Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PetiteFillette píše:
A to je přesně ono!! Výčitky, výčitky.. My matky jsme fakt trubky. I kdyby mu ráno nic nebylo a opravdu se vztekal jenom tak, že se mu chtělo, tak máma si už bude nafurt myslet, že to podělala, protože mu URČITĚ bylo zleJá dnes určitě mír dodržím, protože bude doma hodinu, pak jde k ex a vrátí se večer. Doufám, že mě nestihne za tu dobu vytočit.
pepuse píše:![]()
no přiznávám, jsem trubka. Ale člověka to mrzí no…víte jak to myslím
Samozřejmě ![]()
tak jak děvčata??? u nás klídek…akorát měl chudák takový průjem,že se pos…než došel na záchod ![]()
Jé, chuďato..
U nás klídek, malá není doma
Ale tu hodinu, co tu byla, jsme daly v míru
Tak ještě aby bylo uspávání bez řevu ![]()
PetiteFillette píše:
Jé, chuďato..U nás klídek, malá není domaAle tu hodinu, co tu byla, jsme daly v míru
Tak ještě aby bylo uspávání bez řevu
pepuse, to je chudě malé. Prý ale zase řádijou střevní chřipky. Každopádně ať je malý brzy fit.
U nás stálo odpoledne za to. Maty naznal, že je uběhanej a že na fotbal nepůjde. Vypadal, že na něj něco leze, tak jsem ho, já blbec, nechala doma. Chlap jeho řádění těžko zvládal, nakonec vytočil i mě tolik, že jsem s ním vedla vážnej rozhovor. A dovolila jsem si to nejhorší, co jsem mohla - jemu jsem zakázala Večerníček, ale Mája se mohla dívat. Chudáci sousedi.
tak takhle to u nás vypadá obden ![]()
Ywett píše:
pepuse, to je chudě malé. Prý ale zase řádijou střevní chřipky. Každopádně ať je malý brzy fit.
U nás stálo odpoledne za to. Maty naznal, že je uběhanej a že na fotbal nepůjde. Vypadal, že na něj něco leze, tak jsem ho, já blbec, nechala doma. Chlap jeho řádění těžko zvládal, nakonec vytočil i mě tolik, že jsem s ním vedla vážnej rozhovor. A dovolila jsem si to nejhorší, co jsem mohla - jemu jsem zakázala Večerníček, ale Mája se mohla dívat. Chudáci sousedi.
Ahoj holky, tak ja sem asi poradna mura. Kdyz kapnu v obchode na vtekajici se mlade jakehokoliv veku, tak se s nim v klidu zacnu bavit
Proste mu reknu - jeee, tady nekdo place…maminka te zlobi?, pojd za mnou, ja te pochovam…starsim klidne reknu - ale fuj, takhle zlobit mamku, to se dela?, mam si te vzit?.....nevim, mam proste vyzkousene, ze kdyz se se vztekajicim mladetem zacnu bavit (s tim, ze jsem pro nej vlastne cizi), dite sklapne a uhani se schovat k mame a pak uz se da zvladnout. Zatim mi jeste zadna z zenskych nevynadala
Ale nez se divat, jak se mamina rosi, tak proste tuhle nevim jestli pomoc proste pouzivam
Stat tam jako pako a ukazovat na mlade vyhazujici vzteky zbozi z regalu…s tim bych si hezky popovidala. Nesnasim, kdyz ti mali vyderaci zacnou maminy takhle vydirat ![]()
ad. vztekani nasich susnu - vztekaji se nekolikrat za den, perou se, stipou se, krici (kousat se uz tak 2 mesice prestali) a pak se taky nekdy muzou laskou sezrat
Vztekani u starsiho zacalo narozenim brachy, to bylo same ne a ne a ne, nastesti mladsi byl jako mimi az tak do 16 mesicu vzorne dite - pak sebou poprve pleskl o zem (dela to jen doma) a rve a rve a rve. Za tu dobu (konejsila sem ho, zpivala mu, chovala ho - pri zachvatu nepomaha vubec nic), sem se ho naucila jen prekrocit, rict mu, ze az se vyrve muze prijit a privru dvere. Od te doby se mi o dost min vzteka i starsi a kdyz - zachazim s nim stejne.
jako bych četla o našich klucích! nemlich to samé ![]()
jezek1 píše:
Ahoj holky, tak ja sem asi poradna mura. Kdyz kapnu v obchode na vtekajici se mlade jakehokoliv veku, tak se s nim v klidu zacnu bavitProste mu reknu - jeee, tady nekdo place…maminka te zlobi?, pojd za mnou, ja te pochovam…starsim klidne reknu - ale fuj, takhle zlobit mamku, to se dela?, mam si te vzit?.....nevim, mam proste vyzkousene, ze kdyz se se vztekajicim mladetem zacnu bavit (s tim, ze jsem pro nej vlastne cizi), dite sklapne a uhani se schovat k mame a pak uz se da zvladnout. Zatim mi jeste zadna z zenskych nevynadala
Ale nez se divat, jak se mamina rosi, tak proste tuhle nevim jestli pomoc proste pouzivam
Stat tam jako pako a ukazovat na mlade vyhazujici vzteky zbozi z regalu…s tim bych si hezky popovidala. Nesnasim, kdyz ti mali vyderaci zacnou maminy takhle vydirat
ad. vztekani nasich susnu - vztekaji se nekolikrat za den, perou se, stipou se, krici (kousat se uz tak 2 mesice prestali) a pak se taky nekdy muzou laskou sezratVztekani u starsiho zacalo narozenim brachy, to bylo same ne a ne a ne, nastesti mladsi byl jako mimi az tak do 16 mesicu vzorne dite - pak sebou poprve pleskl o zem (dela to jen doma) a rve a rve a rve. Za tu dobu (konejsila sem ho, zpivala mu, chovala ho - pri zachvatu nepomaha vubec nic), sem se ho naucila jen prekrocit, rict mu, ze az se vyrve muze prijit a privru dvere. Od te doby se mi o dost min vzteka i starsi a kdyz - zachazim s nim stejne.
S tim vztekanim i mladsiho vlatne kecam, pouzila sem uz i druhou metodu, ale tu jen, kdyz je nemocnej a to vztekani nemuze udychat, takze meni barvy - drapnu ho pod perut, zanesu do koupelny a slibim studenou sprchu, kdyz to nepomaha, pustim studenou vodu a umyju mu jen oblicej. Zatim sem to pouzila vseho vsudy tak 3 x, ted uz staci jen se ho zeptat, jestli potrebuje studenou sprchu. Ale klidne ho omyju znovu, nez riskovat jeho laryngitidackej kaslaci zachvat…
Pepy, jestli to nebude tim, ze i ten tvuj mladsi je stir jako ten nas ![]()
jezek1 píše:
Pepy, jestli to nebude tim, ze i ten tvuj mladsi je stir jako ten nas
jezek1, tak já se hlásím, já bych tě slušně poslala někam. Pokud na moje dítě začne mluvit někdo cizí, řve ještě víc ![]()
pepuse, Maty byl natvrdo ve studený sprše, fakt jsem ho šupla oblečenýho do sprcháče a pustila na něj studenou sprchu. Moc hrdá na to nejsem
Tehdy byl v takovým stavu, že o sobě snad ani nevěděl, navíc to začalo kvůli pytlovině a aby mě vyprovokoval. Nezvládla jsem to. Ale na nějakou dobu to zabralo.