Tchýně se chce soudit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Medžika
7.3.14 20:34

@Jamuna a kluk je fešák :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
7.3.14 20:42

Zde je moje holčička na mojí profilovce, ale pobavilo mě to teda, že kdyby tchyně načančala takhle kluka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
7.3.14 20:44

@Medžika děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17162
7.3.14 20:46

@Jamuna holčička je kočanda, ale má čertíky v očkách :lol: Syn je fešák, teda, jak znám syna mé kamarádky se stejnou dg, tak tvůj syn vůůůůbec nevypadá, že by měl nějaké problémy. I když je jasné, že fotka může klamat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.14 20:46
@Jamuna píše:
Zde je moje holčička na mojí profilovce, ale pobavilo mě to teda, že kdyby tchyně načančala takhle kluka :mrgreen:

teda ona má zelený oči :palec: to je nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezek12
7.3.14 20:59

Malá má kráááásný zelený oči, sem si nejdřív dle profilovky myslela, že je to přibarvené v nějakém prográmku :oops:
Naprosto neskutečně čistá zelená, ta je asi vyrobená s velkou láskou ;)

• Citovat
  • Upravit
576
7.3.14 20:59

@terinka4444 To máš pravdu, s tím by nic nemohla dělat. :( Dobré je, že její ex je línej si syna vyzvedávat, takže to bych brala jako + pro ni a - pro tchýni. Pokud by ho teda nedonutila, aby jí ho vyzvedával. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.3.14 21:03

@Jamuna Ty jo dcery oči jsou fakt krásné…to se jen tak nevidí a syn taky krásný. Jak malý model :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jamuna
7.3.14 21:08

@KačuliKačka on je fakt právě hodný už a velký klidas nemám s ním problemy poslouchá mě je chytrý jko malý ale byl uplně jiný než se srovnal, právě že ta manipulace mě vadí z mého hodného kluka je rázem drzoun jen jak od ní přijede :zed: srovnává se pak 3-4 dny po tom víkendu

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
7.3.14 21:14
Ěkuji byla vymodlená měla jsem obojí těhu dost rizikové s preklampsií tak jsem ráda že se vůbec ještě povedlo druhé dítě :kytka: malá měla oči modré do 2,5 let a pak ji takhle zezelenaly 8o já myslla že už se barva takhle později nemění, hodně je má velké a výrazné pravda je že tím dost upoutává okolí ;) po modrých očích ji zustal kruh kolem duhovky tmavší modrý tak to vypadá zajímavě jinak po mě malá není podobná vůbec ani po manželovi :mrgreen: ale syn je moje kopie :lol:
@jezek12 píše:
Malá má kráááásný zelený oči, sem si nejdřív dle profilovky myslela, že je to přibarvené v nějakém prográmku :oops:
Naprosto neskutečně čistá zelená, ta je asi vyrobená s velkou láskou ;)
  • Citovat
  • Upravit
17162
7.3.14 21:27
@Jamuna píše:
@KačuliKačka on je fakt právě hodný už a velký klidas nemám s ním problemy poslouchá mě je chytrý jko malý ale byl uplně jiný než se srovnal, právě že ta manipulace mě vadí z mého hodného kluka je rázem drzoun jen jak od ní přijede :zed: srovnává se pak 3-4 dny po tom víkendu

To naprosto chápu, snad i kamarádky syn se časem srovná, uklidní a bude pohodář :) Zatím ale tyhle slova jsou pro ni sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí