Afghánistánští muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
24.9.24 12:57

Ani studovat nemusí a vlastně ani chodit do práce nemusí. Nakupovat taky ne a ani vlastně chodit ven… prakticky dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
24.9.24 13:18

Kdyby blbost a naivita nadnášela, tak je zakladatelka jak Batman. Rovné volební právo je cesta demokracie do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.9.24 13:28
@Karol101 píše: Více

Hnusná určitě nejsi.
A proč nechceš cigána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251
25.9.24 07:48
@Yasmina21 píše: Více

Jistě. Ten moment, kdy do nějaké míry do místní společnosti plně neintegrovaný cizinec je některými holkami vybíraný, protože nezná místní reálie a nedostanou se k němu informace (či v to dotyčná aspoň doufá) sdílené v místním „kolektivním vědomí“, je samozřejmě jen jednou z možností. I když přesně takové případy znám a zjevně jsou i zachycovány v autentické lidové kultuře, viz např. text písně https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251
25.9.24 07:57
@lucad77 píše: Více

Tohle je těžké soudit, oni to tam asi tak povětšinou chtějí. Když okupační vojska odešla, tamní prozápadní loutková vláda vydržela jen pár dní a hned za podpory místních získal moc Tálibán.

Důležité je si to nenechat vnucovat od nich u nás v ČR a Evropě a netahat si sem tamní obyvatelstvo. Jak u sebe doma žijí své sny a jaké ty sny vlastně jsou, byť si o tom mohu myslet své, bych nechal v zásadě na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
25.9.24 15:13
@Jakub84 píše: Více

Chtějí to muži. Pochybuju že se v tom ženám žije nějak vesele. Jsou velmi fyzicky trestané pokud udělají krok vedle. A že ženám uvolněnější režim nebude scházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
25.9.24 15:30

Moc hezká, ale už po přečtení diskuze o Arabovi jsem o tebe měla strach, fakt holka dvakrát měř a jednou řež, ju? Pořádně si toho chlapa vyzkoušej, než se k něčemu zavážeš (svatba, dítě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.9.24 17:04

@Zeoli ja nevim od mala se s ciganama nebavím jen s lidma z rodiny a nejak mi se mi do toho nechce nevim proc ale hodne lidi říká ze cigani chlapy a Arabové nebo tyto národnosti jsou dost podobny no nevim ale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251
25.9.24 18:26
@Anna766 píše: Více

Chtějí to povětšinou / do značné míry i ženy. I ony jsou součástí tamní společnosti a Tálibán není o nějakém spiknutí mužů proti ženám. Bylo vidět, že ten import demokracie a západního způsobu život tam (až na výjimky a to povětšinou jen v Kábulu a okolí) nesedl ani tamním ženám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7749
25.9.24 18:51

Tak on to není jen Tálibán a islám, i ty jejich kmenové (paštunské) tradice ještě i z dob předislámských jsou pro nás dost nepochopitelné. Vylámali si tam zuby Britové, Sověti i Američani. A jasně, že jinak to bude brát žena z Kábulu či jiného velkoměsta, která dokud se zas nevrátil Tálibán třeba studovala na univerzitě a jinak žena z horské vesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.9.24 19:01
@Anna766 píše: Více

Proto bychom azyl měli udělovat jen ženám a dětem do 11 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
25.9.24 19:02
@pohledzdruhestrany píše: Více

To se nepřu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050
25.9.24 19:07

@Marieke V Afghanistánu se občas dějí za zavřenými dveřmi spousty věcí, o kterých nemají mnozí Evropané ani potuchy (a tím nemyslím nic společného se ženami). Teď to tam Taliban ale asi dost krotí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10673
25.9.24 19:16

Nemá potřebu ti říkat, že tě má rád, protože už za chvíli bude někde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.11.25 13:31

Zdravím dlouho jsem tu nebyla a teď jsem si vzpomněla ze od hdonelidi jsem tu dostala upřímně odpovědi na moje otázky a dobre rady. Nelzeru mě tak trochu i odsuzovali ale chápu to každý ma svůj názor a to mě pravé zajímá. Muzu se vás na něco zeptat ohledně mužů islámu atd.(ano jako vždy )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí