Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je nám oboum 21já jsem neřekla, že mi to vadí, jen jsem napsala, že mi to přijde smutný a to je rozdíl
A ano, kecá nám do věcí, mám ho koupat každej den, mám mu dát čaj (v zimě)
mám používat aviváž atd atd
Mně taky tchýně pořád do něčeho kecá (dej jí čepičku, musí jí být zima; sundej jí čepičku, určitě je zpocená)… No tak to pustím jedním uchem dovnitř a druhým ven. Vím, že to nemyslí zle. Jednou týdně, co se vidíme se to dá vydržet. Kdybyste bydleli ve vlastním, nemusíš to řešit.
Příspěvek upraven 29.01.14 v 12:27
@Anonymní píše:
Je nám oboum 21já jsem neřekla, že mi to vadí, jen jsem napsala, že mi to přijde smutný a to je rozdíl
taky se koupeme každý den (všichni
), Čaj dávám synovi taky, i v zimě i v létě… Ty snad v zimě nepiješ?
A aviváž taky používám, bez ní je prádlo takový,,tuhý"
Chce ti jen poradit… Stále na tom nevidím nic špatného
![]()
@vasa13 píše:
Mně taky tchýně pořád do něčeho kecá (dej jí čepičku, musí jí být zima; sundej jí čepičku, určitě je spocená)… No tak to pustím jedním uchem dovnitř a druhým ven. Jednou týdně, co se vidíme se to dá vydržet. Kdybyste bydleli ve vlastním, nemusíš to řešit.
já myslím, že to budeš dělat taky, až jednou tvé děti budou mít děti, prostě už si nějaké měla a vychovala tak budeš radit, když se ti nebude něco pozdávat ![]()
@Anonymní píše:
A co ti příjde smutný? To že má ráda vaše dítě?
teda já jsem koupala taky každej den, aviváž používala, čaj dávala taky a rady vyposlechla a když se mi nelíbili tak prostě vypustila…A když si na tchýni o které jsem se zatím nedozvěděla co ti udělala tak hroznýho tak alergická tak se zbalte a děte do svýho…
Matky vzdy hodne lpi na synech.Je potreba aby oni synove vyznacili meze kam az maminka muze.
@Anonymní píše:
Koupu každej den, čaj dávám a aviváž taky používám, co je na tom špatnýho??? ![]()
@kacenka_p píše:
To je jako nějaká novinka, že se nekoupe každý den?
novinka? nevíme, kolik má dítě měsíců a já novorozence denně určitě nekoupala ![]()
@Verunecka289 píše:
Koupu každej den, čaj dávám a aviváž taky používám, co je na tom špatnýho???
A děláš to sama od sebe? Nebo ti to musel někdo nadiktovat?
O to tu myslím, jde…
Nic osobně, prosím… ![]()
Příspěvek upraven 29.01.14 v 12:33
Měl by si s ní syn promluvit. Že samozřejmě může za prckem sem tam zajít, ale že taky potřebujete někdy svůj klid a soukromí. Měla by tohle respektovat a pochopit.
@kacenka_p píše:
To je jako nějaká novinka, že se nekoupe každý den?
Ano, to je novinka. My začali koupat každej den, asi až od měsíce. V porodnici nám řekli, že máme koupat ob 2 dny.
@Verunecka289 Špatného je na tom to, že třeba zakladatelka nechce koupat každý den /také nekoupu
/ nechce dávat čaj ani v zimě /také nedávám
/ a nechce používat aviváž /tu já tedy používám
/ a je k tomu nucena ![]()
Ja teda maleho koupu kazdy den, kazdy druhy mycim gelem a vzdy ten jeden jen vodou, ale proste kazdy den.
je to jeho ritual, presne ve stejnou dobu, potom se naji a spi mi od malinka celou noc az do osmi rano..
@Anonymní píše:
Měl by si s ní syn promluvit. Že samozřejmě může za prckem sem tam zajít, ale že taky potřebujete někdy svůj klid a soukromí. Měla by tohle respektovat a pochopit.
pardon za anonym, to byl můj příspěvek:-)