Ach ty tchýně..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
29.1.14 17:49
@Jitka1976 píše:
Ale i ty píšeš: Až bude vydělávat… :nevim:

to je uplně jedno, nájem mám 15 a dělím 5, takže do toho počítám i malého, dceru, za ty to samozřejmě platíme my jako rodiče. Prostě náklady počtem osob, když by si sem synek dotáhl nějakou krasavu, tak ji do osob počítám taky, takže děleno 6. Pokud by měli děcko, děleno 7.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
29.1.14 17:55
@K-Black píše:
to je uplně jedno, nájem mám 15 a dělím 5, takže do toho počítám i malého, dceru, za ty to samozřejmě platíme my jako rodiče. Prostě náklady počtem osob, když by si sem synek dotáhl nějakou krasavu, tak ji do osob počítám taky, takže děleno 6. Pokud by měli děcko, děleno 7.

Já bych malé děcko nepočítala…myslím mimčo, batole…ale asi záleží i na vztazích…pokud se bude budoucí zeď chovat jako deb*l, bude platit jako mourovatej… :twisted:

• Citovat
  • Upravit
13714
29.1.14 17:57

@K-Black Mám v plánu udělat totéž. Děti začnou přispívat, aby si nemyslely, že pečení holubi létají až do žaludku, ale budu jim to šetřit a potom jim to dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
29.1.14 18:03

Tchýně vám poskytla svoje soukromí, víš, co to je, ve středním věku mít najednou doma cízí ženskou a dělit se s ní o domácnost?! Zřejmě to považuješ za samozřejmost. Je mi líto tchýně, jak o ní píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.1.14 18:12
@Virginia píše:
@K-Black Mám v plánu udělat totéž. Děti začnou přispívat, aby si nemyslely, že pečení holubi létají až do žaludku, ale budu jim to šetřit a potom jim to dám.

jj, taky tak ;)

• Citovat
  • Upravit
81
29.1.14 21:11
@Bersaba píše:
@K-Black Souhlasím. Když se sejdou dvě kamarádky u kafe a jedna řekne druhé" „Ty nekoupeš malýho každej den? Tak to já jo, podle mě je to tak lepší, protože blablabla,“ není to naprosto nic, nad čím by se jedna nebo druhá nebo kdokoliv nějak pozastavil. Ale chraň pámbu, aby to vyslovila tchyně, to je hned kecání, remcání, nátlak a vměšování se do života. :lol:

:potlesk: :potlesk: už se děsím snachy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
29.1.14 21:13
@Poustevnice píše:
Tchýně vám poskytla svoje soukromí, víš, co to je, ve středním věku mít najednou doma cízí ženskou a dělit se s ní o domácnost?! Zřejmě to považuješ za samozřejmost. Je mi líto tchýně, jak o ní píšeš.

taky mi je líto tchýně a už teď se obávám, že jednou budu tchýně… No snad si syn přivede víc tolerantní a empatickou dívčinu než je zakladatelka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.1.14 22:58
@Anonymní píše:
@Michelangelo zapomnela jsem pripsat, že my kupujeme stravu

a???Proc nejedete aspon energie pul na pul, i kdyz me by to i tak bylo blby, ze to neni fer, ona jedna osoba vs triclena rodina :roll:. a jidlo a potreby kazdy sam, co potrebuje? Takto se chovate jak vyzirky a tchyne ma pocit, ze se o vas ve svem bydleni stara jak o deti. Nedivim se.Taky bych v jeji situaci mela pocit, ze mam pravo rozhodovat jak rodic, ne spolubydlici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.1.14 23:02
@Virginia píše:
@K-Black Mám v plánu udělat totéž. Děti začnou přispívat, aby si nemyslely, že pečení holubi létají až do žaludku, ale budu jim to šetřit a potom jim to dám.

presne tak to bylo u nasich.Ja platila, ale setrili mi. Segra pastekovala, ze prece bydli doma tak by nemela a to se odstehovala az ted v 28 letech. Stejne ji to mamka sporila, proste platit musela i kdyz smesnou castku(za vse sakum prdum 3000) a prijde mi to normalni, kdyz financne vydelecne dite se podili na chodu domacnosti. Kdyby studovala, nevezme si mamka ani korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.1.14 23:06
@Poustevnice píše:
Tchýně vám poskytla svoje soukromí, víš, co to je, ve středním věku mít najednou doma cízí ženskou a dělit se s ní o domácnost?! Zřejmě to považuješ za samozřejmost. Je mi líto tchýně, jak o ní píšeš.

presne tak, vim jak se nasi museli omezovat se segrou, kdyz tam byl i jeji pritel.At je to jen blbe nacasovani koupelny, kdy tatka po praci musel pockat, nez se sestricka hodinu vyrochni v koupelne, aby mohl i on, kdy se vse tocilo kdy prijde z prace, vareni, uklid…no des. Mamka odpocitavala dny, kdy uz pujdou do sveho. Nedivim se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová