Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
v rámci možností ano…ale po O jdu pro staršího,odhodlaná zakopat válečnou sekyru a užít si odpoledne s dětma ![]()
PetiteFillette píše:Ywett píše:PetiteFillette píše: … paní učitelka povídala, že kdo nesní jablíčko, toho si čert odnese…![]()
![]()
U nás nejzlobivější děti dostaly od čerta na jazyk pálivou papriku a černou šmouhu na tvářNavíc čert paní učitelce nechal trošku papriky, navíc paní učitelka má na čerta telefonní číslo. Ano, tohle je strašení dětí, ale tohle mi nevadí
Naštěstí nevím, jestli učitelka třeba nakonec čertovi práskla, kdo nechtěl to jabko jíst, protože Linda byla ten týden nemocná, takže doma. Úča je trefená, už mě nas.rala několikrát, takže už jsem hlásila druhé učitelce, příště půjdu rovnou za ředitelkou, protože už je toho dost.
Jak pokračují děti? Máte doma klid?
PetiteFillette píše:
Jak pokračují děti? Máte doma klid?
Já mám jedno ve školce a druhé se mírně vyvztekalo a spí
Odpoledne to bude zajímavější, „zapoměla“ jsem koupit Kostíky
Nebo je neměli? To ještě nevím. Bude to velká tragedie, která v klidu neproběhne ani omylem
Nutno podotknout, že jsem nic neslibovala! Pak půlhodinová cesta pěšky na fotbal
No vrcholem dne bude unavený po fotbale a hladový Maty, nevyhraný se svojí sestrou ![]()
pepuse píše: …ale po O jdu pro staršího,odhodlaná zakopat válečnou sekyru a užít si odpoledne s dětma
Ať ti odhodlání vydrží co nejdýl! ![]()
Já si nereálné cíle nedávám ![]()
Přítel s jeho tátou, když jsme byli na návštěvě, zase řekli Matymu, že tam na záchodě bydlí nějakej Bonifác nebo co
..No přetrhla bych je, pak se bál jít na záchod (i s doprovodem).
Nechápu , čím toho chtěli jako dosáhnout..a ještě z toho měli náramnou srandu.
dík za povzbuzení
![]()
snaha se cení a proto i já se budu snažit a držet zuby nehty ![]()
u nás bude scéna zase zítra protože má Matěj po školce angličtinu a určitě jako obvykle nebude chtít spát ve školce. Takže haleluja, dnešek si opravdu musim užit ![]()
Ywett píše:pepuse píše: …ale po O jdu pro staršího,odhodlaná zakopat válečnou sekyru a užít si odpoledne s dětmaAť ti odhodlání vydrží co nejdýl!![]()
Já si nereálné cíle nedávám
Holky, když víme, že bude scéna, proč nás to často tak rozhodí? Já si teda o sobě myslím, jak jsem trpělivá (z cholerika se během 4let ze mě stal flegmatik), ale tak dobře se často ovládat fakt neumím ![]()
já ti nevím, taky jsem teď nad tím přemýšlela ![]()
Ywett píše:
Holky, když víme, že bude scéna, proč nás to často tak rozhodí? Já si teda o sobě myslím, jak jsem trpělivá (z cholerika se během 4let ze mě stal flegmatik), ale tak dobře se často ovládat fakt neumím
tak my teda čertem strašíme protože toje jediné čeho se bojí a conaní zabere stačíjen říct čert to vidí a je to lepší nevidím natom nic šptaného když něco zabírá aspon trošku, nejen před vánoci ale po celý rok
Alyss píše:
Přítel s jeho tátou, když jsme byli na návštěvě, zase řekli Matymu, že tam na záchodě bydlí nějakej Bonifác nebo co..No přetrhla bych je, pak se bál jít na záchod (i s doprovodem).
Nechápu , čím toho chtěli jako dosáhnout..a ještě z toho měli náramnou srandu.
Ywett píše:
Holky, když víme, že bude scéna, proč nás to často tak rozhodí? Já si teda o sobě myslím, jak jsem trpělivá (z cholerika se během 4let ze mě stal flegmatik), ale tak dobře se často ovládat fakt neumím
tak já bych si nafackovala
přijdu do školky a učitelka povídá,že Matěj kňoural a následně na prcházce i bulel,že ho bolí ouško a je pravda,že je teda dost bledý chudák můj malý
tak asi proto ta ranní scéna ![]()
pepuse píše:
tak já bych si nafackovala![]()
přijdu do školky a učitelka povídá,že Matěj kňoural a následně na prcházce i bulel,že ho bolí ouško a je pravda,že je teda dost bledý chudák můj malý
tak asi proto ta ranní scéna
no asi joo, uvidíme co nám řeknou u doktora…bych si fakt nafackovala
Makyta píše:
ajaj no tose stane no tak bude marůdek jo? jejej to jenepříjemnépepuse píše:
tak já bych si nafackovala![]()
tak asi proto ta ranní scéna
A to je přesně ono!! Výčitky, výčitky.. My matky jsme fakt trubky. I kdyby mu ráno nic nebylo a opravdu se vztekal jenom tak, že se mu chtělo, tak máma si už bude nafurt myslet, že to podělala, protože mu URČITĚ bylo zle ![]()
Já dnes určitě mír dodržím, protože bude doma hodinu, pak jde k ex a vrátí se večer. Doufám, že mě nestihne za tu dobu vytočit.
pepuse, to je nemilé, ať je malý brzy fit ![]()
Jinak musím souhlasit s PetiteFillete, jsme často fakt trubky.