Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vanejka: mláďátka jsou na prodej:-) fakt by jsme je neměli kam dát do budoucna až budou větší
@vanejka Je ale zvláštní, že na chatě v tom terárku, kde to neznal byl krásně světlej
No teď jsme ho dali ven, tak nám lítá po obýváku, a trochu zesvětlal. A máme pokrok, už se nám neschovává ![]()
@vanejka Teda, ale jak jsem ho teď měli mimu terárko, už je zase světlý
Třeba potřebuje být víc ve společnosti. Je fakt, že teď poslední dva dny jsem pořád něco dělala mimo obývák, tak byl asi aji z toho naštvanej ![]()
Ahoj holky, tak ten náš miláček chce být asi už víc venku. Dokonce sám vyleze na ruku a je vidět, že chce jít z terárka. Jednou mně dokonce z něho vyskočil, když jsem mu uklízela bobana! Lump jeden
No a včera byl venku v obýváku a vylezl si na síťku na dveřích od balkonu a hrozně se mu tam líbilo a koukal do světa ![]()
@panenka87 píše:
Ahoj holky, tak ten náš miláček chce být asi už víc venku. Dokonce sám vyleze na ruku a je vidět, že chce jít z terárka. Jednou mně dokonce z něho vyskočil, když jsem mu uklízela bobana! Lump jedenNo a včera byl venku v obýváku a vylezl si na síťku na dveřích od balkonu a hrozně se mu tam líbilo a koukal do světa
hotový Clifhanger
![]()
Holky, řešíte nějak drápky těch našich miláčků? ten náš je má už pěkně dlouhé a jak ho přenáším, jsem pěkně dodrápaná.
Jo a jinak nám začal ožírat pokojovou kytku, ficus benjamin. Vždycky si trochu kousnul, než jsme ho stačili od tama vyhnat. Ale má z toho takovou divnou sr..ku a jsou v něm i nestrávený kousky toho listu. No štve mě to, mám o něj strach a jak jsem se chlácholila že je už rád venku a je hodný, tak teď ho musíme pořád hlídat
jako miminko
@panenka87 drápky neriešim oni si ich obrúsia behaním po teru
@vanejka už aby to bylo, protože fakt trpím, když ho přenáším a to je teď několikrát denně, chce být pořád venku ![]()
Baruška2011: hlásím se máme jich 9 jich máme které jsou ihned k dostání a dalších 7 ty budou za necelé dva měsíce.-)
@panenka87 ta naše potvůrka si je brousí o větev co má v terárku, ale taky sme koukali, že už je má celkem dlouhý ![]()
@say mohla bych tě poprosit o nějaké fotky, podrobnosti a cenu?