Ach ty tchýně..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
29.1.14 14:50
@Virginia píše:
Zase se tu řeší nesmysly, jako pokaždý.
Mě by třeba zajímalo, aby nám zakladatelka popsala vývoj, jak došla k této situaci.

Protože je možné, že už oba mají sš, dva roky pracovali a rozhodli se pro dítě. A protože tchýně vlastní prvorepublikovou vilu se dvěma patry, prosila je, aby tam s ní zůstali. A třeba se snaží spolu vycházet.
No a potom je taky možné, že si kluk dotáhl nějakou nádheru, kterou před měsícem zbouchnul na diskotéce, on na brigádě, ona bez práce, narvali se do 2+1 a ještě si budou stěžovat, jo?

Tak jak to je??? Potom budu rozdávat cenné rady. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.1.14 14:55
@Virginia píše:
Zase se tu řeší nesmysly, jako pokaždý.
Mě by třeba zajímalo, aby nám zakladatelka popsala vývoj, jak došla k této situaci.

Protože je možné, že už oba mají sš, dva roky pracovali a rozhodli se pro dítě. A protože tchýně vlastní prvorepublikovou vilu se dvěma patry, prosila je, aby tam s ní zůstali. A třeba se snaží spolu vycházet.
No a potom je taky možné, že si kluk dotáhl nějakou nádheru, kterou před měsícem zbouchnul na diskotéce, on na brigádě, ona bez práce, narvali se do 2+1 a ještě si budou stěžovat, jo?

Tak jak to je??? Potom budu rozdávat cenné rady. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
13714
29.1.14 15:02

Děvčata, nesmějte se, to je důležitá informace, původ oné situace. :mrgreen:

To máte jak doma, když muže bolí hlava z toho, že seděl nonstop u práce u pc 4 dny, tak mu nosím čaj a vyměňuju obkladečky a smažím řízečky, když má chuť. Když ho bolí hlava, protože dotáhl v pět ráno, tak mu dám kýbl, aby nepoblil parkety a tím míra mého soucitu končí. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.14 15:33

Já jsem byla rok po maturite a pritel pracoval 2 roky
Já jsem zilā u rodicu a pak pritel chtel abych se odstehovala k nim stejně jako tchyne
Ona plati nájem a energii a my kupujeme

• Citovat
  • Upravit
13714
29.1.14 15:42
@Anonymní píše:
Já jsem zilā u rodicu a pak pritel chtel abych se odstehovala k nim stejně jako tchyne

Proč jste si nezařídili vlastní bydlení? Proč se stěhuješ k tchýni? Kvůli otěhotnění? :nevim: Bydlení je neporovnatelné s nákupem jídla pro jednu osobu navíc, prostě získáváte tím, že bydlíte u ní a z mého pohledu teda moc nemáš nárok na přístup, který jsi nastínila v prvním příspěvku.
Buď se živím sama a sama si organizuji život, anebo profituju z peněz někoho jiného a potom mi nezbyde, než ustoupit. :nevim: A že se zajímá a říká, co by dělala - no to tak je, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
29.1.14 15:45

Pokud vám tchýně vadí, najděte si vlastní bydlení. Pro jeho máti byl syn asi ještě hodně mladý mít rodinu.Ale podle vás, když už se cítíte dost staří na to abyste měli rodinu, řešení je jít bydlet někam sami. Přítel už je dost starý a určitě zodpovědný na to, aby našel domov pro svou novou rodinu.
Bydlíte vy u ní, ne ona u vás. Její dům, její pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.1.14 15:50
@Virginia píše:
Děvčata, nesmějte se, to je důležitá informace, původ oné situace. :mrgreen:To máte jak doma, když muže bolí hlava z toho, že seděl nonstop u práce u pc 4 dny, tak mu nosím čaj a vyměňuju obkladečky a smažím řízečky, když má chuť. Když ho bolí hlava, protože dotáhl v pět ráno, tak mu dám kýbl, aby nepoblil parkety a tím míra mého soucitu končí. :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, ty si teda bakaná :cert:, když je chudáčkovi zle a naříká, tak mu doneseš kýbl, abys nemusela uklízet :cert:, vůbec neoceníš, jaký má výčitky, že to takhle přehnal :( :hug:, copak ti neříkal, že umře? :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.1.14 15:52
@Anonymní píše:

to podle tebe vychází na stejno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.1.14 15:55
@Anonymní píše:

svatá prostato :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.14 15:56

@Michelangelo zapomnela jsem pripsat, že my kupujeme stravu

• Citovat
  • Upravit
K-Black
29.1.14 15:56

@Michelangelo :mrgreen: obě nás zaujala stejná věta :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
29.1.14 15:57
@Anonymní píše:
@Michelangelo zapomnela jsem pripsat, že my kupujeme stravu

no tak napiš kolik se platí za byt, ať je to komplet ;)

• Citovat
  • Upravit
13714
29.1.14 16:01
@Anonymní píše:
@Michelangelo zapomnela jsem pripsat, že my kupujeme stravu

No ale kolik toho sní tchýně? 2tisíce? Tři, když je rozežraná? Pro vás tedy + 3000.
Kolik stojí byt a energie? 10, v lepším případě? I když budu brát ta nejoptimističtější čísla, jste 7 tisíc v plusu. :think:
Je to nesrovnatelné. Prostě musíš zatnout zuby a vyjít vstříc a nechovat se jak rozmazlená bréca.
Odejděte, bude líp. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.1.14 16:03
@K-Black píše:
svatá prostato :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.1.14 16:04
@K-Black píše:
no tak napiš kolik se platí za byt, ať je to komplet ;)

Hele, tak zase blbý to není, že jo. Když vezmu, že se nastěhuju k rodičům, ubyde mi platba za dům - a to není jen dům, že jo, to si vezmi pojištění domu, domácnosti, daň, čištění komínu, revize kotle…no můžu vypisovat do aleluja, a je budu živit, což se v rozpočtu pětičlenné rodiny ztratí, tak začnu jezdit každý jaro do Austrálie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová