Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky, tak jak se daří vašim miláčkům? Nám ta naše potvůrka teď nechce nějak moc jíst
a když už, tak nechce cvrčky, ale jen sarančata nebo šváby. Cvrčka sní jen když jí ho došoupem až pod nos
snad má jen takové blbé období, ale už to trvá tak 14 dní
má to některá taky tak, nebo vám papají pořád pěkně?
@nodysek Ahoj, tak ten náš se po cvrčkách může utlouct ale to bude asi tím, že nic jinýho nezná, co se týká téhle živočišné stravy. Jinak mu už dáváme víc te rostlinné stravy, protože údajně pak v dospělosti budou spíš chtít to.
Nemá třeba víc chuť na tu zeleninu nebo ovoce?
Jinak ten náš je taky někdy divnej, třeba je celý den schovaný a nebo černý a je vidět, že ho něco sere
Asi puberta no
Všimla jsem si, že takové období má hlavně před tím, když se má svlékat, tak je takovej víc podrážděnej ![]()
No snad jí to brzo přejde. Salát tam má pořád. Když jí tam dám čerstvý, tak si ho pořádně nevšimne a žvýká ho pak když už je zvadlej
no ona už se dlouho nesvlíkala, ale myslím, že už asi ani moc neporoste, ani nevypadá že by se chtěla svlíkat. To bývá vždycky taková hodně šedá, ale teď je už dlouho pořád stejná
Teď se jí v červenci přehoupl první rok, tak asi už je prostě jiná, snad teda ![]()
Ahojky holky Ja som dnes naše dala agamky spolu do terárka. Troška sa bijú tak ich hlídám. Máte s tým niektorá skúsenosti?
Vanejka: jaké mají pohlaví? většinou si to chtěj vysvětlit kdo bude šéfovat:-)
holky nechcete někdo agamku? máme jich dost a nevíme co stím…
@say píše:
Vanejka: jaké mají pohlaví? většinou si to chtěj vysvětlit kdo bude šéfovat:-)holky nechcete někdo agamku? máme jich dost a nevíme co stím…
Cecilka je povodný obyvateľ a holka, prisťahoval sa Emil a ten má asi o 60g menej dlžku majú stejnú. Cila mu nedá pokoj stále doňho šťouchá, alebo na ňom stojí jednou nohou.
Tak to se poznávají, aby z toho nebyli vajíčka:-) chce to jim dát čaas, mi třeba když jsme měli dva samce tak ty se rvali hodně, takže to jsme je dali od sebe, ale myslím že se poznají a bude to lepší
@say no to ne
jediné vajíčka v našej rodine musím vyprodukovať ja
@say píše:no riziko tam je když je samec a samička pohromadě:-)
No jo my sme taky samec a samička pohromade a je problém
Samička si ale vybavuje lázne a pak nám to pude
No myslela jsem to ve smysl že když jsou vajíčka a vylíhnou se je to docela starost a pakco s nima:-)
@say píše:
No myslela jsem to ve smysl že když jsou vajíčka a vylíhnou se je to docela starost a pakco s nima:-)
ja viem robila som si srandu
![]()
Ahojte,
nedá mi to nenapsat po přečtení téhle diskuze. Jako sory, ale pokud chcete zvíře na mazlení kupte si křečka, je mi těch agam líto, když tu hrdě popisujete jak se jim líbí na podlaze v obýváku…a pak následně řešíte že nežere. Dámy uvědomte si že své mazlíky takhle týráte, to nejsou křečci, ale plazi…není vhodné je pouštět po bytě, kde můžou z průvanu onemocnět, šíleně je tím stresujete, tím braním do ruky a pomalu spaním v posteli s ještěrem ![]()
Agama vousatá šíleně dojíždí na tom, že je levná, že je schopna žít pomalu ve sklínce od piva(nějakou dobu).
@Ellhana píše:
Ahojte,
nedá mi to nenapsat po přečtení téhle diskuze. Jako sory, ale pokud chcete zvíře na mazlení kupte si křečka, je mi těch agam líto, když tu hrdě popisujete jak se jim líbí na podlaze v obýváku…a pak následně řešíte že nežere. Dámy uvědomte si že své mazlíky takhle týráte, to nejsou křečci, ale plazi…není vhodné je pouštět po bytě, kde můžou z průvanu onemocnět, šíleně je tím stresujete, tím braním do ruky a pomalu spaním v posteli s ještěrem
Agama vousatá šíleně dojíždí na tom, že je levná, že je schopna žít pomalu ve sklínce od piva(nějakou dobu).
Tak ten nas zere pekne, a venku z terarka je tak dvakra do tydne, a to jen na chvili, protoze je zima. A bereme ho ven, jen kdyz nam sam vyleze na ruku. V lete se mu venku libilo, pekne se nahrival na slunicku a vzdycky nam pekne zesvetlal, jinak v terarku byl cernej, a byl nejak akcni a delal neplechu, a kdyz jsem terarko otevrela, lezl mi hned na ruku.
To se ti zda taky jako tyrani?
@Ellhana
Naše tlamičky sa tiež radi slnili v lete na balkóne a boli spokojné. Poznám na nich, že sú stresované sú vteby úplne tmavé s syčia. Teraz moc výbehu nemajú je chladno a podlaha je studená. Nemyslím, že sa v našej domácnosti jedná o týrané ješterky. ![]()