zase ji vrátil a ve školce mají taky holčinu, co putovala do pytle a taky ji vrátili. Navíc jsem ji ujistila, že bych ji nedala, takže je klid. Ale to má ta učitelka jediné štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 10:37

já mu taky říkám,že když by přišel,že ho stejně nedám…

PetiteFillette píše:
Ywett píše:
Ano, mám břídila, souhlasím, ne vždycky poslechne, je vzteklej, tvrdohlavej, ale bála bych se, že se do toho strašení tak zamotám, že mi to přeroste přes hlavu :nevim:
Já s tím taky nesouhlasím. A teď si vem, že mi tak došla před Mikulášem holka ze školky, že paní učitelka povídala, že kdo nesní jablíčko, toho si čert odnese. Dcera to naštěstí nebere nijak tragicky. Vyprávěla jsem jí o mojí sousedce, co ji čert odnesl a zase ji vrátil a ve školce mají taky holčinu, co putovala do pytle a taky ji vrátili. Navíc jsem ji ujistila, že bych ji nedala, takže je klid. Ale to má ta učitelka jediné štěstí!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 10:41
PetiteFillette píše: … paní učitelka povídala, že kdo nesní jablíčko, toho si čert odnese…

8o 8o 8o
U nás nejzlobivější děti dostaly od čerta na jazyk pálivou papriku a černou šmouhu na tvář :pankac: Navíc čert paní učitelce nechal trošku papriky, navíc paní učitelka má na čerta telefonní číslo. Ano, tohle je strašení dětí, ale tohle mi nevadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 10:43
:mrgreen:
Ywett píše:
PetiteFillette píše: … paní učitelka povídala, že kdo nesní jablíčko, toho si čert odnese…
8o 8o 8o
U nás nejzlobivější děti dostaly od čerta na jazyk pálivou papriku a černou šmouhu na tvář :pankac: Navíc čert paní učitelce nechal trošku papriky, navíc paní učitelka má na čerta telefonní číslo. Ano, tohle je strašení dětí, ale tohle mi nevadí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 10:43

Kdyby Matyho strčili čertovi do pytle, ten by to nerozdejchal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 10:46
Ywett píše:
8o 8o 8o
U nás nejzlobivější děti dostaly od čerta na jazyk pálivou papriku a černou šmouhu na tvář :pankac: Navíc čert paní učitelce nechal trošku papriky, navíc paní učitelka má na čerta telefonní číslo. Ano, tohle je strašení dětí, ale tohle mi nevadí :think:

Naštěstí nevím, jestli učitelka třeba nakonec čertovi práskla, kdo nechtěl to jabko jíst, protože Linda byla ten týden nemocná, takže doma. Úča je trefená, už mě nas.rala několikrát, takže už jsem hlásila druhé učitelce, příště půjdu rovnou za ředitelkou, protože už je toho dost.

Jak pokračují děti? Máte doma klid? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.1.12 10:49

To já zas chápu, že to dítko třeba ani nechápe,nemyslí to tak a řekne to prostě z rozčílení.

Ale tenhle chlapeček mi přišel až děsivej,jak to říkal..byl už teda starší - škola určitě. Že bych se ho snad i bála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí