Ach ty tchýně..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
29.1.14 13:25
@Lejaa píše:
Ano přesně! Třeba já s manželem máme dům a rodiče bydlí u nás.. Okolí to může vnímat (podle zažité tradice) že je to obráceně.. a pak potěš, co o nás teda koluje, když to tady tak čtu :mrgreen: :mrgreen:

Ale vždyť je to uplně jedno, kdo jak bydlí, důležitý je spolu vycházet a mít k sobě úctu.

• Citovat
  • Upravit
69235
29.1.14 13:28
@K-Black píše:
moc se neraduj, i zeťák může být poklad :mrgreen:

zeťáka manžel zmlátí, ne? Má taky nějakou sílu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
29.1.14 13:29

Jako podle mě to zakladatelka až moc řeší :nevim: tchýně jí mohla na ten potrat poslat jenom tak mezi řečí, že nemají nic našetřené, jsou mladí a aby toho později nelitovali :nevim: O koupání, čaji a aviváži se nezmiňuju…to je každého věc a myslím, že každá matka pozná co je pro jeho dítě to nejlepší. Já osobně třeba koupu každý den…máme z toho večerní rituál. Čaj mi pít moc nechce, tak jak do něho dostanu dvacku, tak jsem šťastná :roll: a aviváž používám občas.

@terinka4444 píše:
Děkuju Bože, děkuju, děkuju, děkuju :kytka: za to, že mám dvě holky a nikdy nebudu mít snachu.

jen tak mě napadlo…co když si tvá dcera přivede domů přítelkyni?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@CokeLady píše:
Já už se na ní těším na megeru :cert: :cert: :D

budeme tu s tebou, a podpoříme tě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
@K-Black píše:
Ale vždyť je to uplně jedno, kdo jak bydlí, důležitý je spolu vycházet a mít k sobě úctu.

No právě.. Ale předchozím příspěvku jsi psala tvůj dům = tvoje pravidla. S tím souhlasím. Ale názor na koupaní mimíska přece nemusí řídit..:-)
Jinak já mám sice dům, ale na moje pravidla každej se*e :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paji85
29.1.14 13:31

Já myslím, že tchýně můžou dělat mnohem horší věci než nuchňat dítě a nechat u sebe bydlet mláďata, co majá prcka :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5019
29.1.14 13:31

Tak já teda nerozumím tomu, co zakladatelka čeká, že se stane, když založí tuto diskuzi. Asi si chce jen zanadávat na tchýni a to je celé? :nevim:
Já mám taky tchýni takovou či makovou, ale nanapadlo by mě kvůli tomu zakládat diskuzi.
Zakladatelko jestli ti něco vadí, tak si s ní o tom promluv a třeba budeš taky překvapená, co se dozvíš o sobě. Základem každého dobrého vztahu je komunikace. Když to nepomůže, tak se budete muset holt odstěhovat.
Já bych upřímně nebydlela ani se mými rodiči a ty miluju a jsou mi oporou. Ale prostě mám ráda svůj klid a dělat si věci po svém a občasné návštěvy mi plně vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.1.14 13:32
@Litta píše:
@Lejaa A nekecáš jim do koupání? :think:

Asi začnu, je to hit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.1.14 13:33

@Lejaa Když tak přemýšlím, rodičům jsem do čajů už několikrát kecala. :think: Do aviváže taky. :oops: Zeptám se dneska mámy, jestli se koupe každý den. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.1.14 13:35

@Bersaba slovo tchyně se už pomalu řadí mezi vulgární slova ;) :lol:

@terinka4444 píše:
zeťáka manžel zmlátí, ne? Má taky nějakou sílu

nj, tak s tím taky počítám, mám dceru, ale víš jak? síly ubývají a zeťák bude jura :think:

• Citovat
  • Upravit
36556
29.1.14 13:35
@K-Black píše:
moc se neraduj, i zeťák může být poklad :mrgreen:

zeťák ti může bejt ukradenej, když k tobě bude jezdit dcera s vnoučaty
ale když se zašprajcuje snacha, vnoučata neuvidíš a po sérii prudění (ty posloucháš mátku? jsi mamánek, já chci chlapa), může přestat jezdit i syn :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
29.1.14 13:36

@Litta no tak já to na naše taky několikrát zkoušela -poradit a vždycky na mě koukají stylem, co ty můžeš vědět např. o tom jak se pere. Já jsem toho vživotě vyprala víc jak ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.1.14 13:37
@CokeLady píše:
Tos vystihla naprosto přesně :palec: Kdo bydlí s rodiči, tak s nimi bydlí proto, že je to finančně velmi pohodlnější. Zajímalo by mě, kolik dělá % těch, co bydlí s rodiči nezištně, protože je mají tak rádi a mají všichni tak bezva vztah, že jsou spolu, i když by měli pár mega na vlastní bydlení, případně kdo bydlí u rodičů jen proto, aby se o ně mohl starat.

Lidský jedinec by se měl zapojit do společnosti, vydělávat si sám na vlastní jídlo a bydlení. Dokud není schopen se osamostatnit co se týče bydlení, je tedy závislý na rodičích a stále tak zůstává závislým harantem, kterému by maminka měla poradit, jak se koupe dítě.

Drtivá většina lidí, co bydlí s rodiči jsou vychcánkové, kteří jsou moc líbí na to se osamostatnit, více pracovat aby měli vlastní bydlení a soukromí. Jestli to ti rodiče chtějí a vztahy jsou dobré, je to fajn. Ale tyto situace, kdyse mladí ještě otvírají hubu jsou brutální.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
29.1.14 13:39
@CokeLady píše:
Ona ještě možná ani není na světě, ale chci aby věděla, že se na ní chystám :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.1.14 13:40
@CokeLady píše:
Tos vystihla naprosto přesně :palec: Kdo bydlí s rodiči, tak s nimi bydlí proto, že je to finančně velmi pohodlnější. Zajímalo by mě, kolik dělá % těch, co bydlí s rodiči nezištně, protože je mají tak rádi a mají všichni tak bezva vztah, že jsou spolu, i když by měli pár mega na vlastní bydlení, případně kdo bydlí u rodičů jen proto, aby se o ně mohl starat.
Lidský jedinec by se měl zapojit do společnosti, vydělávat si sám na vlastní jídlo a bydlení. Dokud není schopen se osamostatnit co se týče bydlení, je tedy závislý na rodičích a stále tak zůstává závislým harantem, kterému by maminka měla poradit, jak se koupe dítě.Drtivá většina lidí, co bydlí s rodiči jsou vychcánkové, kteří jsou moc líbí na to se osamostatnit, více pracovat aby měli vlastní bydlení a soukromí. Jestli to ti rodiče chtějí a vztahy jsou dobré, je to fajn. Ale tyto situace, kdyse mladí ještě otvírají hubu jsou brutální.

Asi začnu přemýšlet o tom, jestli má dobrosrdečnost nepřesahuje nějaký meze maminek na emiminu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová