Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zde je moje holčička na mojí profilovce, ale pobavilo mě to teda, že kdyby tchyně načančala takhle kluka ![]()
@Jamuna holčička je kočanda, ale má čertíky v očkách
Syn je fešák, teda, jak znám syna mé kamarádky se stejnou dg, tak tvůj syn vůůůůbec nevypadá, že by měl nějaké problémy. I když je jasné, že fotka může klamat. ![]()
@Jamuna píše:
Zde je moje holčička na mojí profilovce, ale pobavilo mě to teda, že kdyby tchyně načančala takhle kluka
teda ona má zelený oči
to je nádhera
Malá má kráááásný zelený oči, sem si nejdřív dle profilovky myslela, že je to přibarvené v nějakém prográmku ![]()
Naprosto neskutečně čistá zelená, ta je asi vyrobená s velkou láskou ![]()
@terinka4444 To máš pravdu, s tím by nic nemohla dělat.
Dobré je, že její ex je línej si syna vyzvedávat, takže to bych brala jako + pro ni a - pro tchýni. Pokud by ho teda nedonutila, aby jí ho vyzvedával. ![]()
@Jamuna Ty jo dcery oči jsou fakt krásné…to se jen tak nevidí a syn taky krásný. Jak malý model ![]()
@KačuliKačka on je fakt právě hodný už a velký klidas nemám s ním problemy poslouchá mě je chytrý jko malý ale byl uplně jiný než se srovnal, právě že ta manipulace mě vadí z mého hodného kluka je rázem drzoun jen jak od ní přijede
srovnává se pak 3-4 dny po tom víkendu
@jezek12 píše:
Malá má kráááásný zelený oči, sem si nejdřív dle profilovky myslela, že je to přibarvené v nějakém prográmku
Naprosto neskutečně čistá zelená, ta je asi vyrobená s velkou láskou
@Jamuna píše:
@KačuliKačka on je fakt právě hodný už a velký klidas nemám s ním problemy poslouchá mě je chytrý jko malý ale byl uplně jiný než se srovnal, právě že ta manipulace mě vadí z mého hodného kluka je rázem drzoun jen jak od ní přijedesrovnává se pak 3-4 dny po tom víkendu
To naprosto chápu, snad i kamarádky syn se časem srovná, uklidní a bude pohodář
Zatím ale tyhle slova jsou pro ni sci-fi.
@Jamuna a kluk je fešák