Ach ty tchýně..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
29.1.14 12:10

Mám milionovou tchýni, ale nikdy bych s ní nebydlela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.1.14 12:12

Možná proto, že jsou děti, tak se osamostatnit nemůžou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
29.1.14 12:12

No - mi, kdyby syn přišel teď oznámit, že čeká dítě (je mu 20 let), nadšená z toho nebudu také :nevim:

Příspěvek upraven 29.01.14 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
29.1.14 12:13

Mě na tom nic tak hroznýho nepřijde… :think: :think: Moje máma taky šílela, potom v porodnici bulela u postýlky jaká byla blbá…
Někdy snachy dělají z tchýní sv..ě zbytečně… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.1.14 12:16

Kdyby to ťuťuťu nedělala a ignorovala by vás, tak by sis tu taky stěžovala, jen si to přiznej.
Jestli třeba syna finančně podporuje ve studiu etc., tak se nemůžeš divit, že neskákala radostí do stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.1.14 12:16

No tak se odstěhuj, když ti tak vadí :roll: Moje tchýně je normální ženská, ale stejně bych s ní nevydržela bydlet. Kolik vám bylo, když jsi otěhotněla? A jak dlouho jste spolu v té době byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.1.14 12:17

No tak zakladatelka už se neozve, jak čarodějnice tady fakt :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Je nám oboum 21 :pankac: já jsem neřekla, že mi to vadí, jen jsem napsala, že mi to přijde smutný a to je rozdíl :pankac: A ano, kecá nám do věcí, mám ho koupat každej den, mám mu dát čaj (v zimě) :pocitac: mám používat aviváž atd atd

• Citovat
  • Upravit
14637
@Anonymní píše:
Je nám oboum 21 :pankac: já jsem neřekla, že mi to vadí, jen jsem napsala, že mi to přijde smutný a to je rozdíl :pankac: A ano, kecá nám do věcí, mám ho koupat každej den, mám mu dát čaj (v zimě) :pocitac: mám používat aviváž atd atd

Tak kecání je asi normální. Odkývej a pusť druhým uchem ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439

Jéje, zase někdo dělá z prdu kuličku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
@Anonymní píše:
Raději anonymně..
Zajímalo by mě, jestli to má někdo podobný jako já :pankac:
Před rokem jsem otěhotněla a tchýně se mohla zbláznit. Říkala, že neexistuje jiné řešení, než interupce, že jsme mladý a že nevychovala svého syna proto, aby měl tak brzo potomka :roll:
Já jsem si dítě nechala, pak se to všechno nějak uklidnilo (mimochodem bydlíme s ní)
Celou dobu pak byla celkem v pohodě, pak se ale prcek narodil a já jsem najednou chtěla žít pouze ve třech jako rodina :roll: To bylo samý ťuťuňuňu, chováníčko a otravování :roll:
Přijde mi to takový smutný, že jsou ty tchýně takový :( Nechtějí, aby se prcci narodili a pak se to najednou celý obrátí :roll: Je mi z nich zle :roll: Má to někdo podobný?

Hlavně, že TY TCHÝNĚ JSOU TAKOVÝ.

Zatím Ty budeš zjevně snacha k pohledání… velmi empatická, v pohodě a s nadhledem. :roll: :roll:

Odstěhuj se a máš po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.1.14 12:18
@Anonymní píše:
Je nám oboum 21 :pankac: já jsem neřekla, že mi to vadí, jen jsem napsala, že mi to přijde smutný a to je rozdíl :pankac: A ano, kecá nám do věcí, mám ho koupat každej den, mám mu dát čaj (v zimě) :pocitac: mám používat aviváž atd atd

proč se neodstěhujete, když je to taková čůza? protože to je výhodný co? :roll:

edit: koupání bych taky radila každý den, aviváž taky a čaj? nevím kolik je miminku :lol:

Příspěvek upraven 29.01.14 v 12:19

• Citovat
  • Upravit
5065
29.1.14 12:18
@Anonymní píše:

8o 8o Koupu každý den, dávám čaj a používám aviváž… co je na tom divného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
29.1.14 12:19

Tak nutit do interupce by pro mě bylo silný kafe, ale ustála si to, tchýně dítě přijala a zřejmě ho miluje, tak o co jde? Jestli ti leze na nervy její ňuňání tak s ní nebydli. Ale buď ráda, že na dítě změnila názor, prostě jí to jen zaskočilo…nebo ti dělá i horší věci, než že dítě chová? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.1.14 12:19
@Anonymní píše:

mně by zas přišlo smutný, kdyby mi syn ve 20 letech čekal dítě :nevim: Nevím, že nejsi ráda, že má vaše dítě teď ráda a že ti do všeho kecá? No tak ji ignoruj, nebo si s ní promluv a nebo se odsěhuj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová