Ach to vztekání!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
24.1.12 10:51

v rámci možností ano…ale po O jdu pro staršího,odhodlaná zakopat válečnou sekyru a užít si odpoledne s dětma :srdce:

PetiteFillette píše:
Ywett píše:
PetiteFillette píše: … paní učitelka povídala, že kdo nesní jablíčko, toho si čert odnese…
8o 8o 8o
U nás nejzlobivější děti dostaly od čerta na jazyk pálivou papriku a černou šmouhu na tvář :pankac: Navíc čert paní učitelce nechal trošku papriky, navíc paní učitelka má na čerta telefonní číslo. Ano, tohle je strašení dětí, ale tohle mi nevadí :think:

Naštěstí nevím, jestli učitelka třeba nakonec čertovi práskla, kdo nechtěl to jabko jíst, protože Linda byla ten týden nemocná, takže doma. Úča je trefená, už mě nas.rala několikrát, takže už jsem hlásila druhé učitelce, příště půjdu rovnou za ředitelkou, protože už je toho dost.

Jak pokračují děti? Máte doma klid? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 10:52
PetiteFillette píše:
Jak pokračují děti? Máte doma klid? :mrgreen:

Já mám jedno ve školce a druhé se mírně vyvztekalo a spí :pankac: Odpoledne to bude zajímavější, „zapoměla“ jsem koupit Kostíky :mrgreen: Nebo je neměli? To ještě nevím. Bude to velká tragedie, která v klidu neproběhne ani omylem :mrgreen: Nutno podotknout, že jsem nic neslibovala! Pak půlhodinová cesta pěšky na fotbal :pankac: No vrcholem dne bude unavený po fotbale a hladový Maty, nevyhraný se svojí sestrou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 10:53
pepuse píše: …ale po O jdu pro staršího,odhodlaná zakopat válečnou sekyru a užít si odpoledne s dětma :srdce:

Ať ti odhodlání vydrží co nejdýl! :palec:
:mrgreen: Já si nereálné cíle nedávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.1.12 10:56

Přítel s jeho tátou, když jsme byli na návštěvě, zase řekli Matymu, že tam na záchodě bydlí nějakej Bonifác nebo co :cert: ..No přetrhla bych je, pak se bál jít na záchod (i s doprovodem).
Nechápu , čím toho chtěli jako dosáhnout..a ještě z toho měli náramnou srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 10:57

dík za povzbuzení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
snaha se cení a proto i já se budu snažit a držet zuby nehty :potlesk:

u nás bude scéna zase zítra protože má Matěj po školce angličtinu a určitě jako obvykle nebude chtít spát ve školce. Takže haleluja, dnešek si opravdu musim užit :hug:

Ywett píše:
pepuse píše: …ale po O jdu pro staršího,odhodlaná zakopat válečnou sekyru a užít si odpoledne s dětma :srdce:
Ať ti odhodlání vydrží co nejdýl! :palec: :mrgreen: Já si nereálné cíle nedávám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 11:00

Holky, když víme, že bude scéna, proč nás to často tak rozhodí? Já si teda o sobě myslím, jak jsem trpělivá (z cholerika se během 4let ze mě stal flegmatik), ale tak dobře se často ovládat fakt neumím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 11:01

já ti nevím, taky jsem teď nad tím přemýšlela :nevim:

Ywett píše:
Holky, když víme, že bude scéna, proč nás to často tak rozhodí? Já si teda o sobě myslím, jak jsem trpělivá (z cholerika se během 4let ze mě stal flegmatik), ale tak dobře se často ovládat fakt neumím :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
24.1.12 12:08

tak my teda čertem strašíme protože toje jediné čeho se bojí a conaní zabere stačíjen říct čert to vidí a je to lepší nevidím natom nic šptaného když něco zabírá aspon trošku, nejen před vánoci ale po celý rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
24.1.12 12:09
:roll: to takynesnáším akorát se pak dítě bojí bubáků a nemůžeš muto vymluvit
Alyss píše:
Přítel s jeho tátou, když jsme byli na návštěvě, zase řekli Matymu, že tam na záchodě bydlí nějakej Bonifác nebo co :cert: ..No přetrhla bych je, pak se bál jít na záchod (i s doprovodem).
Nechápu , čím toho chtěli jako dosáhnout..a ještě z toho měli náramnou srandu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
24.1.12 12:10
no takono seto ale nedá vydržet když jeto furt denně několikrát scéna kvůli hovadině a nic nezabírá tak i otrlejší povaha jako jsem bývala já se stala hromádkou neštěstí cosi neví rady se svým vlastním děckem :nevim:
Ywett píše:
Holky, když víme, že bude scéna, proč nás to často tak rozhodí? Já si teda o sobě myslím, jak jsem trpělivá (z cholerika se během 4let ze mě stal flegmatik), ale tak dobře se často ovládat fakt neumím :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 12:48

tak já bych si nafackovala :cert: :cert: přijdu do školky a učitelka povídá,že Matěj kňoural a následně na prcházce i bulel,že ho bolí ouško a je pravda,že je teda dost bledý chudák můj malý :,( tak asi proto ta ranní scéna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
24.1.12 12:50
ajaj no tose stane no tak bude marůdek jo? jejej to jenepříjemné
pepuse píše:
tak já bych si nafackovala :cert: :cert: přijdu do školky a učitelka povídá,že Matěj kňoural a následně na prcházce i bulel,že ho bolí ouško a je pravda,že je teda dost bledý chudák můj malý :,( tak asi proto ta ranní scéna :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.1.12 13:02

no asi joo, uvidíme co nám řeknou u doktora…bych si fakt nafackovala

Makyta píše:
ajaj no tose stane no tak bude marůdek jo? jejej to jenepříjemné
pepuse píše:
tak já bych si nafackovala :cert: :cert: přijdu do školky a učitelka povídá,že Matěj kňoural a následně na prcházce i bulel,že ho bolí ouško a je pravda,že je teda dost bledý chudák můj malý :,( tak asi proto ta ranní scéna :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.1.12 13:13

A to je přesně ono!! Výčitky, výčitky.. My matky jsme fakt trubky. I kdyby mu ráno nic nebylo a opravdu se vztekal jenom tak, že se mu chtělo, tak máma si už bude nafurt myslet, že to podělala, protože mu URČITĚ bylo zle :-)

Já dnes určitě mír dodržím, protože bude doma hodinu, pak jde k ex a vrátí se večer. Doufám, že mě nestihne za tu dobu vytočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.12 13:17

pepuse, to je nemilé, ať je malý brzy fit :hug:
Jinak musím souhlasit s PetiteFillete, jsme často fakt trubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí