Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No - mi, kdyby syn přišel teď oznámit, že čeká dítě (je mu 20 let), nadšená z toho nebudu také ![]()
Příspěvek upraven 29.01.14 v 12:24
Mě na tom nic tak hroznýho nepřijde…
Moje máma taky šílela, potom v porodnici bulela u postýlky jaká byla blbá…
Někdy snachy dělají z tchýní sv..ě zbytečně…
![]()
Kdyby to ťuťuťu nedělala a ignorovala by vás, tak by sis tu taky stěžovala, jen si to přiznej.
Jestli třeba syna finančně podporuje ve studiu etc., tak se nemůžeš divit, že neskákala radostí do stropu.
No tak se odstěhuj, když ti tak vadí
Moje tchýně je normální ženská, ale stejně bych s ní nevydržela bydlet. Kolik vám bylo, když jsi otěhotněla? A jak dlouho jste spolu v té době byli?
No tak zakladatelka už se neozve, jak čarodějnice tady fakt
![]()
Je nám oboum 21
já jsem neřekla, že mi to vadí, jen jsem napsala, že mi to přijde smutný a to je rozdíl
A ano, kecá nám do věcí, mám ho koupat každej den, mám mu dát čaj (v zimě)
mám používat aviváž atd atd
@Anonymní píše:
Je nám oboum 21já jsem neřekla, že mi to vadí, jen jsem napsala, že mi to přijde smutný a to je rozdíl
Tak kecání je asi normální. Odkývej a pusť druhým uchem ven.
@Anonymní píše:
Raději anonymně..
Zajímalo by mě, jestli to má někdo podobný jako já
Před rokem jsem otěhotněla a tchýně se mohla zbláznit. Říkala, že neexistuje jiné řešení, než interupce, že jsme mladý a že nevychovala svého syna proto, aby měl tak brzo potomka
Já jsem si dítě nechala, pak se to všechno nějak uklidnilo (mimochodem bydlíme s ní)
Celou dobu pak byla celkem v pohodě, pak se ale prcek narodil a já jsem najednou chtěla žít pouze ve třech jako rodinaTo bylo samý ťuťuňuňu, chováníčko a otravování
Přijde mi to takový smutný, že jsou ty tchýně takovýNechtějí, aby se prcci narodili a pak se to najednou celý obrátí
Je mi z nich zle
Má to někdo podobný?
Hlavně, že TY TCHÝNĚ JSOU TAKOVÝ.
Zatím Ty budeš zjevně snacha k pohledání… velmi empatická, v pohodě a s nadhledem.
![]()
Odstěhuj se a máš po problému.
@Anonymní píše:
Je nám oboum 21já jsem neřekla, že mi to vadí, jen jsem napsala, že mi to přijde smutný a to je rozdíl
proč se neodstěhujete, když je to taková čůza? protože to je výhodný co? ![]()
edit: koupání bych taky radila každý den, aviváž taky a čaj? nevím kolik je miminku ![]()
Příspěvek upraven 29.01.14 v 12:19
@Anonymní píše:
Koupu každý den, dávám čaj a používám aviváž… co je na tom divného?
Tak nutit do interupce by pro mě bylo silný kafe, ale ustála si to, tchýně dítě přijala a zřejmě ho miluje, tak o co jde? Jestli ti leze na nervy její ňuňání tak s ní nebydli. Ale buď ráda, že na dítě změnila názor, prostě jí to jen zaskočilo…nebo ti dělá i horší věci, než že dítě chová? ![]()
@Anonymní píše:
mně by zas přišlo smutný, kdyby mi syn ve 20 letech čekal dítě
Nevím, že nejsi ráda, že má vaše dítě teď ráda a že ti do všeho kecá? No tak ji ignoruj, nebo si s ní promluv a nebo se odsěhuj ![]()