Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chci se zeptat, jestli někomu vyplatila pojišťovna pojistku za úraz achillovy paty. Četla jsem, že pojišťovny tento úraz neberou jako úraz, ale berou to jako opotřebení (únavu) orgánu. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji
už zase. Bylo to tady včera je to dle pojišťovny, a hlavně dle nastavení pojištění. Na urazovku to není, ale v případě pracovní neschopnosti by denní dávky plnit měli. Už včera se tady srovnávalo nesrovnatelné. Záleží na co všechno to pojištění je nejlépe urazovka, pracovní neschopnost z důvodů nemoci i úrazu, dostatečně vysoké
Trvale následky úrazu, invalidita, vážná onemocnění. Spousta lidí říka jsem pojištěn ale pak zjistí že mají spíše nevýhodné spoření nevědí na jaké částky jsou pojištěný a výluky co se neplatí to už je vyšší dívčí ![]()
Doporučuji doma mrknout do smlouvy a pojistných podmínek info z emimina opravdu nebude mít v tomto případě vypovídajíci hodnotu ![]()
Včera zněl dotaz od paní, jestli má zrušit a problém měla celkově jiný.
Já už samozřejmě volala paní, která nás pojišťovala a do smlouvy jsem se také koukala, ale nic konkrétního stejně nevím, proto jsem napsala sem, jestli s tím třeba někdo už nemá zkušenost.
@Hruven píše:
Včera zněl dotaz od paní, jestli má zrušit a problém měla celkově jiný.
Já už samozřejmě volala paní, která nás pojišťovala a do smlouvy jsem se také koukala, ale nic konkrétního stejně nevím, proto jsem napsala sem, jestli s tím třeba někdo už nemá zkušenost.
No dobre, ale i kdyby mel nekdo zkusenost, muze mit jinou smlouvu a jine pojisteni. Takze ta informace je stejne na dve veci…