Agama vousatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6599
7.9.12 11:06

Ahojte holky, tak jak se daří vašim miláčkům? Nám ta naše potvůrka teď nechce nějak moc jíst :? a když už, tak nechce cvrčky, ale jen sarančata nebo šváby. Cvrčka sní jen když jí ho došoupem až pod nos :? snad má jen takové blbé období, ale už to trvá tak 14 dní :think: má to některá taky tak, nebo vám papají pořád pěkně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
7.9.12 11:56

@nodysek Ahoj, tak ten náš se po cvrčkách může utlouct ale to bude asi tím, že nic jinýho nezná, co se týká téhle živočišné stravy. Jinak mu už dáváme víc te rostlinné stravy, protože údajně pak v dospělosti budou spíš chtít to.
Nemá třeba víc chuť na tu zeleninu nebo ovoce?
Jinak ten náš je taky někdy divnej, třeba je celý den schovaný a nebo černý a je vidět, že ho něco sere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi puberta no :lol: Všimla jsem si, že takové období má hlavně před tím, když se má svlékat, tak je takovej víc podrážděnej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
7.9.12 12:08

No snad jí to brzo přejde. Salát tam má pořád. Když jí tam dám čerstvý, tak si ho pořádně nevšimne a žvýká ho pak když už je zvadlej :lol: no ona už se dlouho nesvlíkala, ale myslím, že už asi ani moc neporoste, ani nevypadá že by se chtěla svlíkat. To bývá vždycky taková hodně šedá, ale teď je už dlouho pořád stejná :nevim: Teď se jí v červenci přehoupl první rok, tak asi už je prostě jiná, snad teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.9.12 17:19

Ahojky holky Ja som dnes naše dala agamky spolu do terárka. Troška sa bijú tak ich hlídám. Máte s tým niektorá skúsenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
21.9.12 20:24

Vanejka: jaké mají pohlaví? většinou si to chtěj vysvětlit kdo bude šéfovat:-)

holky nechcete někdo agamku? máme jich dost a nevíme co stím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.9.12 20:28
@say píše:
Vanejka: jaké mají pohlaví? většinou si to chtěj vysvětlit kdo bude šéfovat:-)holky nechcete někdo agamku? máme jich dost a nevíme co stím…

Cecilka je povodný obyvateľ a holka, prisťahoval sa Emil a ten má asi o 60g menej dlžku majú stejnú. Cila mu nedá pokoj stále doňho šťouchá, alebo na ňom stojí jednou nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
21.9.12 20:34

Tak to se poznávají, aby z toho nebyli vajíčka:-) chce to jim dát čaas, mi třeba když jsme měli dva samce tak ty se rvali hodně, takže to jsme je dali od sebe, ale myslím že se poznají a bude to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.9.12 22:01

@say no to ne :cert: :cert: jediné vajíčka v našej rodine musím vyprodukovať ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
21.9.12 22:04

:-) no riziko tam je když je samec a samička pohromadě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
21.9.12 22:41
@say píše: :-) no riziko tam je když je samec a samička pohromadě:-)

No jo my sme taky samec a samička pohromade a je problém :mrgreen: :mrgreen: Samička si ale vybavuje lázne a pak nám to pude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
22.9.12 10:53

No myslela jsem to ve smysl že když jsou vajíčka a vylíhnou se je to docela starost a pakco s nima:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
22.9.12 11:07
@say píše:
No myslela jsem to ve smysl že když jsou vajíčka a vylíhnou se je to docela starost a pakco s nima:-)

ja viem robila som si srandu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
23.9.12 09:07

Ahojte,
nedá mi to nenapsat po přečtení téhle diskuze. Jako sory, ale pokud chcete zvíře na mazlení kupte si křečka, je mi těch agam líto, když tu hrdě popisujete jak se jim líbí na podlaze v obýváku…a pak následně řešíte že nežere. Dámy uvědomte si že své mazlíky takhle týráte, to nejsou křečci, ale plazi…není vhodné je pouštět po bytě, kde můžou z průvanu onemocnět, šíleně je tím stresujete, tím braním do ruky a pomalu spaním v posteli s ještěrem :roll:
Agama vousatá šíleně dojíždí na tom, že je levná, že je schopna žít pomalu ve sklínce od piva(nějakou dobu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.9.12 09:44
@Ellhana píše:
Ahojte,
nedá mi to nenapsat po přečtení téhle diskuze. Jako sory, ale pokud chcete zvíře na mazlení kupte si křečka, je mi těch agam líto, když tu hrdě popisujete jak se jim líbí na podlaze v obýváku…a pak následně řešíte že nežere. Dámy uvědomte si že své mazlíky takhle týráte, to nejsou křečci, ale plazi…není vhodné je pouštět po bytě, kde můžou z průvanu onemocnět, šíleně je tím stresujete, tím braním do ruky a pomalu spaním v posteli s ještěrem :roll:
Agama vousatá šíleně dojíždí na tom, že je levná, že je schopna žít pomalu ve sklínce od piva(nějakou dobu).

Tak ten nas zere pekne, a venku z terarka je tak dvakra do tydne, a to jen na chvili, protoze je zima. A bereme ho ven, jen kdyz nam sam vyleze na ruku. V lete se mu venku libilo, pekne se nahrival na slunicku a vzdycky nam pekne zesvetlal, jinak v terarku byl cernej, a byl nejak akcni a delal neplechu, a kdyz jsem terarko otevrela, lezl mi hned na ruku.
To se ti zda taky jako tyrani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
23.9.12 16:29

@Ellhana
Naše tlamičky sa tiež radi slnili v lete na balkóne a boli spokojné. Poznám na nich, že sú stresované sú vteby úplne tmavé s syčia. Teraz moc výbehu nemajú je chladno a podlaha je studená. Nemyslím, že sa v našej domácnosti jedná o týrané ješterky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný