Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
moc se neraduj, i zeťák může být poklad
zeťáka manžel zmlátí, ne? Má taky nějakou sílu
Jako podle mě to zakladatelka až moc řeší
tchýně jí mohla na ten potrat poslat jenom tak mezi řečí, že nemají nic našetřené, jsou mladí a aby toho později nelitovali
O koupání, čaji a aviváži se nezmiňuju…to je každého věc a myslím, že každá matka pozná co je pro jeho dítě to nejlepší. Já osobně třeba koupu každý den…máme z toho večerní rituál. Čaj mi pít moc nechce, tak jak do něho dostanu dvacku, tak jsem šťastná
a aviváž používám občas.
@terinka4444 píše:
Děkuju Bože, děkuju, děkuju, děkujuza to, že mám dvě holky a nikdy nebudu mít snachu.
jen tak mě napadlo…co když si tvá dcera přivede domů přítelkyni?? ![]()
@CokeLady píše:
Já už se na ní těším na megeru![]()
![]()
budeme tu s tebou, a podpoříme tě ![]()
@K-Black píše:
Ale vždyť je to uplně jedno, kdo jak bydlí, důležitý je spolu vycházet a mít k sobě úctu.
No právě.. Ale předchozím příspěvku jsi psala tvůj dům = tvoje pravidla. S tím souhlasím. Ale názor na koupaní mimíska přece nemusí řídit..:-)
Jinak já mám sice dům, ale na moje pravidla každej se*e ![]()
Já myslím, že tchýně můžou dělat mnohem horší věci než nuchňat dítě a nechat u sebe bydlet mláďata, co majá prcka
![]()
Tak já teda nerozumím tomu, co zakladatelka čeká, že se stane, když založí tuto diskuzi. Asi si chce jen zanadávat na tchýni a to je celé? ![]()
Já mám taky tchýni takovou či makovou, ale nanapadlo by mě kvůli tomu zakládat diskuzi.
Zakladatelko jestli ti něco vadí, tak si s ní o tom promluv a třeba budeš taky překvapená, co se dozvíš o sobě. Základem každého dobrého vztahu je komunikace. Když to nepomůže, tak se budete muset holt odstěhovat.
Já bych upřímně nebydlela ani se mými rodiči a ty miluju a jsou mi oporou. Ale prostě mám ráda svůj klid a dělat si věci po svém a občasné návštěvy mi plně vyhovují.
@Lejaa Když tak přemýšlím, rodičům jsem do čajů už několikrát kecala.
Do aviváže taky.
Zeptám se dneska mámy, jestli se koupe každý den. ![]()
@Bersaba slovo tchyně se už pomalu řadí mezi vulgární slova
![]()
@terinka4444 píše:
zeťáka manžel zmlátí, ne? Má taky nějakou sílu
nj, tak s tím taky počítám, mám dceru, ale víš jak? síly ubývají a zeťák bude jura ![]()
@K-Black píše:
moc se neraduj, i zeťák může být poklad
zeťák ti může bejt ukradenej, když k tobě bude jezdit dcera s vnoučaty
ale když se zašprajcuje snacha, vnoučata neuvidíš a po sérii prudění (ty posloucháš mátku? jsi mamánek, já chci chlapa), může přestat jezdit i syn ![]()
@Litta no tak já to na naše taky několikrát zkoušela -poradit a vždycky na mě koukají stylem, co ty můžeš vědět např. o tom jak se pere. Já jsem toho vživotě vyprala víc jak ty…
@CokeLady píše:
Tos vystihla naprosto přesněKdo bydlí s rodiči, tak s nimi bydlí proto, že je to finančně velmi pohodlnější. Zajímalo by mě, kolik dělá % těch, co bydlí s rodiči nezištně, protože je mají tak rádi a mají všichni tak bezva vztah, že jsou spolu, i když by měli pár mega na vlastní bydlení, případně kdo bydlí u rodičů jen proto, aby se o ně mohl starat.
Lidský jedinec by se měl zapojit do společnosti, vydělávat si sám na vlastní jídlo a bydlení. Dokud není schopen se osamostatnit co se týče bydlení, je tedy závislý na rodičích a stále tak zůstává závislým harantem, kterému by maminka měla poradit, jak se koupe dítě.
Drtivá většina lidí, co bydlí s rodiči jsou vychcánkové, kteří jsou moc líbí na to se osamostatnit, více pracovat aby měli vlastní bydlení a soukromí. Jestli to ti rodiče chtějí a vztahy jsou dobré, je to fajn. Ale tyto situace, kdyse mladí ještě otvírají hubu jsou brutální.
@CokeLady píše:
Tos vystihla naprosto přesněKdo bydlí s rodiči, tak s nimi bydlí proto, že je to finančně velmi pohodlnější. Zajímalo by mě, kolik dělá % těch, co bydlí s rodiči nezištně, protože je mají tak rádi a mají všichni tak bezva vztah, že jsou spolu, i když by měli pár mega na vlastní bydlení, případně kdo bydlí u rodičů jen proto, aby se o ně mohl starat.
Lidský jedinec by se měl zapojit do společnosti, vydělávat si sám na vlastní jídlo a bydlení. Dokud není schopen se osamostatnit co se týče bydlení, je tedy závislý na rodičích a stále tak zůstává závislým harantem, kterému by maminka měla poradit, jak se koupe dítě.Drtivá většina lidí, co bydlí s rodiči jsou vychcánkové, kteří jsou moc líbí na to se osamostatnit, více pracovat aby měli vlastní bydlení a soukromí. Jestli to ti rodiče chtějí a vztahy jsou dobré, je to fajn. Ale tyto situace, kdyse mladí ještě otvírají hubu jsou brutální.
Asi začnu přemýšlet o tom, jestli má dobrosrdečnost nepřesahuje nějaký meze maminek na emiminu ![]()
Ale vždyť je to uplně jedno, kdo jak bydlí, důležitý je spolu vycházet a mít k sobě úctu.